- 4 Şubat 2020
- 107
- 34
- 48
- 42
- Konu Sahibi Pandora kutusu
-
Bebekte sikinti yok dedi cok sukur ama 2 hafta oldu doktor kontrolune gitmeyeli birde virus korkuyorum haftaya kontrol var vitamin baslarim dedi bakalim baslayacakmi bilmiyorum.onceden hamilelik yasamis insanlar bizde olmadi deyince tedirgin oluyorum.zaten moral bozmaya merakli bir kesim mutlaka vardir .birde esimin is arkadaslari eslerinin oyle durumunun olmadigini soyleyince oda tedirgin oluyorBebek iyiyse korkulacak bsy yok bnce de. İlk hamilelikler de oluyormuş rahim geriliyor normal. Bnm de oldu 8. Haftaya kadar birden kesildi ağrılar. Dun doktorum magnezyum verdi bir de kasılmalari engeller erken doğum riskini azaltır dedi. Ağrılar da kasılmadan olabilir bnce vitamin testlerini yaptr ilaçlarını kullan düzene girecek zaten 3 ay olmuş maşallah
Ins devam etmez ben ilk 10 hafta ağrıdan kalkmıyordum şimdi eskiye oranla daha az regl sancısı gibiydi şimdi daha az arada oluyor nasıl oturucam onu bulamiyorumBen de 42 kiloyum 7. Haftaya yaklaşıyorum her gün mutlaka agrım oluyor devam etmese bari
Bak gaz sancısı da çok kötü bsy onu da ağrı olarak hissediyor olabilirsin. Bnm tek sıkıntım oydu. Ağrı gibi oluyor mesela bi bakıyorum gaz ama çıkmiyor lanet olasıca nefret ettimBebekte sikinti yok dedi cok sukur ama 2 hafta oldu doktor kontrolune gitmeyeli birde virus korkuyorum haftaya kontrol var vitamin baslarim dedi bakalim baslayacakmi bilmiyorum.onceden hamilelik yasamis insanlar bizde olmadi deyince tedirgin oluyorum.zaten moral bozmaya merakli bir kesim mutlaka vardir .birde esimin is arkadaslari eslerinin oyle durumunun olmadigini soyleyince oda tedirgin oluyor
Aaaa bak ilk kez duydum belkide gerçekten benimkinde gaz sancisidir garip bir ağrı çünkü.doktor ne diyecek acaba burda pek bakmiyorlar ama yinede sukur iyi .sizde hala devam ediyormu bu neler yaptiniz pekiBak gaz sancısı da çok kötü bsy onu da ağrı olarak hissediyor olabilirsin. Bnm tek sıkıntım oydu. Ağrı gibi oluyor mesela bi bakıyorum gaz ama çıkmiyor lanet olasıca nefret ettim
Malesef hiç bir çaresi yok. Aslında düzenli wcye de çıkıyorum ama yine var gaz. Sancı gibi batma gibi çekme gibi oluyor mesela 1dk sonra bağırsak hareketi olduğu belli oluyor dene sende çözersin farkı. Rahim ağrısı ayrı canım ama gaz ondan beterAaaa bak ilk kez duydum belkide gerçekten benimkinde gaz sancisidir garip bir ağrı çünkü.doktor ne diyecek acaba burda pek bakmiyorlar ama yinede sukur iyi .sizde hala devam ediyormu bu neler yaptiniz peki
Evet ağrım oluyor karnımın üstüne elimi koyuncada bağırsak hareketlerimi algiliyorum aynen ya aslında için rahatladı çünkü ben onu bebeğim mi acaba sağlıklı değil diye düşünüyordum icim rahatladı şimdi bazen dayanılmaz oluyor ağrı korkuyordum ama demekki gazmis çok teşekkürederim içimi rahatlattinizMalesef hiç bir çaresi yok. Aslında düzenli wcye de çıkıyorum ama yine var gaz. Sancı gibi batma gibi çekme gibi oluyor mesela 1dk sonra bağırsak hareketi olduğu belli oluyor dene sende çözersin farkı. Rahim ağrısı ayrı canım ama gaz ondan beter
Yok canım korkma. Baştan bende çok evham yapıyodm ay bsy battı burda bsy oluyor diye ama takip edince öğreniyorsun işte. Zaten riskli dönemleri geçmişsin merak etmeEvet ağrım oluyor karnımın üstüne elimi koyuncada bağırsak hareketlerimi algiliyorum aynen ya aslında için rahatladı çünkü ben onu bebeğim mi acaba sağlıklı değil diye düşünüyordum icim rahatladı şimdi bazen dayanılmaz oluyor ağrı korkuyordum ama demekki gazmis çok teşekkürederim içimi rahatlattiniz
Allah razı olsun çok sağolun. Sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim. Içim şimdi daha rahat çok sağolun.Yok canım korkma. Baştan bende çok evham yapıyodm ay bsy battı burda bsy oluyor diye ama takip edince öğreniyorsun işte. Zaten riskli dönemleri geçmişsin merak etme
o gaz sancıları beni ağlatıyordu resmen halada arada oluyor ama sürekli olmuyor tabi hiç olmadık yerde sancı girerdi :)Bak gaz sancısı da çok kötü bsy onu da ağrı olarak hissediyor olabilirsin. Bnm tek sıkıntım oydu. Ağrı gibi oluyor mesela bi bakıyorum gaz ama çıkmiyor lanet olasıca nefret ettim
Dimi valla herkesin ayrı demekki bnm ne bulantım oldu ne bsyim sadece gaz sorunum var valla o da korkutuyor işte insanı arkadaş gibi acaba bebeğe mi bsy oluyo diyeo gaz sancıları beni ağlatıyordu resmen halada arada oluyor ama sürekli olmuyor tabi hiç olmadık yerde sancı girerdi :)
ben pek korkmadım öle bebeğe bsymi oldu diye bagırsak hareketleriyle alakalı oldugunu biliyorum öncesinde de vardı benm gaz problemim ama baska seyler oldugu zaman endişe ediyorum :)Dimi valla herkesin ayrı demekki bnm ne bulantım oldu ne bsyim sadece gaz sorunum var valla o da korkutuyor işte insanı arkadaş gibi acaba bebeğe mi bsy oluyo diye
Bnm iki dusugum var canım ondn çok korkuttu bni bide hc gaz skntm olmadı ondn korku vardı bndeben pek korkmadım öle bebeğe bsymi oldu diye bagırsak hareketleriyle alakalı oldugunu biliyorum öncesinde de vardı benm gaz problemim ama baska seyler oldugu zaman endişe ediyorum :)
arkadaşların dediği gibi gaz sancısı olabilir bende de olmuştu hatta iki kez doktora gitmişliğim var Bebeğe birşey oldu diye12.haftaya girdim hamilelikte karnimda ağrı var karnim kasiklarimda çok zayıfım bundan kaynaklı mi acaba benim gibi olan varmi sürekli değil ama iç tarafın esnetildigini hissediyorum resmen dayanılır bir ağrı sadece büyük bir ağrı değil.45 kiloyum bundan kaynaklı mi acı esigimmi düşük yada kendimi mi çok dinliyorum bilmiyorum ilk hamileligim buarada benim gibi durum yasayan varmi doktora geçen gittiğimde kanamam yoksa sorun yok dedi yardım edin neolur kötü bisey olabilirmi
Hım anladım normal o zmn tabiBnm iki dusugum var canım ondn çok korkuttu bni bide hc gaz skntm olmadı ondn korku vardı bnde
Tamam çok teşekkürederim insan gazdan bukadar acı cekermiGaz sancısı olabilir arkadaşların dediği gibi bende
arkadaşların dediği gibi gaz sancısı olabilir bende de olmuştu hatta iki kez doktora gitmişliğim var Bebeğe birşey oldu diyesize tavsiyem sıcak su torbası var ise ayağınızın altına koymanız. Birde yemeklerinize kimyon koyun gaz daha az oluyor
Tamam çok teşekkürederim insan gazdan bukadar acı cekermikendime gülüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?