Hamilelikte açılan iştah :(

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
İyi günler,

11 haftalık hamileyim 47 kiloyla hamile kaldım şuan 49,5 kg olmuşum, bana sanki biraz fazla geliyor. Bu aralar iştahımda çok iyi günde 4-5 öğün yiyorum. Aslında çok büyük bir problem değil ama fazla kilo almaktan çok korkuyorum. Benim normal kilom 50 ama hamile kalmadan önce 43 kiloya düşmüştüm ve çok zayıftım. Bu kilo konusunu kafama çok taktım ve beni gerçekten mutsuz ediyor.

Kızlar bende 4 aylık hamileyim iştahım iyi ancak öyle aşermelerim yok.Hamile kaldığım kilomdayım hatta zayıflıyorum da :) Yemem de içmem de sıkıntı yok çokta güzel yiyorum kilo almıyor bilakis veriyorum :):)

İyi günler,

11 haftalık hamileyim 47 kiloyla hamile kaldım şuan 49,5 kg olmuşum, bana sanki biraz fazla geliyor. Bu aralar iştahımda çok iyi günde 4-5 öğün yiyorum. Aslında çok büyük bir problem değil ama fazla kilo almaktan çok korkuyorum. Benim normal kilom 50 ama hamile kalmadan önce 43 kiloya düşmüştüm ve çok zayıftım. Bu kilo konusunu kafama çok taktım ve beni gerçekten mutsuz ediyor.

Herkesin bünyesi maalesef aynı değil. Sen yine de dikkat et canım kilo almak kolay ancak vermek çok zor. Maşallah 11 haftalık olmuşsunuz, sağlıkla kucağına al inşallah.

Back
X