Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl konuşacağımı bilemiyorum yani açık açık gel diyemem ki anlatamadim pek amaKonuşun tabii ki, burada da çok paylaşılıyor, bazı erkekler bu süreçten ürküyor
Niye kocan değil miNasıl konuşacağımı bilemiyorum yani açık açık gel diyemem ki anlatamadim pek ama
Nasıl konuşacağımı bilemiyorum yani açık açık gel diyemem ki anlatamadim pek ama
Nasıl konuşacağımı bilemiyorum yani açık açık gel diyemem ki anlatamadim pek ama
Esinizle konuşun doktor sakinca görmediyse iliskinize devam edebilir sinizEşim hamileyim diye aylardir bana dokunmuyor bi sorunumuz da yok doktor bi sorun olmaz dedi ama çocuğa birşey olursa diyip duruyor çok üzülüyorum sizce bu durumu onunla konuşmalımıyım
Bazı erkekler hamile eşleri ile ilişki tercih etmiyor nedenini çok merak ettim valla keşke benimkide öyle olsaydıEşim hamileyim diye aylardir bana dokunmuyor bi sorunumuz da yok doktor bi sorun olmaz dedi ama çocuğa birşey olursa diyip duruyor çok üzülüyorum sizce bu durumu onunla konuşmalımıyım
Benimki hamile halimle bile iliski istiyodu, kimi erkekler kaçiyomuş iliskidenBazı erkekler hamile eşleri ile ilişki tercih etmiyor nedenini çok merak ettim valla keşke benimkide öyle olsaydı![]()
Bize riskli diye bir bilgi gelmedi. Acaba zaten biliyordur diye mi demedi dr. Bence gebelik normal seyreyorsa risk yok. Son günlerde yasanan orgazmın doğumu kolaylastırdığını ifade edenler var. Düşük ya da erken doğum riski yoksa risk niye olsun.Eğer risk yoksa ilişki yaşamakta problem olmuyor. 32 hafta sonrasında önerilmiyor diye hatırlıyorum. Bir de enfeksiyon riskine karşı prezervatif kullanmak önemli.
Spermin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatabiliyor. Benim doktorum yazdığım şekilde bilgilendirmişti, 41 senelik kadın doğum doktoru. Ona güveniyorumBize riskli diye bir bilgi gelmedi. Acaba zaten biliyordur diye mi demedi dr. Bence gebelik normal seyreyorsa risk yok. Son günlerde yasanan orgazmın doğumu kolaylastırdığını ifade edenler var. Düşük ya da erken doğum riski yoksa risk niye olsun.