Aynen canım doktorda bıse olmaz dedi ama insanlar işteBebeğin olur mu bilmem hiç duymadım ama zaten hamilelik kabızlık ve üstüne acı kelimesi eklenince dertten kör olur insan. Sanmıyorum canım ye canın çekiyosa olmaz bşy bebişe
Benim kadar zehir gibi biber yiyen yok hamileyken de yedim çoçuğum çok şükür sağlam doğduKızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme .
Doktor bıse demısmıydı bu konudaBenim kadar zehir gibi biber yiyen yok hamileyken de yedim çoçuğum çok şükür sağlam doğdu
İçin rahat etsin doktor da onay vermiş ohAynen canım doktorda bıse olmaz dedi ama insanlar işte
Ben de acı çok yerdim. Oğlum da çok seviyor. Sıkıntı olmadı bizdeKızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme .
Yok artık bunu dedılermı ciddenOlabilir evet. Çünkü ben hamilelikte renkli lens takan annenin bebeğinin renkli gözlü olacağını da duymuştum.
Bu açıdan bakınca acı biber olayı da mantıklı geldi.
Anne karnından alıstırmak gerekBen de acı çok yerdim. Oğlum da çok seviyor. Sıkıntı olmadı bizde
Annem de oyle bıse olsa tüm anteplıler kör olurdu dıyorBir Adanalı olarak hamileliklerimde bol bol acı yedim. Çocuklarımın gözleri sapasağlam maşallah.
Şaka yapmaya çalıştım ya olmamış mı?Yok artık bunu dedılermı cidden
Bian ciddi sandım dedıgın gbi okdr hurafe dolanıyor kı ortadaŞaka yapmaya çalıştım ya olmamış mı?
Kesınlıkle canım ya herkes bıse soyluyor işin tuhaf yanı en sonunda insanın içine kurt dusuruyolarBoşver sen öyle söyleyenleri, hamile bir kadını strese sokmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Sen sadece doktorunu dinle
Yıllarını tıp eğitimine vermiş birinden daha iyi bilemezlerKesınlıkle canım ya herkes bıse soyluyor işin tuhaf yanı en sonunda insanın içine kurt dusuruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?