Hamilelikde dikkat edilmesi gerekenler

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba kızlar
Bn gibi yeni hamile olan birçok kişi var tabi ilk tecrübesi olanlar daha fazla ..
Bende nelere dikkat edilmeli pek bilmiyorum birbirimizi bilgilendirsek çok iyi olur diye düşündum :anneadayı:
Herkes bildiği bilgileri kulaktan duyma bile olsa bizimle paylasirmi tecrübeli anneler yorumlarinizi merakla bekliyorum :anne: tuvalet de yemek de yatarken kalkarken ilişkide :KK49: aklınıza ne gelirse paylaşalım kızlar
Bn dikkat etmemiz gereken bir bilgi paylaşarak konuyu aciyorum hayırlı olsun canlar :KK46:

Yeni hamisler DOLAP rafları gibi yüksek yerlere direk uzanmayalim bebek kordonu daha çok yeni olduğu için zarar gorebilirmiş:duduk:
Ağır kaldırmak kesinlikle yasak :duduk:

Özellikle bol pantolon giyilmemeli paçasına takılıp dusme ihtimali yüksek. Yuruyus yapmak en güzeli ama temposuz. Usutmemeye gayret edin hasta olunca ilaçta kullanamıyoruz

Burayı takip edeyim :)
Ya bu ağır kaldırmayındaki ağırın sınırı ne acaba ?
Bir de uzanmak ister istemez mutfak dolabına uzanıyoruz :(

Burayı takip edeyim :)
Ya bu ağır kaldırmayındaki ağırın sınırı ne acaba ?
Bir de uzanmak ister istemez mutfak dolabına uzanıyoruz :KK43:
Altına sandalye koyarak işini hallet canım çok uzanma
ağır olan herseyden de uzak dur sofrayi bile kaldırma bnim babanem çamaşır selesi ni kaldırmış göbeğine yaslayarak götürürken düşük yapmış

Günümüz aydın olsun kızlar :KK54:
MaydonoZ ve hurmayi biz hamileler yemiyoruz adet söktürücü ozellikleri varmış

Altına sandalye koyarak işini hallet canım çok uzanma
ağır olan herseyden de uzak dur sofrayi bile kaldırma bnim babanem çamaşır selesi ni kaldırmış göbeğine yaslayarak götürürken düşük yapmış
Canım sandalyeden düşerim diye korkuyorum
Öğretmenim okula kitap getirip götürüyorum illa ki biraz ağır oluyor bazen de dönüşte markete falan uğruyorum bu yüzden sordum sınırı
Ama çamaşır selesi hatta 5 ltlik su şişesi bile kaldırmamaya çalışıyorum evde :)

Bu baslik cok iyi oldu iste. ALLAH razi olsun :) ilk gebeligim ve 6+0 olduk bugün. Agir kaldirma ve kendini yorma dedi doktorum. Isvicredeyim.
Baskada bisey demedi.
Yüksege uzanma'yi annem hatirlatti.. süt icme konusunda zaten sknti yok. Cocuklugumdan beri her aksam 1 bardak mutlaka gider :)
Eee hayat bundan ibaret deyilki
Yatarken kalkarken iliskide yürürken ev isi yaparken nelere dikkat etcez?
Mesela ben mide bulantisi ve kusma ile ugradiyorum. Sag veya soluma yattigimda daha fena bulaniyo. Sirt yada yüz üstü yatmam lazim neeetcez :)

Bu baslik cok iyi oldu iste. ALLAH razi olsun :) ilk gebeligim ve 6+0 olduk bugün. Agir kaldirma ve kendini yorma dedi doktorum. Isvicredeyim.
Baskada bisey demedi.
Yüksege uzanma'yi annem hatirlatti.. süt icme konusunda zaten sknti yok. Cocuklugumdan beri her aksam 1 bardak mutlaka gider :)
Eee hayat bundan ibaret deyilki
Yatarken kalkarken iliskide yürürken ev isi yaparken nelere dikkat etcez?
Mesela ben mide bulantisi ve kusma ile ugradiyorum. Sag veya soluma yattigimda daha fena bulaniyo. Sirt yada yüz üstü yatmam lazim neeetcez :)
Bnde hep sırt üstü yatmaya alışmışim sağ sol yatamiyorum bilmiyorum netcezz :)))

Göbüş şişince yatılmıyomuş daha erken :) sırt üstü yatmanın keyfini çıkaranlardanım.. özleyeceğimiz şimdiden belli
Rabbim sagliklica doğmasını nasip etsin de herseye alışıriz biraz sabır gerisi selamet inşallah :)

Eşinizle iliskiye girerken misyoner pozisyonunu kullanmayin, karniniza baski yapacak pozisyonlardan kacinin..Eğer dusuk tehlikesi yoksa cinsellik hamileligin son ayina kadar yapilabilirmis doktorum dedi. Son 3 ay da kondom kullanin mutlaka cunku spermler kasılmayi tetikleyebiliyormus.Esinizle iliskide aldiginiz haz bebegi de mutlu ediyormus ,sizin mutlu oldugunuzu anlayip o da ayni sekilde etkileniyormus :KK69::KK36:

Back
X