hamilelikler.....

pelinoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
52
0
86
Adana
arkadaşlar ben aranızda yeniyim 4 aylık hamileyim 23 yaşındayım şöyle çokta kadınsı olmayan kot keten elbise modelleri varmı elinizde bulamıyorum olmazsa diktircem ama model bulursam daha kolay olcak benim için

ne yazalım ki daha yeni hamilelik bakmaktan geliyorum hiç bir şey bulamadım ufffffff yaaaaaaa şimdi ist ank veya büyük bir şehirde olmak vardı dünya kadar seçenek olurdu burda yokkkk yokkkkkkk

kızlar hellklar a bakım dicem ankarada bide liva var ama ankarda degilsinzi bende 22 yasındayım :) genc işi olsunde dim oralarda vr öle hem spor hem sık hemde öle cok kadınsı degil hamile pantolonu aldım tünik giyiyorum üstüne cok güsel oluyo netten bakın ebrumeternty öle biseyler vardı sanırım ordada güsel seyelr var ama birascık tuzlukaydirigubbakcemile3
uzun müddet bende cok sinir oldum bisey bulamıyorum diye eama bitane bile bulsm mutlu oluyorum size ii alısverişler kızlar opuyorumnanaktan

ben pantolon elbise gibi çok giyilecek şeyleri gebeden alıyorum fiyatlar ortalamanın biraz üstü ama kaliteli şeyler.. üst kıyafetlerimi de lcw'den alıyorum bazı mağazalarında hamile kıyafeti var ayrıca çoğu malın 3XL kadar büyüğü var zaten modeller de genelde robadan genişleyen modeller olduğu için zorlukk çekmedim.. gerçi bakarsan bizim pazarda bile var hamile kıyafeti.. umarım kafanıza göre şeyler bulabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…