Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aft denen illetle başım dertte.5+4 hamileyim.hamilelik öncesi kullandığım kremler vardı,şimdi kullanamıyorum da.ne yapacağımı şaşırdım.var mı benim gibi bu sorunu yaşayan.doğal çözüm yolları önerecek olan( mesela gargara falan zararlı mı?
canım çok geçmiş olsun, hamileyken başıma hiç gelmedi ama eşimde sürekli aftlar çıkıyor. Bu durum konuşmasını bile etkiliyor. Acısını çok iyi anlayabiliyoruz, büyük ihtimalle mide yanmasından kaynaklanıyordur. Akşam yediklerine çok dikkat et, zaten hamilelikten dolayı mide yanmasını özellikle ilerleyen aylarda çok yaşayacaksın. Ben mide yanması için doktor önerisiyle gaviscon kullanmıştım. Ama ağız yaraları için ilaç kullanıp kullanamayacağın konusunda hiçbir fikrim yok. Eğer aftlar mideden kaynaklıysa olmaması için yediklerine dikkat ederek tedbir alabilirsin. Eşim 10 günü geçen çok ağrılı ağız yaraları için oralmedik isimli tek kullanımlık bir ilaç kullanıyor (hamilelikte kullanımı hakkında hiçbir fikrim yok, mutlaka doktoruna danış) acil şifalar dilerim...
arkadaşlar aft denen illetle başım dertte.5+4 hamileyim.hamilelik öncesi kullandığım kremler vardı,şimdi kullanamıyorum da.ne yapacağımı şaşırdım.var mı benim gibi bu sorunu yaşayan.doğal çözüm yolları önerecek olan( mesela gargara falan zararlı mı?
karadut mevsimi geldi çıkmasına neden olan illeti azaltıyor.
geçmesi içinse narın içindeki beyaz zarlar onu yaraların üzerine yapıştır ve biraz çiğne .
bide karbonatlı su ile çalkala ağzını
geçmiş olsun
Tuzlu suyla gargara yapabilirsin canin cok yanmazsa.diger gargaralar yasak.bepanthene pastil de hamilelkte kullanabilirsin dedi doktorum bana.agiz yaralarina da iyi geliyormuş bir yerde okumustum.bir de kusburnu pekmezinin agiz yaralarina cok iyi geldigini soyluyorlar.bulabilirsen onu da kullanabilirsin.cok geçmiş olsun.
karadut pekmezi kullanıyorum ben. gargara olarak kullanılıyor. tadı da çok güzel ve çok etkili. aktarlarda bulabilirsin :) geçmiş olsun
Ağız yaralarına ceviz yapragını kaynatıp suyuyla gargara ypmk çok iyi geliyor. Hamilelikte zararı var mı bilmiyorum