hamilelikle adet belirtileri birebir aynı mi ?

Ins hamileyiz dir ve sana buyuk bi supriz olur cnm kûn fe yekûn Allahtan umut kesilmezzz

Bak eğer kasiklarinda şiddetli ağrılar varsa batma tarzı mide bulantin varsa tiksinme gibi istahsizlik ve bunu destekleyen goguslerde şişlik ve agri varsa hamile olman muhtemel
Ara ara batmalar oluyor sadece gecenlerde kıymadan tiksinmistim cok kötü kokmustu baska birsey yok

Ben kesin adet olucam diye beklerken ki karın ağrım göğüs hassasiyetim hepsi vardı,hatta ağrım artar diye yanımda ağrı kesiciyle geziyordum, ve günümü de net bilmiyordum çünkü önceki ay kaymıştı baya, öylesine test yaptım ve pozitif çıktı...yani bence tamamen aynı belirtiler..

En net kanda belli olur arkadaşım ve kesin sonuç... insallah hamissindir allah kalbine göre versin tatlım
Adetimden 1 gün önce test yaptim çok silik cikti ama bugün 3 gündür geçiyo tekrar test yaptim birazda olsa baya net çıktı kan testi de verdim 2 gün sonra sonuç çıkıcak inşallah çıkar

Ya :)rabbim isteyen herkese nasip edsin insallah ayni durumdayiz cnm ama bn yurt disnda oldugum icn hemn kan tahlili yapmiyorlar ki burda resmi tatil randevu da alamiyoruz dimdilik

ben de su an aynı sizin gibiyim.

Kizlar sabah test yapyim ve hamileyimm
Ya :)rabbim isteyen herkese nasip edsin insallah ayni durumdayiz cnm ama bn yurt disnda oldugum icn hemn kan tahlili yapmiyorlar ki burda resmi tatil randevu da alamiyoruz dimdilik

Öncelikle hayurlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ben de yurtdışındayım burda da kan tahlili yapmıyorlar..nerdesiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…