- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tugceozgur
-
Bir gun gecikmeli adet oldum malesefEderim tabi canm inşallah hamilesindir haberlerini bekliyorum :)
Bir gun gecikmeli adet oldum malesef
Ins bakalim hayirlisi bidaha gitsem mi dojtora
Ilk gun idrarla kahve bi leke gitti diger gun normal adetim basladi o leke de adetin ilk gunu sayilir mi
Yok bi gecen ay oldu bide bu ay demek ki artk oyle oluyorHer zaman aynı şekilde mi olur her ay yani ilk gün kahve leke mi geliyor
S Sibelim6153 canim bende yumurtlamanin 14 gunu hamile oldumu ogrendim ve 18.ci gunu kanamam oldu kimyasal gebelik diye dusundum doktora falanda gitmedim ama cook az kanama oldu ilk baslarda pempeydi ve cook acik sulu kirmiziydi dusuk olduna ragmen cok cok az kanama oldi arada kasiklarim agriyor acaba ustune gormus olabilirmiyim test yapsam cikarmi
Kizlar bisey soracagim benim adetim dun bitti 3gun normal son gun leke 4 gun surdu ama basimin agrisi halsizlik ve mide bulantim var sizce neden olabilir
Ins test yaptim ama negatif o yuzaden bidaha ki aya bakacaz
kızlar bişe sorcam adetim 28 günde 1 oluyor normalde ve 7 gün sürüyor. bu ay aşırı sancım vardı ve gece 2 3 gibi acile gittim adetten 2 gün önce. bhcg negatif 4 5 arası eve geldim adet olduğumu gördüm. hastanedeyken sulu kahve akıntım vardı 3 4 saat içinde açık kırmızı kana döndü. ilk 2 gün sancılı geçti 3.gün azaldı bugün 4.gün ve tamamen kesildi adetim. göğüslerim hala dolgun böyle olup hamile kalan oldu mu?? yardımcı olun lütfennn
Tamam canım peki daha erken çıkma ihtimali olabilir mi kan testinde?Bidahaki adet tarihini 2 gün geçince test yap canm hamile olabilirsin
Tamam canım peki daha erken çıkma ihtimali olabilir mi kan testinde?
Tamam canım teşekkür ederim yardımcı olduğun için hakkını helal etCanm en az 3 hafta geçsin çünkü daha yeni lekelenme olmuş hemen çıkmaz o yüzden adetin geçmesini beklemen daha dogru olur hem üzülmezsin net sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?