E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Bende boğazımdaki enfeksiyondan cıktım doktora duocid verdi doktorumuda sordum onayladı ama ilaç konusunda endişeliyim.
1 haftadır hastanede yattım antibiyotik tedavisi gordum sefazol 1 mg iğne... ama kanımdaki enfeksiyon coktu. 67 di. neyseki 11 e kadar düştü . şimdi doktor tablet antibiyotik verdi. onu kullanıcam ayrıca sureklı gidip kan testi yaptırıcam. ben ne yapayım bebegim enfeksiyonlu dogucak yada bu ilaçlar zarar vericek diye cok korkuyorum
canım benim de 64 çıktı..ki ben doktora gitmeyip kendi kendine geçmesini bekledim..hastalıktan 5 gün sonra sağlık ocağına gidince..ordaki dr bile panik yaptı..ciğerlerimin sesini dinleyince..tabi ben doğruca büyük bi hastanenin göğüs bölümünde buldum kendimi.
Allah korusun kandaki enfeksiyon bebeğe yayılırsa erken doğum oluyormuş..Rabbim yavrularımızı korusun bize bağışlasın..
içimizi ferah tutmaktan ve Rabbime sığınmaktan başka yapacak bişi yok..yediklerimize de dikkat edersek heralde iyi olur..
ayy zaten enfeksiyonum düşmesse alıcak bebeğiimi doktor daha 2 kilo cok endişe ettim ama dua ediyorum yapıcak birşey yok hayırlısı olsun inşalah
Rabbim yavrularımızı korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?