- Konu Sahibi nazlisandal
Bu forumda birbirimizden çok şeyler öğrendik canım ben de sizlerden çok şeyler öğrendim Allah razı olsun. İçimizi ferah tutalım bakalım. Evet doktor büyük ihtimal daha erken diyecek :)
Buarada tektaş aldık, uyguna da bulduk bir tane rahatladım. Ama işte benim şu huzursuz yapım yok mu, (hamileyken cok kötü oldum ben ya böyle sürekli huzursuzluk cıkarcak bişey buluyorum) biraz bol sol parmağıma sağda daha iyi. Adam isterseniz daraltabiliriz dedi. İstanbula gönderecekmiş. Ben orda kararsız kaldım yok kalksın böyle dedim. Sol elime takınca alyansla bir takıyorum çünkü alyans onu tutacak sekilde oluyor. O zaman daraltmaya (yani bir işlem görmesin lüzumsuz yere diye düşündüm) gerek yok dedim. Sonra eve geldik acaba orda mı kalsaydı daralttırsa mıydım bilmem ne vıdı vıdı yaptım bi sürü. Daha alyans almadık bu arada. Ona da yarın bakacağız inşallah. Eşim de bi alyansla da gör parmağında ona göre karar verirsin istiyorsan götürürüz veririz daraltın diye dedi. Sonra ben tabi öyle mi olsa böyle mi öf işte hiçbişey içime sinmiyor diye yine manyağa bağladım. hala da karar veremiyorum sence ne yapsam?
Evet canım ya sayenizde çok şey öğreniyorum Allah sizlerden de razı olsun.
Ayyyy çok sevindim almanıza iyi günlerde kullan canım. Bence madem alyansla takıcaksın birde öyle dene derim. Çünkü daraltırsan bir daha genişletme şansın olmayabilir olursada orjinali gibi durmaz. Ayrıca daraltıcaksan bile yine benim fikrim bu, bence doğumdan sonraya bırak derim. Çünkü şuanda ellerimiz ve parmaklarımız zaten şiş yani tam ölçün bu değil. İllaki doğumdan sonra eski haline döneceksin bence o zamana kadar idare et derim. Ben mesela bütün yüzüklerimi çıkarıp koydum kenara hiçbiri olmuyor artık. Bence sende şimdilik idare et asıl doğumdan sonrasına bırak derim. Ama yinede sen bilirsin.