- Konu Sahibi nazlisandal
Selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir. Ben kontrolden sonra 10 günlük izin aldım biraz annemlerde kaldım şimdide onlar bizde. Alışveriş yaptım eksiklerimi tamamladım. Annemlerde sağolsunlar bizim eve yardıma geldiler. Oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırıyoruz, aldıklarımızı yerleştiriyoruz falan. Baya yoğun geçiyor günlerim ondan dolayı nete girmeye fırsatım olmadı.
En son ki kontrolümüzde oğluşum baya büyümüş kilosu falan gayet iyiydi. Tek kötü yanı daha henüz dönmemiş bizim sıpa hala karnımda yan yatıyor vaziyette. Umarım doğru pozisyonu alırda bizi uğraştırmaz.
Oğlumun hastane çıkışını aldık, benim gecelik, pijama takımım alındı. Annem hazır buradayken hastane çantamızıda hazırlayacağız. Biden haberler böyle. Umarım sizlerde ve minnaklarınıza iyidir.
Yazını görmek iyi geldii hoşgeldin canım :) Ne güzel anne kız halletmişsiniz siz herşeyi. Ben daha pijama beğenemedim bi türlü mağazalardan. Ama az önce 2 siteden çok güzel pijamalar buldum sanırım onları sipariş edeceğim inşallah. 2 gecelik 3 pijama düşündüm. Siz ne şekilde aldınız?
Hastane cantamı da pijamalrımı ve emzirme styenlerimi falan alınca hazırlarım diye düşünüyorum. Bu hafta dolaşıp iç çamaşırı işlerini halletmeyi planlıyordum ama cok hastayım... Öksürük ve boğaz ağrısı ses kısıklığı var.. raporluyum çünkü sesim çıkmıyor... Ateşim de var. Yatıyorum evde.
Çoğu bebek son haftalarda dönüyormuş canım merak etme aklına kötü şeyler getirme. Oğluşunun iyi olmasına cok sevindim maşallah. Kilosunu ve boyunu söyledi mi doktor ne kadar olmuş?