- Konu Sahibi kalb-i mecruh
-
Ben derim ki başka bir hastanede tekrar b12 testi yaptırın. Ne fark eder demeyin. Laboratuar dan laboratuar a değişiyor. Ne dolaplar dönüyor bilemezsinŞimdiye kadar çok şükür tahlillerim hep normal çıktı hamileliklerim de yada diyet yaparken de
bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum
Vejeteryan da değilim.
Decavit ve demir hapı kullanıyorum hemde hiç kullanmadigim kadar uzun süredir neyse bunda da bir hayır var dır
Sağlık ocağında yapıldı testlerimBen derim ki başka bir hastanede tekrar b12 testi yaptırın. Ne fark eder demeyin. Laboratuar dan laboratuar a değişiyor. Ne dolaplar dönüyor bilemezsin
Arkadaslar 35.hafta içindeyim bugün kan tahlili yaptırdım b12 vitamini düşük çıktı (145 deger)
Nette bir çok olumsuz yazılar var
Dr. randevuma bir hafta var
Çok tedirgin oldum bu durumu yaşayanlar var mı bir sorunla karşılaştınız mı
Yoksa boşuna mı telaşlandım
Doğuma az kalmış zaten doğumdan sonra iğne olarak arttırırsın d vitaminine de baktır
Doğuma az kalmış zaten doğumdan sonra iğne olarak arttırırsın d vitaminine de baktır
Ewet baktim balik hapina basladik bakalim gerek yok vitamin ilaci kullanman yeerli dedi aama 166 cikti 187
D vitaminim gayet ii onda bi sorun yok
Uzun sure olmus siz bu yaziyi fakat bisey sormak istedim22 haftalik hamileyim benim de degerim altinda cikti dok sordum dahiliye gitmeme gerek var mi yardimci olursaniz sevinirim
Yok canım degismedi ismimİsim mi değiştirdi konu sahibi anlamadım?
balik yagini doktor mu verdi?
balik yaginda yuksek oranda a vitamini de var ve bu sizin icin zararli olabilir.
neden eczaneden b komplex vitamin almiyorsunuz?
bunun yaninda folik asit kullanmaya devam edin,eger hala dusuk cikmaya devam ederse igne istersiniz doktordan,10 igne kadar vuruyorlar degerler yukseliyor.
Yok canım degismedi ismim
Evet dr um da doğum sonrası igne vuralabilirsin dedi bakalım bi o zaman gelsin de
Bana da imom diye vitamin verdi icin de b12 Varmis onu kullanabilirsin dediSiz ne kullandiniz b12 eksikligi icin yardimcu olursaniz sevinirim? Bebege etkisi olurmus mu eksikligin bilginiz var mi?
Valla onu sormadım ilacı aldıktan sonra farkettim hamileler kullanmaz diyo duSiz ne kullandiniz b12 eksikligi icin yardimcu olursaniz sevinirim? Bebege etkisi olurmus mu eksikligin bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?