- Konu Sahibi nazlisandal
Ayyyyy ben süprizi rezil ettim :) Eşim içinde büyükten küçüğe 3 taş olan ard arda, bir kolye almış bir halka içinde not yazmış sen ben oğlum diye bir başlık altında. Çok da güzel bir yazı yazmış, evelki gün okuldan geç kaldı aradım nerdesin diye işim var çarsıda dedi, geliyorum dedi bilmemn ben de bi sürü söylendim. Eve gelince de noldu bilmemne kaza yaptın sandım diye söylenince çıkarpı vermek zorunda kaldııııı :)
Ama o güne özel bir süpriz yazı, balonlar, slayt, sticker vs bekliyorum. Çünkü eşim hep özel günlerde böyle şeyler yapar :)
Bakalım neler olacak:)
Ya biz niye bu kadar pimpirikliyiz acaba? Bende aynıyım geçen senelerden birinde adamın yapacağı süprizi berabat etmiştim başının etini yerken nerdeydin diye:)
Ne güzel ya çok romantik bir süpriz olmuş gerçekten. Allah iyi günlerinde takmanı nasip etsin, oğluşunun düşünüp alacağı günleride göstersin.
Valla bakalım bende bekliyorum süpriz ama ne olacak göreceğiz. Umarım o gün hüsrana uğramam:) Sende inşallah o gün için başka güzel bir süprizle karşılaşırsın.
Bende babalar günü için şimdiden düşünmeye başladım. O zamana Allahım nasip kısmet ederse oğluşum kucağımda olucak babamıza güzel bir süpriz hazırlamamız lazım.