Hamılelıkte acı biber sorunsalı 🤦‍♀️

Bir sey olmaz ama dikkatli olmakta fayda var. Bebegin gozu kor olmaz ama mideniz reflu zamanlarinda mahvolabilir. Rahatsiz olabilirsiniz. Ve bazi yiyecekler abartildiginda zarar verebiliyor. Ben cok fazla nar yemistim ve bebegimin suyu kalmamisti.
Nar zararlımıymıs

Annem yarim kan Antepli
Dolayisiyla ben de
Ikimizin de gozleri saglam. Esinize hangi deli soylediyse bu sacmaliklari. Bu kafalardan var mi hala oralarda sasirdim.

Ay güldüm kusura bakmayin ben ilk gebeliğimde hani şu meksika biberleri varya doğranmıs ona aşerdim acıda çok sevmem normalde ama onu her öğünde yerdim sağlam doğdu bebeğim ama midenize dokunabilir

Ay güldüm kusura bakmayin ben ilk gebeliğimde hani şu meksika biberleri varya doğranmıs ona aşerdim acıda çok sevmem normalde ama onu her öğünde yerdim sağlam doğdu bebeğim ama midenize dokunabilir
Evet doktorumda mıdende yanma yapabılır demısti

Ben jurassic park izlemiştim. Neye bakarsan öyle olur demişlerdi banada. Kızım
t-rex 'e falan benzemiyor klasik gebelik hurafeleri işte. Acı biber olayıda değişikmiş :)

Cok sekerlı yersende seker olur, yagmur da falan erir Allah muhafaza.

Doktor zararı yok demıs, buna ragmen neden endıse ediyorsunuz? En fazla miden agrır.

ben acının faydasını bile gördüm. hamileliğimin sonlarıydı bebek daha dönmemişti. dr dönmeyecek gibi kendini sezaryen fikrine hazırla dedi. normalde acı yerim ama öyle bir acıya denk geldimki dudaklarım falan şişti. bebek o akşamdan sonra döndü acıya o bile dayanamadı herhalde. birde hamilelikte kan ilaçlarından dolayı kabızlık falan oluyor, öyle birşey varsa acıyı abartmayın çok zorlanırsınız.

Ozaman anteplilerin hepsinin gözleri görmez olurdu
Ooo bu hamileler gül koklar leke olur
Ayva yer gamzesi olur
Bir oldurmadır gidiyor

birileri doktordan iyi biliyor zaar..
her totodan uydurulana inanırsanız böyle bitmez o hamilelik..

Doktorda kim oluyor ya inanmayın onların uydurduğu safsatalara. Eşinizin arkadaşının eminim 20 yıllık falan almış olduğu eğitim vardır ona inanın siz Ablam da Gaziantepli sayilır artik 21 yildir orda yaşıyor kilo kilo biber yer kahvaltıdan önce bile yer hatta bebeğinin gözleride masallah faltaşı gibi açık ☺

Cahillik cok kotu birsey.

Benim görümcem de türk kahvesinin bekarete zarar verdiğini düşündüğü icin 12 yasindaki kızına içirmiyor. Sene 2020, herkes ayla uğraşıyor biz cahil ayılarla.

Doktorunuz ne diyorsa onu uygulayin lutfen.

Yok bise olmaz eltimde diyo hep kizimda yedigim tursuluk aci biberler öyle böyle deildi diye hic bisede yok kizinda sadece kizda dogdu oda acili yemesini seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…