- Konu Sahibi EU3
-
23 haftalık gebeyim..çok kötü bronşit olmuşum..kan tahlilimde enfenksiyon olduğu tespit edildi. dr duocid 1gr sabah akşam iğne verdi.
kullanmazsam daha kötü olurmuş.mecbur kullanıcam(
slm arkadaşlar yedi aylık hamileyim.ve dişimdeki çürük yüzünden çok canım yanıyor diş doktoruna gittim ve bana antibiyotik verdi duocıd isminde bir ilaç ve minoset ilk bir kaç gün kullanmadım ama sonunda kullandım doktorumda kullanabileceğimi söyledi ama içim hiç rahat değil.diş doktoru dişimin çekilmesinin gerektiğini söylüyor ama bir yandanda mesuliyet kabul etmek istemiyor doktorundan rapor al çekelim diyor. ne yapsam bilemiyorum.. şuan için ağrım çok değil ilaçtan sonra hafifledi ama iki ay daha idare etse beni ağrı yapmasa ne iyi olur neyse aranızda bu ilacı kullanan varmı duocıd..........
9. haftamda bende bronşit oldum nevosef antibiyotik iğne sabah akşam kullanıyorum ama çok korkuyorum siz sağlıcakla atlattınız dimi bu dönemi23 haftalık gebeyim..çok kötü bronşit olmuşum..kan tahlilimde enfenksiyon olduğu tespit edildi. dr duocid 1gr sabah akşam iğne verdi.
kullanmazsam daha kötü olurmuş.mecbur kullanıcam(
Canim bende dişim icin antibiyotik kullandim 12 haftaliktim largopen 1000 lik on tane ictim sanirim sonra dişim cekildi mecburdum malesef dayanilmaz agrim vardi doktoruma guvendim Allahin izniyke hicbisey olmadi suan 21 haftanin icindeyim hersey yolundaTecrübeli anneler dışım icin doktor antibiyotik verdiaugmentin 1000 mg sizce sakıncası olur mu kullanan anneler ne dersiniz
Saol canım ya en iyi siz anlarsınız beni normalde dışım ağrısın çekilsin hic umurumda degil ama bu baska biseyCanim bende dişim icin antibiyotik kullandim 12 haftaliktim largopen 1000 lik on tane ictim sanirim sonra dişim cekildi mecburdum malesef dayanilmaz agrim vardi doktoruma guvendim Allahin izniyke hicbisey olmadi suan 21 haftanin icindeyim hersey yolunda
Canım ya saol moral oldun bana hamile kaldığımdan beri idrar iltihabi dış iltihabi sürekli ilaç veriyor doktorlar şaştım kaldım sancı çekmek degil üzen yavrum icin tek korkumAnliyorum seni bende cok direndim icmemek icin ama hersey yavrularimiz icin agri cekmek daha tehlikeli icin rahat olsun doktorun ne diyorsa o şifalar dilerim her hamileligimde dişten cektimdoguma giderken yanima.karanfil yagi almıştım
Dr gözetimi altında çok kullandım antibiyotik iye için bebeğim doğdu bi sıkıntı yok çok şükür ama dedigim gibi Dr önemliCanım ya saol moral oldun bana hamile kaldığımdan beri idrar iltihabi dış iltihabi sürekli ilaç veriyor doktorlar şaştım kaldım sancı çekmek degil üzen yavrum icin tek korkum
canım bende augmentin kullandım mecburen zararı yok dedi doktorum birde hemoroid için daflon diye bir ilaç kullandım yapacak bişey yoktu içim rahat değil ama doktorum kullanmazsan kötü olur diyince mecbur kaldım
18 haftalık hamileyim gece 12 de almam gereken antibiyiği ben uyurken eşim vermiş. uyandım ve almadığımı düşünüp saat 02.20 da bir dozajda ben tekrar aldım. Acile gittim. bebeğe sorun olur mu diye bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler. antibiyotiğin etkisini azaltabilecek bir şey yok mu ne yapmalıyım. böyle beklemek rahatsız ediyorslm arkadaşlar yedi aylık hamileyim.ve dişimdeki çürük yüzünden çok canım yanıyor diş doktoruna gittim ve bana antibiyotik verdi duocıd isminde bir ilaç ve minoset ilk bir kaç gün kullanmadım ama sonunda kullandım doktorumda kullanabileceğimi söyledi ama içim hiç rahat değil.diş doktoru dişimin çekilmesinin gerektiğini söylüyor ama bir yandanda mesuliyet kabul etmek istemiyor doktorundan rapor al çekelim diyor. ne yapsam bilemiyorum.. şuan için ağrım çok değil ilaçtan sonra hafifledi ama iki ay daha idare etse beni ağrı yapmasa ne iyi olur neyse aranızda bu ilacı kullanan varmı duocıd..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?