• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikle değişen şeyler

simsimm48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
147
61
18
26
Eşim hamileyim diye aylardir bana dokunmuyor bi sorunumuz da yok doktor bi sorun olmaz dedi ama çocuğa birşey olursa diyip duruyor çok üzülüyorum sizce bu durumu onunla konuşmalımıyım

Benim kendi kayınpederim kadın doğum uzmanı gebelik boyunca ilişki tavsiye etmiyor eğer bulunacaksanız da son 2 ay kaçının diyor hastalara.Çoğu doktor risk yoksa onay veriyor. Aynı yerde çalışıyorduk da bazen muayene esnasında dinliyordum. Ben de gebeyim gebeliğin en başından beri hiç ilişki yaşamadık. Enfeksiyona dikkat edin enfeksiyon erken doğum tehditine yol açar(prezervatif kullanın) son aylarda da menide bulunan prostoglandin erken doğuma yol açabiliyor. Bizim biraz kıymetli gebelik ve tüp bebek 3.deneme idi hiç riske girmedik. 4 ay daha sabır 🙊😅

Benim eşim de böyleydi. Sonra bebek olup vakit bulamayınca pişman oldu asmdlflfş. Şimdi gayet normal. Yani hamilelikte böyle davranmaları olabiliyor. Ama siz konuşun açık açık. Ben konuşmuştum yapmam demişti adkflflf en azından başka bir sorun olmadığını öğrenmiş oldum

Eşim hamileyim diye aylardir bana dokunmuyor bi sorunumuz da yok doktor bi sorun olmaz dedi ama çocuğa birşey olursa diyip duruyor çok üzülüyorum sizce bu durumu onunla konuşmalımıyım
Esinizle konuşun doktor sakinca görmediyse iliskinize devam edebilir siniz

Daha onun doğum sonrası var, emzirmesi var… kocayı seks için çağırmaya utanmayın ama. Onu çağırmayıp kimi çağıracaksınız ki? Özledim de git öp sokul 😄
hamileyken kendim kaçıyordum, doğumdan sonra da baya bi süre öyle oldu. Karnımda ya da yakınımda bebek varken o işlere giresim gelmiyordu, hala da tam düzeldim sayılmaz 😬

Bazı erkekler hamile eşleri ile ilişki tercih etmiyor nedenini çok merak ettim valla keşke benimkide öyle olsaydı 😂

Sorunlu gebelik değilse doğuma kadar, hatta bir gün öncesi bile yapılabilir. Ayrıca normal dogum yapmak isteyenler için meninin doğumu başlatacak içerige sahip olduğunu söylüyor ve tavsiye ediyor doktorlar.

Eğer risk yoksa ilişki yaşamakta problem olmuyor. 32 hafta sonrasında önerilmiyor diye hatırlıyorum. Bir de enfeksiyon riskine karşı prezervatif kullanmak önemli.
Bize riskli diye bir bilgi gelmedi. Acaba zaten biliyordur diye mi demedi dr. Bence gebelik normal seyreyorsa risk yok. Son günlerde yasanan orgazmın doğumu kolaylastırdığını ifade edenler var. Düşük ya da erken doğum riski yoksa risk niye olsun.

Bize riskli diye bir bilgi gelmedi. Acaba zaten biliyordur diye mi demedi dr. Bence gebelik normal seyreyorsa risk yok. Son günlerde yasanan orgazmın doğumu kolaylastırdığını ifade edenler var. Düşük ya da erken doğum riski yoksa risk niye olsun.
Spermin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatabiliyor. Benim doktorum yazdığım şekilde bilgilendirmişti, 41 senelik kadın doğum doktoru. Ona güveniyorum

Back
X