Hamilelikkte selectra kullananlar

Tenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
139
44
28
29
Merhaba hanımlar lütfen benim gibi durumu yaşayanlar yazsın. Çünkü herşeyden olumsuç etkilenmekteyim 7 aylık hamileyim ve depresyona girdim kendimi kötü hissediyorum doktor selectra başladı fakat 6. Günüm sanki daha da depresyonda hissediyorum sizce bu geçer mi
Bide çok olumsuz düşünüyorum sanki eşimle mutsuz gibi sanki bebek doğunca mutsuz olacakmışım gibi. Selectra ne gibi yan etkiler yaptı sizde bana yardımcı olur musunuz allah rızası için

Şuan nasılsınız acaba hala kullanıyormusunuz dr bugün banada yazdı 16 haftalığım korkuyorum kullansammı kullanmasammı çok zor bir durummuş

Bir ara ben de kullandım 3 yıl önce, bende tek etkisi ot gibi cansız ve tepkisiz olmamdı, kızacağım olaylara bile gayet sakin kalmam ve kimseyle ilgilenmemem bir de uykuya daha rahat dalmam olmuştu, annemi kaybettiğim dönemlerdi ilacı bırakınca daha kötü oldum çünkü içimde biriken şeyler vardı ve patlama yaşadım ...

1 ay oldu etkisi olmadı daha bana sana ne zaman etki etmeye başladı

1 ay oldu etkisi olmadı daha bana sana ne zaman etki etmeye başladı
Dozu da önemli, ben 6 ay kadar kullandım hem okuyup hem de çalışıyordum baktım çok tepkisiz kalıyorum , ruh gibiydim mecburen bıraktım , dozunu şuan hatırlatıyorum inanın, biraz sabırla inanarak kullanın, sakinleseceksiniz..

Kaç yaşında kullandınız

Şuan nasılsınız acaba hala kullanıyormusunuz dr bugün banada yazdı 16 haftalığım korkuyorum kullansammı kullanmasammı çok zor bir durummuş
Merhaba selectrayı kullandınız mı ? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı bende aynı durumdayım 16 haftalık panik atak yaşıyorum doktorum ilaç verdi ama yan etkileri çok yoğun yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…