hamilelikte antibiyotik kullanan varmı aranızda

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben tüm hamileliğim boyunca antibiyotik kullandım, diş problemlerim yüzünden. Herhangi bir sorunumuz olmadı ne benim ne bebeğimin.
18 haftalık hamileyim gece 12 de almam gereken antibiyiği ben uyurken eşim vermiş. uyandım ve almadığımı düşünüp saat 02.20 da bir dozajda ben tekrar aldım. Acile gittim. bebeğe sorun olur mu diye bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler. antibiyotiğin etkisini azaltabilecek bir şey yok mu ne yapmalıyım. böyle beklemek rahatsız ediyor (

Çok geçmiş olsun hemen endişe etmeyin inşallah birşey olmaz. 1 doz aşımı Çok ciddi olmaz bence. Kaç haftalık sizin

Merhaba baya eski tarihte yazılmış ama bir ihtimal yinede yazıyorum gorupte cevap verirseniz sevinirim, bir hafta önce cumartesi diş cektirdim disimi kırdı doktor o kırığı çıkartmak için baya ugrasti oyuzden enfeksiyon kaptı galiba intihap oldu augmentin ilaç kullandım elimde iki tane hap kaldı ama geçmedi ağrım Perşembe günü transfer oldum doktoruma sorduğumda sakıncası yok kullana bilirsin dedi iki tane kaldı dedim onuda iç dedi içtim fakat geçmedi hala tekrar doktora mesaj attım bana diş doktoruna sor dedi bende ona oda size sormami istedi dedim benim açımdan sakınca yok ama gereklimi acaba dedi net bişey demedi ne yapabilirim daha yeni transfer oldum dün itibari ile bugün transferinin ikinci günü ağrım var acaba tekrardan antibiyotiği alsam mı

Görür ve cevaplarsaniz cok mutlu olurum süreç nasil ilerledi bebeginizin durumu ne oldu bende ayni durumdayim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…