Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar,hamilelikte ayva yemenin çok sağlıklı olduğunu ve aynı zamanda doğacak çocuğun uslu,ve güzel ahlaklı ve gamzeli olur diye söylemler duydum.ayva yiyipte gercekten böyle çocukları olanlar varmı acaba çok merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar,hamilelikte ayva yemenin çok sağlıklı olduğunu ve aynı zamanda doğacak çocuğun uslu,ve güzel ahlaklı ve gamzeli olur diye söylemler duydum.ayva yiyipte gercekten böyle çocukları olanlar varmı acaba çok merak ediyorum
Dinimizde güzel olacağına dair hadisler var. Ama ben gamzeli vs diye öyle pek inanmıyorum. Bide şey duymuştum ayvayı yiyen kişi yanaklarına bastırıyormuş gamzeli olsun diye Siz ginede niyetinizi bozmayın. Yiyin ve güzellikten ziyade güzel ahlaklı olsun diye duanızı edin. ❤
Her gün yemedim ama epey tükettim gebeligimde. Böyle bisey olduğunu da sonradan duydum. Minnak olduğu için ahlakını, huyunu , suyunu bilmiyorum ama yüzünden gamze yok
Yeğenimde özellikle olacak mı denedik, tek yanağı gamzeli doğdu ailede mavi göz olmamasına rağmen bir gözü mavi bir gözü de bir kısım kahve bşr bir kısım mavi doğdu. Şuan 5 aylık göz rengi döndü ama çok güzel bir kız olarak doğdu ve çok akıllı,güleryüzlü
Ben zaten hergun Yusuf suresi,Meryem suresi,esmahusnanin hepsini okuyorum ama bir kavim kendi peygamberine sormuşlar bizim çocuklarımız hep çirkin dövüyorlar ne yapalım oda hamile eslerimizle ayva yedirin yüzü ve ahlaki güzel olsun demiş onu duydum aklıma takıldı acaba dedim gerçekten deneyenler olmusmu nasıl sonuçlanmış diye merak ettim
Ben zaten hergun Yusuf suresi,Meryem suresi,esmahusnanin hepsini okuyorum ama bir kavim kendi peygamberine sormuşlar bizim çocuklarımız hep çirkin doguyorlar ne yapalım oda hamile eslerinize ayva yedirin yüzü ve ahlaki güzel olsun demiş onu duydum aklıma takıldı acaba dedim gerçekten deneyenler olmusmu