Hamilelikte ağlama krizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi pell_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pell_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
14
0
6
35
İstanbul
Kızlar 5 haftalık hamileyim, aşırı alıngan ve hassasım... Dün eşimle biraz tartıştık, aslında ben kendi kendime tartıştım sonrada saatlerce ağladım:s bebeğe bi zararı olmuşmudur çok evhamlandım ((( Bide bu tarz aşırı alınganlık ve hassasiyete karşı napmam gerekiyo?????

Ağlamanın bebeğe zararı olmaz canım. Ama sen tabiiki kendini üzmemeye, yıpratmamaya çalış. E ne de olsa etkilenir yinede değil mi?

5 aylık hamıleyım her haftam ağlayarak geciyor.3 gündürde konuşmuyorum onunda cokda umrunda değil yüzüme bile bakmıyor ağlamakdan başka care kalmıyor yoksa içimi boşaltamayıp daha cok zararı olacak bebegıme

Arkadaşlar kendinizi rahatlatacak şeyler bulun. Her şeyi fazla kafaya takmamaya çalışın. Ben de çok stresli ve uykusuz bir hamilelik geçirmiştim. Gece sabahlara kadar uyuyamıyordum. Sabaha karşı artık uykusuzluktan sızıyordum. Şu an aynı benim gibi bir oğlum var. Gece ayakta ancak sabaha karşı derin uykuya dalıyor. Demem o ki bebekler anne karnında bir çok şeyi öğreniyorlar. Bu yüzden size ve ikinciye hamile kalırsam kendime huzurlu stressiz bol uykulu bir hamilelik öneriyorum :) Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hayırlısıyla kucağımıza alsak bebişleri rahatlıcaz aslında eşim bana çok yardımcı oluyo ev işi bile yaptırmıyo ama benim aşırı alınganlığımdan, ben resmen kendi kendime kavga ediyorum o da cevap vermiyo olay büyümesin diye ama işte ben arada gereksiz yere çığırımdan çıkıyorum ortada neden olmasına bile gerek yok umarım bi an önce bu sinir ve gerginliğimden kurtulurum

Huzursuzum ama bellı etmıyorum kayınvalıdemle aynı evde oturuyorum malesef.Cok sukur kayınvalıdelık yapmıyor ama ne kadar ıyı olabılır kı durumum sıkılıyorum içten ıce sınır oluyorum.Şimdide eltim amelıyat oldu oda geldı bızde kalmaya bıze sormak yok kalabılır mıyız dıye sonucta bızım evde hakkımız yok kayınvalıdemlerın bu durum bıle stres olmama sebep sakın olmaya calısıyorum icten ıce kuruyorum eşime yuklenıyorum doğal olarak sanırsam oda kaldıramıyor farkında degıl bazı seylerın susyorum bakalım nereue kadar

Ev işine vaktım kalmıyor çalışıyorum bır pazar gunu o zmn hıc kılını kıpırdatmıyor cok sukur zor hamılelık gecırmedım oyle kusmalarım felan olmadı .Odamın camlarını hala sılebılıyorum işede mınubuslerde tıklım tıklım gıdıp gelıyorum ovnmesı gerekırken oralı bıle olmuyor .Benımde kendımle kavgalarım oluyor kayınvalıdemle aynı evde oturuyoruz bırde eltımde amelıyat oldu bızde kalıyor evde cumburtu bıtmıyor .Gidip odama ayak ayak ustune atma gıbı sansım yok eşimde benım sıkıldıgımın farkına varmıyor normal fgelıyor tabıkı onun hayatında degısen bırsey olmadı gelıp yemegını yıyor televızyon karısında uzanıp tv ızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…