Hamılelıkte bebek uyansın dıye doktor karnınıza vurdumu?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Olmaz olmaz benimkide cinsiyetini gostermemisti eliyle şöyle bir tokatladi karnimi hiçte birşey olmadı bebeklerimiz çok güvenli keselerindeler rahat ol arkadaşım

Bende 11 hafta gittiğimde hızlı bir şekilde vurdu sordum birşey olmaz panik yapma demişti

Benim de 11 haftalıkken dönsün diye birkac kez ultrasonla vurmuştu birşey olmaz korkma

Manyak mı bu doktorlar ya.
Bana öyle bir şey yapsa kafasına ultrason atarım.

Merak etmeyinn. Benim de vurmuştu 9-10 haftalıkken uyansın diye gene uyanmamıştı :) o kdr vurmayla bişi olurmu hiç ayrıca doktor bebeğe zarar vericek birşey yaparmı bile bile rahat olun

Manyak mı bu doktorlar ya.
Bana öyle bir şey yapsa kafasına ultrason atarım.
Ya allahim yaa kizlar bisey olmaz bebek hareket etsin diye yoksa öyle pata küte girmiyo doktor usg başlıgıyla ani bi itme harekeri yapiyoki bebişko pozisyon degissin diye

Ya arkadas hastanede 8 ayri doktorla birlikte çaliştim hepside yapiyodu bunu

arkadaslar pekı bırsey soracagım sıze kalp atış sesını dınledınız mı mesela nette zararlı yazmıs hep doktorlar..... ben dınlıyorum... sormak ıstedım sıze.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…