- Konu Sahibi nazlisandal
Canımm çok teşekkür ederim ayni güzel duygular dilekler senin için de geçerli:)
Evet geçen sefer site bakıma alındıktan sonra oluştu bu sorun, kabul etmedi sifremi yada ben yanlış girdim . Neyse ki kavuştuk tekrardan:)
Basım geçti de bu aralar agiz yaralarindan çekiyorum, aft çıkıo sürekli o kadar da vitamin almama ragmen çok yakıyor canımı, hiç tadım yok yani
Biraz baktım netten sizin dönemlerde yalancı doğum sancıları olabiliyormus. Cok yormayin kendinizi canım birde ayakları uzatın otururken, ins geçer uzun sürmez daha zamanı var hiç bozma moralini bir de şey sorcam Senemcim göbekte sertlik var mı? Benim göbeğim taş gibi, niye bu kadar sert acaba
Bende teşekkür ederim canım benim. Başının geçmesine sevindim. Bol bol meyve tüketmeye çalış canım vitamin ilacının yanında. Bizim doktor vitamin ilacını kestiğinden beridir sürekli meyve yiyorum. Özelliklede muz yemeye gayret et bebeğe çok faydalıymış.
Mümkün olduğunca kendimi yormamaya çalışıyorum ama işte az birşey yapsam bile artık pestilim çıkıyor.
Canım o sertlik bende de var karnım resmen bildiğin taş gibi ve çok gergin bu da bebişler büyüdüğü için oluyormuş. Bir tek karnımın altı yumuşak o da normalmiş zaten.