- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.041
Senemimm inşallah iyisindirrr. Esracm sen nasılsın
Canlariiimmmm dualariniz sayesinde ogluma sukurler olsun kavustum.simdi hastanedeyiz.Bizim oglan afedersiniz kakasini yapmis karnimdayken doktorum bu yuzden acil aldi.sukurler olsun hersey cok guzel gecti. Oglumda cok iyi masallah.bu gece hastanedeyiz.kendimi toparlayinca yine yazarim canlarim.sizleri cok seviyorum iyi varsiniz
Canlariiimmmm dualariniz sayesinde ogluma sukurler olsun kavustum.simdi hastanedeyiz.Bizim oglan afedersiniz kakasini yapmis karnimdayken doktorum bu yuzden acil aldi.sukurler olsun hersey cok guzel gecti. Oglumda cok iyi masallah.bu gece hastanedeyiz.kendimi toparlayinca yine yazarim canlarim.sizleri cok seviyorum iyi varsiniz
Hadi geçmiş olsun gözümüz aydın kuzumm binlerce kez şükürler olsun burda beklerken sabah 5e doğru sizmisim biliyorsun 9 sa zaman farkı var resmen nöbet tuttum dua ettim dolandım durdum evin içinde ama çok şükür sagsalim kurtuldun ya darısı Nazlimin başına inşaallah Rabbim analı babalı buyutsun inş.caniminici musait oldukça yaz inan öyle heyecanliyimki:)
Amin canım aminnnnn... bakalım inşallah cumartesiye kdar doğmazsa bizimki cumartrsi kontrolde belli olur inşallah. Artık benimki de cok zorluyor beni. Senemime cok geçmiş olsun oğluşuna Allah sağlıklı hayırlı ömür versin :)
ruh halim bunalım. 2. Ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.ben böyle değildim. Hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...
Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. Içim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...
Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?
Senin de az kaldı kuzum inş.sende az bir zaman sonra kavusacaksin oglusuna sonra da ben :)) cumartesi doktordan çıkınca mutlaka haber et olur mu canım artık her an hersey olabilir.Benim de yarın doktor ziyaretim var ama ben ultrasonda göremiyorum kaç kilo oldu bilmiyorum ezbere gidiyorum işte normal doğum da korkutmuyor değil valla 34+4 olduk fazlada birsey kalmadi:)
gayet normal cunku hormonların degısıyor...bıraz sabret kendını hıc bıseye zorlama ve ozellıkle bulantı konusunda sakın kendını sartlama ..yanı ben hep kusucam kesın gecmıcek dıye dusunursen dogum yapana kadar devam eder bulantın..ben oglumda 9 ay boyunca ıstıfra ettım ama kızımda hıc ıstıfra etmedım..kısının kendı elınde anlıyacagın..zevk aldıgın bır cok seyden zevk almaya bılırsın..sevdıgın bı cok seyden tıksıne bılırsın..bunlar gayet dogal ama uzulme duzelır hele bı bebegının cınsıyetı bellı olsun ..bıde hareketlensın o zaman keyfın yerıne gelır..Allah sag saglım yavrunu kucagına almayı nasıp etsın..
Suanda uyuyamaman o kadar normal ki o koca gobekle baskılarla seni şuan en iyi ben anlarım uyku duzensizliginden gözlerim acıyor. Birde bizim yavrular bizi sol tarafa da yatirmadi sırtüstü zaten yatilmiyor derken tek tarafa kaldık onda da sürekli o tarafa yatmaktan sağ taraf da acimaya başladı. Birde şu misafir olayı..O kadar sıkıldım ki artık ayaklarimi uzatıp sürekli dinlenmek istiyorum ama bitmiyor işte.birde bu aralar sinir var bende uzun saatler oturup kimseyle muhabbet edecek halim yok dur sen bende erken doğurayim da görsün millet..Canım şuanda uyuyamıyorum... yattım mı başlıyor kasıklara ve o bölgeye baskıya.. ama nasıl bi baskı. Uyutmuyor... kaç gündür 3 4 saatlik uykularla geziyorum... cok yorgunum... bi yndan da tedirgin bekleyiş... hayırlısı ile cumartesi nedir ne değildir görelim inşallah... sen de yaz mutlaka kontrol sonrası olur mu tatlımm
Suanda uyuyamaman o kadar normal ki o koca gobekle baskılarla seni şuan en iyi ben anlarım uyku duzensizliginden gözlerim acıyor. Birde bizim yavrular bizi sol tarafa da yatirmadi sırtüstü zaten yatilmiyor derken tek tarafa kaldık onda da sürekli o tarafa yatmaktan sağ taraf da acimaya başladı. Birde şu misafir olayı..O kadar sıkıldım ki artık ayaklarimi uzatıp sürekli dinlenmek istiyorum ama bitmiyor işte.birde bu aralar sinir var bende uzun saatler oturup kimseyle muhabbet edecek halim yok dur sen bende erken doğurayim da görsün millet..
Suanda uyuyamaman o kadar normal ki o koca gobekle baskılarla seni şuan en iyi ben anlarım uyku duzensizliginden gözlerim acıyor. Birde bizim yavrular bizi sol tarafa da yatirmadi sırtüstü zaten yatilmiyor derken tek tarafa kaldık onda da sürekli o tarafa yatmaktan sağ taraf da acimaya başladı. Birde şu misafir olayı..O kadar sıkıldım ki artık ayaklarimi uzatıp sürekli dinlenmek istiyorum ama bitmiyor işte.birde bu aralar sinir var bende uzun saatler oturup kimseyle muhabbet edecek halim yok dur sen bende erken doğurayim da görsün millet..
kizlaaaaaarrr biz cok sukur eve geldik bugun. oglumda bende cok iyiyiz sukurler olsun. epidurel sezeryan oldum kizlar ve hic agri hissetmedim cok sukur.sadece biraz dikis yerim agriyor bugun. oglum hazir uyuyorken yazayim dedim. Darisi sizlerin basina zamaninda olsun insallah. Kizlar az biraz tecrube sahibi olmaya basladim sormak istediginiz birsey olursa yardimci olmaya calisirim:) Gercekten harika bir duyguymus
Kıyamam az kaldı son zamanlarda artık iyice zorluyor değilmi? Ben de farksızim canım inan iyice darlandigimi hissediyorum.Bugun doktor kontrolu vardı ve bebeğin çapraz durduğunu tam olarak yerlesmedigini söyledi ve haftaya ultrason istedi. Birde korkulu ruyam aşağıdan muayene yapacaklar bir bakteri vs varmı bakacaklarmis ona göre doğumda bebek çıkarken antibiyotik vereceklermis bana öyle bir şey işte inş.bir sıkıntı olmazda bebek yerleşir yoksa banada sezeryan yolu görünür. Valla canım benim hayirlisiyla bitsin istiyorum artık o geçen haftaki duygusal modun yerini sinir aldı.turkiyeyi çok özlüyorum baya sikilmaya başladım.Gene 3 saatlik uyku ile duruyorum, son zamanlar uyuyup dinlenmek gerektikçe uyuyamıyorum. Artık sancım ağrım çok oluyor geceleri. Bakalım yarın ola hayrola inşallah. Canım benim yaaa nolur mümkünse kabul etme şu misafirleri inan cok iyi anlıyoeum seni insan kendi evinde kendine bakamıyor... kibarca reddediversen olmaz mı
Inan hemen yazamasamda sürekli girip çıkıp bakıyorum öyle heyecanlaniyorumki çok şükür birimiz kurtulduk ve iyi olduğunu gördükçe daha da yükseliyor moralim.yazilarini okurken o enerjiyi alıyorum Senemim inş ağrın sizin da olmaz hasret bitti kuzumm çok seviniyorum senin adına:)kizlaaaaaarrr biz cok sukur eve geldik bugun. oglumda bende cok iyiyiz sukurler olsun. epidurel sezeryan oldum kizlar ve hic agri hissetmedim cok sukur.sadece biraz dikis yerim agriyor bugun. oglum hazir uyuyorken yazayim dedim. Darisi sizlerin basina zamaninda olsun insallah. Kizlar az biraz tecrube sahibi olmaya basladim sormak istediginiz birsey olursa yardimci olmaya calisirim:) Gercekten harika bir duyguymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?