Hamilelikte abse

Fatime Rehimova

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
84
13
8
29
İyi günler 😭Bilgisi olan varmı acaba ? 8 haftalık hamileyim . Progesteron iğnesi yaptirdim . Kalçamda abse oluştu . Çok kötü bir şey. Oturamıyorum, yatamıyorum, çok sert bir sey oluştu . Doktora gitdim cerrahi yolla kesilsin dediler cok korkuyorum bebeğe zarar gelirmi ?

İyi günler 😭Bilgisi olan varmı acaba ? 8 haftalık hamileyim . Progesteron iğnesi yaptirdim . Kalçamda abse oluştu . Çok kötü bir şey. Oturamıyorum, yatamıyorum, çok sert bir sey oluştu . Doktora gitdim cerrahi yolla kesilsin dediler cok korkuyorum bebeğe zarar gelirmi ?
Benimde öyle olmuştu 13. Haftalık hamileylkrm iki popo arası oldu ve hiç oturmadım çok ağrıyordu doktora gitik cerahi yoluyla aldılar çok şükür şuan iyiz ve 24. Haftadayız eğer almazsan kan yoluyla bebeğe ulaşır daha kötü sonuçlar açabilir

Gerçektenmi ? 2 defa gitdim cerrah doktoruna yumuşalmasi gerekiyor dediler buda yumuşamak bilmiyor . Tedirgindim bebeğe zarar gelir diye ama doğru söyluyorsun kan yoluyla geçe bilir. Narkozmu verdiler sana ? O bebeğe bisey yapmaz dimi ?
Benimde öyle olmuştu 13. Haftalık hamileylkrm iki popo arası oldu ve hiç oturmadım çok ağrıyordu doktora gitik cerahi yoluyla aldılar çok şükür şuan iyiz ve 24. Haftadayız eğer almazsan kan yoluyla bebeğe ulaşır daha kötü sonuçlar açabil

Gerçektenmi ? 2 defa gitdim cerrah doktoruna yumuşalmasi gerekiyor dediler buda yumuşamak bilmiyor . Tedirgindim bebeğe zarar gelir diye ama doğru söyluyorsun kan yoluyla geçe bilir. Narkozmu verdiler sana ? O bebeğe bisey yapmaz dimi ?
Sadece o bölgeye uyuşuruucu sprey vurdular sonra çok canın acıyonca yine sadece o bölgeye iğne vurdular ve hafif kesikle apseyi aldılar ve bebeğimede hiç bir etkisi olmadı olsaydı kesinlikle doktorlar uyarırdı bir an önce alman lazım acısını çok iyi biliyorum ama alınmasza daha kötü sonuçlar yol açabilir

Gerçektenmi ? 2 defa gitdim cerrah doktoruna yumuşalmasi gerekiyor dediler buda yumuşamak bilmiyor . Tedirgindim bebeğe zarar gelir diye ama doğru söyluyorsun kan yoluyla geçe bilir. Narkozmu verdiler sana ? O bebe
Benimde öyle olmuştu 13. Haftalık hamileylkrm iki popo arası oldu ve hiç oturmadım çok ağrıyordu doktora gitik cerahi yoluyla aldılar çok şükür şuan iyiz ve 24. Haftadayız eğer almazsan kan yoluyla bebeğe ulaşır daha kötü sonuçlar açabil

Sadece o bölgeye uyuşuruucu sprey vurdular sonra çok canın acıyonca yine sadece o bölgeye iğne vurdular ve hafif kesikle apseyi aldılar ve bebeğimede hiç bir etkisi olmadı olsaydı kesinlikle doktorlar uyarırdı bir an önce alman lazım acısını çok iyi biliyorum ama alınmasza daha kötü sonuçlar yol açabilir
Gidiyorum doktora taş gibi sert diyorlar almiyorlar . Harab oldum resmen ağlamaktan .

Aynısı bende oldu.ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum.sabahlari yataktan kalkamıyordum.esim kucağında kaldırıyordu beni.surekli ağlıyordum acidan.bi gün acildeki hemşire iğne vururken bu apsenin alınması gerekebilir hemen doktora gozuk dedi.acil doktoruna gozuktum o gün.evet apse yapmis ama alınmasına gerek yok dedi.sedyeye yattım.orayi ovaladi ama evde bizim ovaladigimiz gibi değil.oyle bir acı yok.kendimiz asla o şekilde ovalamayiz acidigi için.gozlerimden yaşlar geldi.dayan dağıtmam gerekiyor dedi doktor.sagolsun o günden sonra o apse dağıldı.operasyondan kurtuldum.bir dahaki iğne olduğumda ise hem dayanabildigim kadar ovaladim kolanyali pamukla.

Back
X