- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Altına sandalye koyarak işini hallet canım çok uzanmaBurayı takip edeyim :)
Ya bu ağır kaldırmayındaki ağırın sınırı ne acaba ?
Bir de uzanmak ister istemez mutfak dolabına uzanıyoruz
Canım sandalyeden düşerim diye korkuyorumAltına sandalye koyarak işini hallet canım çok uzanma
ağır olan herseyden de uzak dur sofrayi bile kaldırma bnim babanem çamaşır selesi ni kaldırmış göbeğine yaslayarak götürürken düşük yapmış
Bnde hep sırt üstü yatmaya alışmışim sağ sol yatamiyorum bilmiyorum netcezz :)))Bu baslik cok iyi oldu iste. ALLAH razi olsun :) ilk gebeligim ve 6+0 olduk bugün. Agir kaldirma ve kendini yorma dedi doktorum. Isvicredeyim.
Baskada bisey demedi.
Yüksege uzanma'yi annem hatirlatti.. süt icme konusunda zaten sknti yok. Cocuklugumdan beri her aksam 1 bardak mutlaka gider :)
Eee hayat bundan ibaret deyilki
Yatarken kalkarken iliskide yürürken ev isi yaparken nelere dikkat etcez?
Mesela ben mide bulantisi ve kusma ile ugradiyorum. Sag veya soluma yattigimda daha fena bulaniyo. Sirt yada yüz üstü yatmam lazim neeetcez :)
Göbüş şişince yatılmıyomuş daha erken :) sırt üstü yatmanın keyfini çıkaranlardanım.. özleyeceğimiz şimdiden belliBnde hep sırt üstü yatmaya alışmışim sağ sol yatamiyorum bilmiyorum netcezz :)))
Rabbim sagliklica doğmasını nasip etsin de herseye alışıriz biraz sabır gerisi selamet inşallah :)Göbüş şişince yatılmıyomuş daha erken :) sırt üstü yatmanın keyfini çıkaranlardanım.. özleyeceğimiz şimdiden belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?