- 22 Ağustos 2010
- 660
- 504
- 303
- Konu Sahibi Minikanne34
-
canım erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar gösteriyor bazıları güvenilir bulmuyor ama ben diğer gebeliğimde 7 gün vardı erken gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm onu bi dene istersenBenimde adetime 6 gün var. Neredeyse 5-6 gündür kasık ağrılarım var. Özellikle sol kasığımda. Batma gibi bi anda bi ağrı giriyor bikaç saniye durup geçiyor. Bi kaç gündür de bel ağrım var. Geçen ay prolaktinim 35 olduğu için dostinex kullanmıştım. Bu ay hamile kalmış olma ihtimalim var mı ?
Yengem bebeğinden hamileyken 9 tane test yapmış ama hep negatifmis sen bi kan testi yap benceslm kızlar,benim adetim 13 gün gecikti ama idrar testleri negatif,bugün de hafif kahverengi leke geldi adet olacağım sanırım ,adetim neden gecikmiş olabilir,adet olmazsam yarın doktora gidecektim,olursam yine de gideyim mi yoksa daha sonra mı gideyim,ilk defa gecikme oldu ,zaten hamile kalmam mucize olur aslın da ama ilk defa bu kadar ümitlenmiştim
Herseyin hayırlısı ama bende o bile yok yaniBence aynı ben elimde ped sürekli kontrol ediyordum ha oldum ha olacağım diye. Tek farkı çok bel ağrısı oldu ben usuttum sandım.
canım ben de duydum bazılarında uzun süre idrar da çıkmıyormuş ama kahverengi akıntı kana dönerse doktora gitmeme gerek var mı sence, ya da ne zaman gitmeliyim kanamam olursaYengem bebeğinden hamileyken 9 tane test yapmış ama hep negatifmis sen bi kan testi yap bence
Kanaman olursa bence gitmene gerek yok ama olmazsan gitcanım ben de duydum bazılarında uzun süre idrar da çıkmıyormuş ama kahverengi akıntı kana dönerse doktora gitmeme gerek var mı sence, ya da ne zaman gitmeliyim kanamam olursa
ben de öyle düşünmüştüm ,teşekkürlerKanaman olursa bence gitmene gerek yok ama olmazsan git
Aminnnnn canmmmmm tabiki basta sanaİnşaallah canım yaa. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Başta bana değil canım hep birlikte hepimizeAminnnnn canmmmmm tabiki basta sana
Canım hamile kalmadan 3 ay önce benzeri bir durum yaşadım esimle bu konuda bir planimiz yoktu yani bebek dusunmuyordu adetim bitti aradan 10 gün geçti lekelenme oldu baya kahverengi halbuki adet yeni bitmis ben yerleşme kanaması bile sandım test yaptim negatif çıktı sonrasında da zaten adet oldum sonraki ay da 12 gün gecikti adetim test yaptim negatif doktora gittim kan testi yaptı negatifti stresten gecikmiş benimki... hamilelige kafayı takarsan ha oldu ha olacak diye gecikir bak bir sonraki ay hiç beklemedim mesela bekledim bekledim artık bir baktım adet olcakmisim gibi agrilarim var goguslerime dokunamiyorum adetim desen 14 gün gecikti test yapayım artık dedim idrari damlattigim an 10 saniye içinde ikinci çizgi belirdi :) suan 20 haftalik hamileyim :)canım ben de duydum bazılarında uzun süre idrar da çıkmıyormuş ama kahverengi akıntı kana dönerse doktora gitmeme gerek var mı sence, ya da ne zaman gitmeliyim kanamam olursa
En net kanda belli olur arkadaşım ve kesin sonuç... insallah hamissindir allah kalbine göre versin tatlımHAMILEYIM sanırım yani silik çıktı testte ama bu yeni olduğu için zaten normalde yarın adet gormem gerek gormicem 1 hafta sonra kan testi vermeyi düşünüyorum
HAMILEYIM sanırım yani silik çıktı testte ama bu yeni olduğu için zaten normalde yarın adet gormem gerek gormicem 1 hafta sonra kan testi vermeyi düşünüyorum
İnşallah gönlünüzce olsun... hamilelik müthiş bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin... sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah her rabbim hepimizeCok sevindim canim ayni benimde bu gun adet olmam gerekiyodu halaolmadim ins hamisizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?