Nar zararlımıymısBir sey olmaz ama dikkatli olmakta fayda var. Bebegin gozu kor olmaz ama mideniz reflu zamanlarinda mahvolabilir. Rahatsiz olabilirsiniz. Ve bazi yiyecekler abartildiginda zarar verebiliyor. Ben cok fazla nar yemistim ve bebegimin suyu kalmamisti.
Bunu söyleyen özbek bi doktorAnnem yarim kan Antepli
Dolayisiyla ben de
Ikimizin de gozleri saglam. Esinize hangi deli soylediyse bu sacmaliklari. Bu kafalardan var mi hala oralarda sasirdim.
Diplomayi manavdan almis zaar. Kaale bile almayin sakin.Bunu söyleyen özbek bi doktor
Evet doktorumda mıdende yanma yapabılır demıstiAy güldüm kusura bakmayin ben ilk gebeliğimde hani şu meksika biberleri varya doğranmıs ona aşerdim acıda çok sevmem normalde ama onu her öğünde yerdim sağlam doğdu bebeğim ama midenize dokunabilir
Ben jurassic park izlemiştim. Neye bakarsan öyle olur demişlerdi banada. KızımKızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme .
Kızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme .
Cahillik cok kotu birsey.Kızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme .
Yok bise olmaz eltimde diyo hep kizimda yedigim tursuluk aci biberler öyle böyle deildi diye hic bisede yok kizinda sadece kizda dogdu oda acili yemesini seviyoKızlar meraba direk konuya giriyorum . Anteplıyım acıyı cok sevıyorum . Dolayısıyla hamıle kalıncada yemeye devam edıyorum . Doktoruma sordum bebege zararı yok dedi ama birileri esime cok acı yemesın bebegın gozlerı kör olur demiş . Bu konuda fıkırlerınız nedir cunku esım cok karısıyor yedıklerıme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?