hamilelikte antibiyotik kullanan varmı aranızda

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
23 haftalık gebeyim..çok kötü bronşit olmuşum..kan tahlilimde enfenksiyon olduğu tespit edildi. dr duocid 1gr sabah akşam iğne verdi.

kullanmazsam daha kötü olurmuş.mecbur kullanıcam(

bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı. önce ürmomisin saşelerden 3 tane verdiler, işe yaramadı infex di sanırsam bir kutu antibiyotik içtim geçmedi. sonunda enfeksiyon idrar yollarımdan böbreklere ulaşmış ve böbreklerimde kum olmuş.hastanede yattım serum, 6 saate bir antibiyotik aldım. hala da alıyorum. enfeksiyondan rahim agzım açılmış ve 30. haftalıkken erken doğum olması çok yüksek dedi dr. şimdi rahim agzı açık diye kalkamıyorum da evde yatıyrum. Bebeğime zararı olur almazsan bu antibiyotikleri dedi doktoor. bu ağır sancılara, ilaçlara katlanıyorum bebeğim için. erken doğmasın zamanında sağlıklı doğsun inşallah bütüün bebişler...

ben grip için ve erken suyum geldiği için bebek enfeksiyon kapmasın diye kullandım ve hala kullanıyorum.Doktorun yazıyorsa bir sorun olacağını düşünmüyorum.Ama hamile olduğunu bilmesi gerekiyor gittiğin doktorların..

selam kızlar bende 12. haftamdan beri rovamycine antibiyotik kullanıyorum sanırım gebelik sonuna kadarda devam edicem.toksoplasma enfeksiyonu çıktı inşallah bebeğe bulaşmamıştır ve bulaşmaz çok riskli durum çok kötü bulaşırsa. rabbim bebeklerimizi korusun ilaç yüzünden hergün ishalim.çok korkuyorum dua edinn kızlarr

Bende diocid kullanmaya basladim dr um herhangi bir zarari yok dedi

bende şiddetli grip olmuştum. ve 1000mg lık bir antibiyotik verdi doktor. 1 hafta kullandım. anca geçti. dert etme. sorun yaratacak olsa doktorlar vermezdi neticede

Banada zinnat verdiler. Yanma var bende ondan dolayı ama tedirginim çünkü çoooook ilaç tükettim hamileliğimde. offf

slm arkadaslar bende 14 haftalık hamileyim. sinüzit yüzünden sag yüzüm agrımaya basladı doktora gittim ve bana cefbir plus antibiyotik verdi 4gün kullandım ve içim hiç rahat degil kullanmaya devam etsem mi bilmiyorum.....aranızda cefbir kullanan oldu mu yardım cı olursanız sevinirim........

23 haftalık gebeyim..çok kötü bronşit olmuşum..kan tahlilimde enfenksiyon olduğu tespit edildi. dr duocid 1gr sabah akşam iğne verdi.

kullanmazsam daha kötü olurmuş.mecbur kullanıcam(
9. haftamda bende bronşit oldum nevosef antibiyotik iğne sabah akşam kullanıyorum ama çok korkuyorum siz sağlıcakla atlattınız dimi bu dönemi

Tecrübeli anneler dışım icin doktor antibiyotik verdi augmentin 1000 mg sizce sakıncası olur mu kullanan anneler ne dersiniz

Tecrübeli anneler dışım icin doktor antibiyotik verdi augmentin 1000 mg sizce sakıncası olur mu kullanan anneler ne dersiniz
Canim bende dişim icin antibiyotik kullandim 12 haftaliktim largopen 1000 lik on tane ictim sanirim sonra dişim cekildi mecburdum malesef dayanilmaz agrim vardi doktoruma guvendim Allahin izniyke hicbisey olmadi suan 21 haftanin icindeyim hersey yolunda

Saol canım ya en iyi siz anlarsınız beni normalde dışım ağrısın çekilsin hic umurumda degil ama bu baska bisey

Anliyorum seni bende cok direndim icmemek icin ama hersey yavrularimiz icin agri cekmek daha tehlikeli icin rahat olsun doktorun ne diyorsa o şifalar dilerim her hamileligimde dişten cektim doguma giderken yanima.karanfil yagi almıştım

Bende idrar yolları enfeksiyonundan dolayı kullandım. 1000 mg lik. Bende tereddütle kullandım. Insallah bisey olmaz

Canım ya saol moral oldun bana hamile kaldığımdan beri idrar iltihabi dış iltihabi sürekli ilaç veriyor doktorlar şaştım kaldım sancı çekmek degil üzen yavrum icin tek korkum

Canım ya saol moral oldun bana hamile kaldığımdan beri idrar iltihabi dış iltihabi sürekli ilaç veriyor doktorlar şaştım kaldım sancı çekmek degil üzen yavrum icin tek korkum
Dr gözetimi altında çok kullandım antibiyotik iye için bebeğim doğdu bi sıkıntı yok çok şükür ama dedigim gibi Dr önemli

Arkadaslar bendede lokosit tavan yapmis durumda idarar yolu enfeksiyonu duocid antibiyotik ve toz verdi ayriyetten birde kan sulandirici igne kullaniyorum pihtilasmadan dolayi korkuyorum birsey olucak diye benim gibi olan varmidir

biz de idrar yolu iltihabından dolayı kullandık sorun olmadı çok şükür.

canım bende augmentin kullandım mecburen zararı yok dedi doktorum birde hemoroid için daflon diye bir ilaç kullandım yapacak bişey yoktu içim rahat değil ama doktorum kullanmazsan kötü olur diyince mecbur kaldım

18 haftalık hamileyim gece 12 de almam gereken antibiyiği ben uyurken eşim vermiş. uyandım ve almadığımı düşünüp saat 02.20 da bir dozajda ben tekrar aldım. Acile gittim. bebeğe sorun olur mu diye bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler. antibiyotiğin etkisini azaltabilecek bir şey yok mu ne yapmalıyım. böyle beklemek rahatsız ediyor (

18 haftalık hamileyim gece 12 de almam gereken antibiyiği ben uyurken eşim vermiş. uyandım ve almadığımı düşünüp saat 02.20 da bir dozajda ben tekrar aldım. Acile gittim. bebeğe sorun olur mu diye bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler. antibiyotiğin etkisini azaltabilecek bir şey yok mu ne yapmalıyım. böyle beklemek rahatsız ediyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…