HAMİLELİK....

Canım umarım bebeğin seninledir bende aynı durumdayım bu ay bebeğe karar verdik 19 ocak bat tarihim 17 ocak kan verdim hastanede başka nedenle gidip kanda vereyim dedim ve sonuç 0 çıktı. ayın 25 bugün bende adette dair birşey yok şimdi özeldeki doktorumu aradım testi tekrarlıyalım mı diye bir kaç gün daha bekle geç döllenme olduysa geç çıkar kesin sonucu 1 hafta sonra alırız dedi. O yüzden ben umudumu yitirmedim sende yitirme rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman versin mutlaka haber ver bizede.
Tamm canim sende haber ver bize insallah hamilesindir

Kızlar ben kırmızıları gördüm şuan itibari ile bu ay lef bezlerimde iltihap olmuştu sol kasıkta antibiyotik kullandım büyük ihtimal o neden oldu kısmetse önümüzdeki aya :)

Kızlar ben kırmızıları gördüm şuan itibari ile bu ay lef bezlerimde iltihap olmuştu sol kasıkta antibiyotik kullandım büyük ihtimal o neden oldu kısmetse önümüzdeki aya :)
Insallah canim.bende onumuzdeki ay yapmayi dusunuyorum aslinda ben korunuyordum ama var olabilecegi fikri beni cok heveslendirdi yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum karar veremiyorum evliligimde esimin aikesinden kaynaklanan bazi sorunlar var onlar duzelmeden yapmak istemiyorum ama o kadar istiyorum ki sabredemiyorum bi turlu cesaret edip karar veremiyorum o yuzden kendiliginden olmasini cok istedim

Aslinda soyke dusunuyorum belkide cocuk olursa sorunlarimizi daha kolay cozebiliriz siz ne dersiniz bi durumh yasayan oldumu deneyimlerinizi paylasirmisiniz

Insallah canim.bende onumuzdeki ay yapmayi dusunuyorum aslinda ben korunuyordum ama var olabilecegi fikri beni cok heveslendirdi yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum karar veremiyorum evliligimde esimin aikesinden kaynaklanan bazi sorunlar var onlar duzelmeden yapmak istemiyorum ama o kadar istiyorum ki sabredemiyorum bi turlu cesaret edip karar veremiyorum o yuzden kendiliginden olmasini cok istedim

Canım umarım sorunlar düzelir eşinle senin aranda bir sorun varsa sırf düzelmesini düşündüğün için yapma çünkü bu olayın geri teptiği aileleri tanıyorum umarım herşey istediğin gibi olur

Aslinda soyke dusunuyorum belkide cocuk olursa sorunlarimizi daha kolay cozebiliriz siz ne dersiniz bi durumh yasayan oldumu deneyimlerinizi paylasirmisiniz

Canım sakın sorunlarımız çözülür diye düşünme bu sefer de onlarla aran kötü olduğu icin bebeģi kucaģına aldikları anda çıldirasin gelir vermek istemezsin daha büyük sorun .

Canım umarım sorunlar düzelir eşinle senin aranda bir sorun varsa sırf düzelmesini düşündüğün için yapma çünkü bu olayın geri teptiği aileleri tanıyorum umarım herşey istediğin gibi olur
Aslında esimle aramda hic bir sorun yok cok seviyorum oda beni o mujemmel bir es ama kayinvalidem yuzunden ilac kullaniyorum piskolojim bozuldu tek korkum bu yuzden karar veremiyorum

selam arkadaşlar. İnşallah Bu Cuma günü hatrına herkesin duaları kabul olur.
benim bi sorum var gecenlerde de yazmıstım. sanki adet olacakmışım gibi karnım ve belim agrıyor. kasık agrım azaldı ama bel agrım arttı mesela uzandıgımda bile cok agrıyor. bu arada adetime 10 gün var. adet belirtisi gibi sanki ama gögüslerime dokunamıyorum bile çok agrıyor. normalde gögüs agrım adetime 2 gün falan varken agrır.

Şimdi gebelik testi yapsam çıkar mı?

Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 4gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı sadece bu sabah rahim bölgemde basınç hissediyorum biraz olcak gibi felan gecikmenin 2 günü test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilirmi

Back
X