- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Sabaha kadar bekleyemedim ki zaten biliyorum adet olacagimi da bir umut iste :)Ilk idrarla yapsaydin cnm bn ilk idrarla yaptim silik cikti
Olucam canım bugun adet günümCanim ama boyle yaparak kendini uzuyosun adet oldun mu olacakmisn
Gün icerisinde olurum herhldeCanim ama boyle yaparak kendini uzuyosun adet oldun mu olacakmisn
Bak eğer kasiklarinda şiddetli ağrılar varsa batma tarzı mide bulantin varsa tiksinme gibi istahsizlik ve bunu destekleyen goguslerde şişlik ve agri varsa hamile olman muhtemelGün icerisinde olurum herhlde
Ara ara batmalar oluyor sadece gecenlerde kıymadan tiksinmistim cok kötü kokmustu baska birsey yokBak eğer kasiklarinda şiddetli ağrılar varsa batma tarzı mide bulantin varsa tiksinme gibi istahsizlik ve bunu destekleyen goguslerde şişlik ve agri varsa hamile olman muhtemel
İnsallah canım hepimize büyük sürpriz olsunIns hamileyiz dir ve sana buyuk bi supriz olur cnm kûn fe yekûn Allahtan umut kesilmezzz
Hamile olman olası... Adet gecikmesini bekle 4,5 gün sonra idrar testi yaptirAra ara batmalar oluyor sadece gecenlerde kıymadan tiksinmistim cok kötü kokmustu baska birsey yok
Kesin adet olurum yaHamile olman olası... Adet gecikmesini bekle 4,5 gün sonra idrar testi yaptir
Olası dedim sadece canim ben bendeki belirtiler yazdiklarimdi 20 haftalik hamileyimKesin adet olurum ya
Adetimden 1 gün önce test yaptim çok silik cikti ama bugün 3 gündür geçiyo tekrar test yaptim birazda olsa baya net çıktı kan testi de verdim 2 gün sonra sonuç çıkıcak inşallah çıkarEn net kanda belli olur arkadaşım ve kesin sonuç... insallah hamissindir allah kalbine göre versin tatlım
ben de su an aynı sizin gibiyim.Canım hamile kalmadan 3 ay önce benzeri bir durum yaşadım esimle bu konuda bir planimiz yoktu yani bebek dusunmuyordu adetim bitti aradan 10 gün geçti lekelenme oldu baya kahverengi halbuki adet yeni bitmis ben yerleşme kanaması bile sandım test yaptim negatif çıktı sonrasında da zaten adet oldum sonraki ay da 12 gün gecikti adetim test yaptim negatif doktora gittim kan testi yaptı negatifti stresten gecikmiş benimki... hamilelige kafayı takarsan ha oldu ha olacak diye gecikir bak bir sonraki ay hiç beklemedim mesela bekledim bekledim artık bir baktım adet olcakmisim gibi agrilarim var goguslerime dokunamiyorum adetim desen 14 gün gecikti test yapayım artık dedim idrari damlattigim an 10 saniye içinde ikinci çizgi belirdi :) suan 20 haftalik hamileyim :)
yani gecikme açıısından.henüz test yapmadım.stresten diye düşünüyorum galiba.ben de su an aynı sizin gibiyim.
Kizlar sabah test yapyim ve hamileyimm
Ya :)rabbim isteyen herkese nasip edsin insallah ayni durumdayiz cnm ama bn yurt disnda oldugum icn hemn kan tahlili yapmiyorlar ki burda resmi tatil randevu da alamiyoruz dimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?