hamilelikle adet belirtileri birebir aynı mi ?

Minikanne34

sabrın sonu selamettir..
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
698
523
53
2 gün sonra adet olmam gerekiyo ama kasıklarimda ağır var ara ara mide bulantim oluyor daha önce adetim çok sancılı geçerdi adetimden 3 4 gün önce sancilarim başlardı şu an hiç öyle bi şey yok hamile olma ihtimalim var mi acaba ????

Bndede belim ve kasiklarim agriyodu 2 gun var adetime bu sabh ilk idrarla test yaptim silik cikti

gebelik belirtisi gibi ama emin olmak içn test yap 2 gün kalmış adetine testte çıkar mutlaka silikte olsa cizgi

Ağrıların bir iki gün geç gelmiş olabilir normalinden 2 gün var daha adetine ve kasik agrisi aynı zamanda adet belirtisidir adetinin gecikmesini bekle arkadaşım ...3,4 gün geciktikten sonra idrar testi yap kesin sonuç alabilesin... çünkü en erken hamilelik kanda çıkar...

Hmmm anladım 4 gözle bekliyorum o halde inşallah hamileyimdir teşekkür ederim

gebelik belirtisi gibi ama emin olmak içn test yap 2 gün kalmış adetine testte çıkar mutlaka silikte olsa cizgi
Benimde adetime 6 gün var. Neredeyse 5-6 gündür kasık ağrılarım var. Özellikle sol kasığımda. Batma gibi bi anda bi ağrı giriyor bikaç saniye durup geçiyor. Bi kaç gündür de bel ağrım var. Geçen ay prolaktinim 35 olduğu için dostinex kullanmıştım. Bu ay hamile kalmış olma ihtimalim var mı ?

Ayni ben benm belirtilerim siddetli kasik agrisi dedgn hersey bnmkisi gibi cnm adetinden 1 gn.2 gn gecir ve eczaneden test al onda cikarsq direk kandan baktr hadi hayrli olsun. Ins istiyor san hamlesindr

Bence de yüksek ihtimalin var kasiklarna bebegin yerlesio olabilir

Belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor canım Hakkı'nda hayırlısı olsun insallah :)

benim adetime 1 hafta var ama çok midem bulanmaya başladı bugün. yemek kokusu filan bulandırıyor ama olabilir mi acaba bu ay şüpheli bir ay benim için

Belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor canım Hakkı'nda hayırlısı olsun insallah :)
Ayy inşallah canım 5 aylık evliyim ve hayırlısı ile bi bebeğim olsun çok istiyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…