Hamilelik

S Sibelim6153 canim bende yumurtlamanin 14 gunu hamile oldumu ogrendim ve 18.ci gunu kanamam oldu kimyasal gebelik diye dusundum doktora falanda gitmedim ama cook az kanama oldu ilk baslarda pempeydi ve cook acik sulu kirmiziydi dusuk olduna ragmen cok cok az kanama oldi arada kasiklarim agriyor acaba ustune gormus olabilirmiyim test yapsam cikarmi

Kizlar bisey soracagim benim adetim dun bitti 3gun normal son gun leke 4 gun surdu ama basimin agrisi halsizlik ve mide bulantim var sizce neden olabilir

Üstüne görme olabilir canm benim o şekilde oldu çünkü adet günün en az 2 gün geçince test yap daha erken yapinca hiç bir şekilde çıkmıyor

kızlar bişe sorcam adetim 28 günde 1 oluyor normalde ve 7 gün sürüyor. bu ay aşırı sancım vardı ve gece 2 3 gibi acile gittim adetten 2 gün önce. bhcg negatif 4 5 arası eve geldim adet olduğumu gördüm. hastanedeyken sulu kahve akıntım vardı 3 4 saat içinde açık kırmızı kana döndü. ilk 2 gün sancılı geçti 3.gün azaldı bugün 4.gün ve tamamen kesildi adetim. göğüslerim hala dolgun böyle olup hamile kalan oldu mu?? yardımcı olun lütfennn

Bidahaki adet tarihini 2 gün geçince test yap canm hamile olabilirsin

Kizlar ya benim midem cok bulaniyor adetten oncesinden basladi daha gecmedi karnimin alt kisminda da agri var enfeksiyon kapmis olabilir miyim yarin saglik ocagina gitsem anlar mi

Kızlar ya bnm adetim kesildi demiştim ya dün bi nedenden dolayı çok ağladım ve karın kasılmasına bağlı sanırım peçeteye silince 1 damla kan geldi.. Adetim kesildiğinden beri de sağ kasığım batıyor yani bı kan gelmesi de psikolojik olamaz artık demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…