- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Ağrıların bir iki gün geç gelmiş olabilir normalinden 2 gün var daha adetine ve kasik agrisi aynı zamanda adet belirtisidir adetinin gecikmesini bekle arkadaşım ...3,4 gün geciktikten sonra idrar testi yap kesin sonuç alabilesin... çünkü en erken hamilelik kanda çıkar...2 gün sonra adet olmam gerekiyo ama kasıklarimda ağır var ara ara mide bulantim oluyor daha önce adetim çok sancılı geçerdi adetimden 3 4 gün önce sancilarim başlardı şu an hiç öyle bi şey yok hamile olma ihtimalim var mi acaba ????
Yok yapmadım bekliyorum gecmesiniTest yaptın mi hiç canım? Ben en çok kasık agrisini önemserim canım
Bende yapsam çıkar mı yarın adet olmam gerekiyoBndede belim ve kasiklarim agriyodu 2 gun var adetime bu sabh ilk idrarla test yaptim silik cikti
İnşallah inşallah olumsuz sonuç alırım diye korkuyorumgebelik belirtisi gibi ama emin olmak içn test yap 2 gün kalmış adetine testte çıkar mutlaka silikte olsa cizgi
Benimde adetime 6 gün var. Neredeyse 5-6 gündür kasık ağrılarım var. Özellikle sol kasığımda. Batma gibi bi anda bi ağrı giriyor bikaç saniye durup geçiyor. Bi kaç gündür de bel ağrım var. Geçen ay prolaktinim 35 olduğu için dostinex kullanmıştım. Bu ay hamile kalmış olma ihtimalim var mı ?gebelik belirtisi gibi ama emin olmak içn test yap 2 gün kalmış adetine testte çıkar mutlaka silikte olsa cizgi
Bence de yüksek ihtimalin var kasiklarna bebegin yerlesio olabilirBenimde adetime 6 gün var. Neredeyse 5-6 gündür kasık ağrılarım var. Özellikle sol kasığımda. Batma gibi bi anda bi ağrı giriyor bikaç saniye durup geçiyor. Bi kaç gündür de bel ağrım var. Geçen ay prolaktinim 35 olduğu için dostinex kullanmıştım. Bu ay hamile kalmış olma ihtimalim var mı ?
Belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor canım Hakkı'nda hayırlısı olsun insallah :)Benimde adetime 6 gün var. Neredeyse 5-6 gündür kasık ağrılarım var. Özellikle sol kasığımda. Batma gibi bi anda bi ağrı giriyor bikaç saniye durup geçiyor. Bi kaç gündür de bel ağrım var. Geçen ay prolaktinim 35 olduğu için dostinex kullanmıştım. Bu ay hamile kalmış olma ihtimalim var mı ?
İnşaallah canım yaa. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.Bence de yüksek ihtimalin var kasiklarna bebegin yerlesio olabilir
Ayy inşallah canım 5 aylık evliyim ve hayırlısı ile bi bebeğim olsun çok istiyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip eder inşallah.Belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor canım Hakkı'nda hayırlısı olsun insallah :)
İnşaallah hamilesindir canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı inşallahbenim adetime 1 hafta var ama çok midem bulanmaya başladı bugün. yemek kokusu filan bulandırıyor ama olabilir mi acaba bu ay şüpheli bir ay benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?