- 15 Şubat 2017
- 129
- 138
- 18
- 32
- Konu Sahibi Tugceozgur
-
Ah ahhh ben 9 aydır her ay belirtilere bakıyorum ama yok yok yokBenim adetime 3 kaldı meme uçların büyümeye başladı idrara sık çıkma bunların hamilelik belirtisimidir acaba çok kafam karışık KIZLAR BELIRTILERI YAZIN LÜTFEN
benim ayaklarım yanardı çok bide göğüsler şişti ve çok acıyodu üstüne yatamıyodum adet zamanı şişmesinden farklıydıBenim adetime 3 kaldı meme uçların büyümeye başladı idrara sık çıkma bunların hamilelik belirtisimidir acaba çok kafam karışık KIZLAR BELIRTILERI YAZIN LÜTFEN
Kızlar ya bnm adetim kesildi demiştim ya dün bi nedenden dolayı çok ağladım ve karın kasılmasına bağlı sanırım peçeteye silince 1 damla kan geldi.. Adetim kesildiğinden beri de sağ kasığım batıyor yani bı kan gelmesi de psikolojik olamaz artık demi
Tamam canım teşekkür ederim yardımcı olduğun için hakkını helal et
Sarımsı akıntı var yani afedersin günlük ped tutunmazsam çamaşırda bişe yok ama ped tutununca sarı oluyor. İdrarım 2 3 saate bir rahat çıkıyorum ve az da değil hani baya bi çıkıyorum. Ama bunu hamileliğe bağlayamam çünkü idrarımın rengi sarı olunca enfeksiyonum falan vardır diye çok içmeye çalışıyorum bu nedenle saatte 2 3 defa gittiğim de oluyor değişiyor yani. Baş ağrısı her gün akşam saatlerinde tutuyor yani gündüz işti falandı filandı anlamıyorum sanırım akşam oturunca fark ediyorum. Garip olarak baş ağrımın yanında akşam saatlerinde çarpıntım olmaya başladı yani tuzlu yesem geçmiyor şekerli yesem geçmiyor sanki bayılacak gibi hissediyorum. Belli bi süre sonra kendiliğinden geçiyor bunu kanamamın olduğu gün yaşadım o gün bu gündür her akşam olmasa da çoğu akşam yaşıyorum. Göğüs uçlarım çok garip dışa doğru büyüyor yani bazen bakıyorum ucuyla beraber dolgunlaşmış bazen de bakıyorum sadece ucunun çevresi dolgunlaşmış. Ve kasığımda batmam var yani psikolojik değil bariz batıyor yani artık neye yoracağımı şaşırdım o kadar garip hallerdeyim ki duygusal anlamda da diğer dediklerinde de. En iyisi hiç düşünmemek yani olacak olan bişeysee zaten olur hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere onlarla birlikte inşAllah bana da...Psikolojik olamaz canm ama adetin yeni bittiği için gelmiştir sıkıntı yaptıysan. Yinede test yaparsn bidahaki adetin geçerse 2gun falan. Birde kendindeki degisiklikleri farkedersin mesela akıntın olur rengi sarimsı ise sık idrara çıkma baş ağrısı yorgunluk hasta hissetme kendini mide bulantısı duygusallik bende bunlar oldu
Sarımsı akıntı var yani afedersin günlük ped tutunmazsam çamaşırda bişe yok ama ped tutununca sarı oluyor. İdrarım 2 3 saate bir rahat çıkıyorum ve az da değil hani baya bi çıkıyorum. Ama bunu hamileliğe bağlayamam çünkü idrarımın rengi sarı olunca enfeksiyonum falan vardır diye çok içmeye çalışıyorum bu nedenle saatte 2 3 defa gittiğim de oluyor değişiyor yani. Baş ağrısı her gün akşam saatlerinde tutuyor yani gündüz işti falandı filandı anlamıyorum sanırım akşam oturunca fark ediyorum. Garip olarak baş ağrımın yanında akşam saatlerinde çarpıntım olmaya başladı yani tuzlu yesem geçmiyor şekerli yesem geçmiyor sanki bayılacak gibi hissediyorum. Belli bi süre sonra kendiliğinden geçiyor bunu kanamamın olduğu gün yaşadım o gün bu gündür her akşam olmasa da çoğu akşam yaşıyorum. Göğüs uçlarım çok garip dışa doğru büyüyor yani bazen bakıyorum ucuyla beraber dolgunlaşmış bazen de bakıyorum sadece ucunun çevresi dolgunlaşmış. Ve kasığımda batmam var yani psikolojik değil bariz batıyor yani artık neye yoracağımı şaşırdım o kadar garip hallerdeyim ki duygusal anlamda da diğer dediklerinde de. En iyisi hiç düşünmemek yani olacak olan bişeysee zaten olur hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere onlarla birlikte inşAllah bana da...
İşte yaşadığım tam olarak bu belirti olarak birçoğu hatta hepsi var hem de birinden duymadan yaşıyorum bunları sonra hamiş olan birine anlatıyorum senim gibi diyor aynı bende olan şeyler diyeBendeki belirtilerin aynısı nerdeyse canm hamile olduğumu öğrenmeden önce bunların hepsi oldu üzerine adet gördüm bidahaki ay adetim 2 gün geçti ve test yaptım hakkın da hayırlısı allah inşallah hepinize nasip eder bende çok istiyordum oldu allaha şükür :) sıra sizlerde haberlerinizi bekliyorum
enfeksiyon idrarda bulaniklik yaoar canim.koyu renkte bobrek ve karacigerle ilgili rahatsizlklari gösteriyo.idrar bi cok hastalgn habercisi ama aldgmz sivilara cok az yada sık cikmaya gore degisiyo.surekli enfeksiyon gecren biri olarak idrar rengi konusunda ihtisasimi tamamlamak uzereym sanirim:))) insallah hamilelik vardr bu belirtileri ondan yasiyosndr.ama kafaya takmak o kadar kotu ki.kimyasaldan sonra ilk adetimi yasadim vir bucuk gun surdu ustune uc gunde kahve lekeler geldi.halaaa kafamda acaba hamilelikten mi ustune mi gordum diyorm.psikoloji cok kotu anlayacağın.dusundukce beynim bana ozel belirti yaratiyoSarımsı akıntı var yani afedersin günlük ped tutunmazsam çamaşırda bişe yok ama ped tutununca sarı oluyor. İdrarım 2 3 saate bir rahat çıkıyorum ve az da değil hani baya bi çıkıyorum. Ama bunu hamileliğe bağlayamam çünkü idrarımın rengi sarı olunca enfeksiyonum falan vardır diye çok içmeye çalışıyorum bu nedenle saatte 2 3 defa gittiğim de oluyor değişiyor yani. Baş ağrısı her gün akşam saatlerinde tutuyor yani gündüz işti falandı filandı anlamıyorum sanırım akşam oturunca fark ediyorum. Garip olarak baş ağrımın yanında akşam saatlerinde çarpıntım olmaya başladı yani tuzlu yesem geçmiyor şekerli yesem geçmiyor sanki bayılacak gibi hissediyorum. Belli bi süre sonra kendiliğinden geçiyor bunu kanamamın olduğu gün yaşadım o gün bu gündür her akşam olmasa da çoğu akşam yaşıyorum. Göğüs uçlarım çok garip dışa doğru büyüyor yani bazen bakıyorum ucuyla beraber dolgunlaşmış bazen de bakıyorum sadece ucunun çevresi dolgunlaşmış. Ve kasığımda batmam var yani psikolojik değil bariz batıyor yani artık neye yoracağımı şaşırdım o kadar garip hallerdeyim ki duygusal anlamda da diğer dediklerinde de. En iyisi hiç düşünmemek yani olacak olan bişeysee zaten olur hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere onlarla birlikte inşAllah bana da...
Geçen ay gitmiştim aslında ve idrarımda enfeksiyon olmasına karşın bulanıklığı yoktu berrak yazıyordu yani kişiye göre değişebilir belki ama alınan gıdalara da bağlı olabilir bilmiyorum. Allaha şükür böbrek ve karaciğer rahatsızlığım yok sadece kasıkta ağrı ve belde ağrım var. Enfeksiyon olunca idrarımı zor yapıyorum ordan anlıyorum ben de ..geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın inşAllah canım o durumu.. Kimyasal gebelik nasıl oluyor yani nasıl yaşadın düşük gibi mi oldu anlatır mısın rica etsemenfeksiyon idrarda bulaniklik yaoar canim.koyu renkte bobrek ve karacigerle ilgili rahatsizlklari gösteriyo.idrar bi cok hastalgn habercisi ama aldgmz sivilara cok az yada sık cikmaya gore degisiyo.surekli enfeksiyon gecren biri olarak idrar rengi konusunda ihtisasimi tamamlamak uzereym sanirim:))) insallah hamilelik vardr bu belirtileri ondan yasiyosndr.ama kafaya takmak o kadar kotu ki.kimyasaldan sonra ilk adetimi yasadim vir bucuk gun surdu ustune uc gunde kahve lekeler geldi.halaaa kafamda acaba hamilelikten mi ustune mi gordum diyorm.psikoloji cok kotu anlayacağın.dusundukce beynim bana ozel belirti yaratiyo
adetime 1 hafta jala şüphelenmstm hamile oldgma dair.ama adetm gecti 3 gun kan verdim cikmadi.hemen hemen 1 hafta daha bekledim idrarda cikti.uc gun sonraya eandevu aldim dr a gitmek icin ama gidemefn kanama basladi.degerlerim hizla dustu.dr a gittim kimyasal dediler.dollenme esnasinda bi hasar oluyomuş ve rahim hasarli yapiyi kabul etmeyip adetle birlikte disari atiyomus.her zaman dedgm gibi kotunun iyisi yabi rahim erken farketmis.drlar bunu ne gebelikten ne dusukten sayiyims bana öyle dedi.normal adet oldum kisaca gecikmeli olarak.korunun falan demedi.ikinci adetimi gordum iste.duzen bozuldu falan.allah bi daha kimseye yasatmasin.psikolojik olarak bi yikim.Geçen ay gitmiştim aslında ve idrarımda enfeksiyon olmasına karşın bulanıklığı yoktu berrak yazıyordu yani kişiye göre değişebilir belki ama alınan gıdalara da bağlı olabilir bilmiyorum. Allaha şükür böbrek ve karaciğer rahatsızlığım yok sadece kasıkta ağrı ve belde ağrım var. Enfeksiyon olunca idrarımı zor yapıyorum ordan anlıyorum ben de ..geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın inşAllah canım o durumu.. Kimyasal gebelik nasıl oluyor yani nasıl yaşadın düşük gibi mi oldu anlatır mısın rica etsem
Doğru söylüyorsun canım ne zamandır çocuk istediğini bilmiyorum ama zamanı ne olursa olsun heyecanla bekliyosun o haberi alıp seviniyorsun havalara uçuyorsun. Sonra düşük ya da kimyasal gebelik deniyor bu sefer pat diye yere çakılıyosun . Ama şöyle bi şey de var ki Rabbim sınır koymuyor sana. Ben çok duydum 1 evladı ölüp de üstüne ikiz bebişi olanı. Ya da 2 evladını kaybedip üçüz doğuranı. Sen dua edip tevekkül etmesini bilirsen Rabbim cevabını öyle güzel veriyor ki.. Ben de 3 ayı aşkın süredir evliyim ve 2 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay da olmazsa üzülecek miyim evet ama 7 8 yıl bekleyenlerin yanında benim 2 ayım ne ki? Sen de böyle düşün kendini bu şekilde teselli et çünkü ağzımızdan çıkacak bi sözün Allahın zoruna gidip gitmeyeceğini bilemiyoruz... Rabbim sana da bana da ve tüm bekleyenlere hayırlı evlatlar nasip eyler inşAllahadetime 1 hafta jala şüphelenmstm hamile oldgma dair.ama adetm gecti 3 gun kan verdim cikmadi.hemen hemen 1 hafta daha bekledim idrarda cikti.uc gun sonraya eandevu aldim dr a gitmek icin ama gidemefn kanama basladi.degerlerim hizla dustu.dr a gittim kimyasal dediler.dollenme esnasinda bi hasar oluyomuş ve rahim hasarli yapiyi kabul etmeyip adetle birlikte disari atiyomus.her zaman dedgm gibi kotunun iyisi yabi rahim erken farketmis.drlar bunu ne gebelikten ne dusukten sayiyims bana öyle dedi.normal adet oldum kisaca gecikmeli olarak.korunun falan demedi.ikinci adetimi gordum iste.duzen bozuldu falan.allah bi daha kimseye yasatmasin.psikolojik olarak bi yikim.
amin canim insallah.dogru diyosun ama o kadar agir bisey ki ister istemez o uzuntuyle agizindan ne cikacgo belli olmuyo.isyan kibir ne varsa cikiyo agizdan.ya sunu tercih ederdim.en azindan hamile kalmayip saglikli hamile kalana kadr beklerdim boyle olupta yiyp gitmesi cok zor.allah bi daha ki sefere sagliklisini nasip eder insallah.rabbim herkese bu mutlulugu tattirsin insallahDoğru söylüyorsun canım ne zamandır çocuk istediğini bilmiyorum ama zamanı ne olursa olsun heyecanla bekliyosun o haberi alıp seviniyorsun havalara uçuyorsun. Sonra düşük ya da kimyasal gebelik deniyor bu sefer pat diye yere çakılıyosun . Ama şöyle bi şey de var ki Rabbim sınır koymuyor sana. Ben çok duydum 1 evladı ölüp de üstüne ikiz bebişi olanı. Ya da 2 evladını kaybedip üçüz doğuranı. Sen dua edip tevekkül etmesini bilirsen Rabbim cevabını öyle güzel veriyor ki.. Ben de 3 ayı aşkın süredir evliyim ve 2 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay da olmazsa üzülecek miyim evet ama 7 8 yıl bekleyenlerin yanında benim 2 ayım ne ki? Sen de böyle düşün kendini bu şekilde teselli et çünkü ağzımızdan çıkacak bi sözün Allahın zoruna gidip gitmeyeceğini bilemiyoruz... Rabbim sana da bana da ve tüm bekleyenlere hayırlı evlatlar nasip eyler inşAllah
Aminn canım benim sen de haklısın.. Rabbim öyle anlarda ağzımızdan çıkan kötü sözleri affeylesin inşAllah.. Sana da bana da tüm isteyenlere de sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eylesin Âminnn...amin canim insallah.dogru diyosun ama o kadar agir bisey ki ister istemez o uzuntuyle agizindan ne cikacgo belli olmuyo.isyan kibir ne varsa cikiyo agizdan.ya sunu tercih ederdim.en azindan hamile kalmayip saglikli hamile kalana kadr beklerdim boyle olupta yiyp gitmesi cok zor.allah bi daha ki sefere sagliklisini nasip eder insallah.rabbim herkese bu mutlulugu tattirsin insallah
ya hani testlerin ustunde yaziyo ya adet gecince diye drlarda diyo ayni sekilde en az bir hafta gecmeli test yapmak icin.cunku cok erken olunca uzulme payi daha buyuk.hem garanti oluyo.cunku bir gun gecse negatif diyorz ilav yada hic fikkat etmedn haretekt ediyrz ama sonradan yukseliyo hamilesin aslinda farkedemiyosn.bence en az 1 hafta bekle.cunku bu kimyasali her kadin hayatinda bir kez yasiyoms yabi dusun artik.insallah tez zamanda kavusursn yavruna ama suphen varsa bekle.hem hcg falan yukselmesi pek muhim degil önemli olan kesenin saglikli bi sekilde olusmasi ve gelismesi.Aminn canım benim sen de haklısın.. Rabbim öyle anlarda ağzımızdan çıkan kötü sözleri affeylesin inşAllah.. Sana da bana da tüm isteyenlere de sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eylesin Âminnn...Bişe daha sorcam canım hamilelik olduğu zaman hcg kanda ya da idrarda ne kadar süre sonra çıkıyor biliyo musun?
Bnm adetime daha 18 gün var takvime göre canım kanamamın ilk günüyle birlikte üstünden geçen 10.günüm şuan.. Beklemek en iyisi dediğin gibi.. İnşAllah canım benim sen de tez zamanda evlat sahibi olursun inşAllahh RABBİM isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah ...ya hani testlerin ustunde yaziyo ya adet gecince diye drlarda diyo ayni sekilde en az bir hafta gecmeli test yapmak icin.cunku cok erken olunca uzulme payi daha buyuk.hem garanti oluyo.cunku bir gun gecse negatif diyorz ilav yada hic fikkat etmedn haretekt ediyrz ama sonradan yukseliyo hamilesin aslinda farkedemiyosn.bence en az 1 hafta bekle.cunku bu kimyasali her kadin hayatinda bir kez yasiyoms yabi dusun artik.insallah tez zamanda kavusursn yavruna ama suphen varsa bekle.hem hcg falan yukselmesi pek muhim degil önemli olan kesenin saglikli bi sekilde olusmasi ve gelismesi.
Canım ben adetime iki gün kala ögrenmiştim. baya test yapmıştım sonuc pozitifti degismemisti sonucumda. Hadi bir test yanıltır da bir sürü testte pozitifse büyük ihtimal öyle cıkar.ya hani testlerin ustunde yaziyo ya adet gecince diye drlarda diyo ayni sekilde en az bir hafta gecmeli test yapmak icin.cunku cok erken olunca uzulme payi daha buyuk.hem garanti oluyo.cunku bir gun gecse negatif diyorz ilav yada hic fikkat etmedn haretekt ediyrz ama sonradan yukseliyo hamilesin aslinda farkedemiyosn.bence en az 1 hafta bekle.cunku bu kimyasali her kadin hayatinda bir kez yasiyoms yabi dusun artik.insallah tez zamanda kavusursn yavruna ama suphen varsa bekle.hem hcg falan yukselmesi pek muhim degil önemli olan kesenin saglikli bi sekilde olusmasi ve gelismesi.
amin canim.inşallahBnm adetime daha 18 gün var takvime göre canım kanamamın ilk günüyle birlikte üstünden geçen 10.günüm şuan.. Beklemek en iyisi dediğin gibi.. İnşAllah canım benim sen de tez zamanda evlat sahibi olursun inşAllahh RABBİM isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah ...
tabi ki canim ben onun icin demedim.hani erkende yapsan gecte yapsan olacagi varsa oluyoda.adet 1 hafta gecince her zaman daha garanti oluyo.ben burda cok okudum gecikmenin 10.gunu anca kanda cikani cok var yani.aman gecolsun gec ogrenelimde hayırlısı olsun sagliklisi olsun canimCanım ben adetime iki gün kala ögrenmiştim. baya test yapmıştım sonuc pozitifti degismemisti sonucumda. Hadi bir test yanıltır da bir sürü testte pozitifse büyük ihtimal öyle cıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?