- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
kalp atısının sesını dıyorum dınlednz mııııııııAhahaha çok güldüm
Ben hala hamile kalmadım kikalp atısının sesını dıyorum dınlednz mıııııııı
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SAGLIKLICA KALIRSIN HAMILE.Ben hala hamile kalmadım ki
Sağ ol canımİNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SAGLIKLICA KALIRSIN HAMILE.
Ay kıyamam sana ya birde doktor çıkışı ağlamışsn:) vallaha kıyamam korkma cnm her doktor genelde yapar benmkini 10 haftalıkken vurdu pozisyon değiştirsn diye hemde beş altı kes ama pat küt diye değil tabiboşyere evham yapmayın emin olun doktorlar bebğe zarar verecek hiçbirşey yapmaz
sen kalp atısını dınledın mı sesini?Ay kıyamam sana ya birde doktor çıkışı ağlamışsn:) vallaha kıyamam korkma cnm her doktor genelde yapar benmkini 10 haftalıkken vurdu pozisyon değiştirsn diye hemde beş altı kes ama pat küt diye değil tabiboşyere evham yapmayın emin olun doktorlar bebğe zarar verecek hiçbirşey yapmaz
Evet cnm bebğin kalp atışını dinlemeyn doktor yoktur amin ol. Ta beş haftalıkken kalp atışı dinlenir bebğin doğana kadar her kontrolde dinlenilr. Benmkini beş altı haftada olabilir dinlemeye başladı sık sık kontrole gittiğim haldede her gittiğimde dinledi şu an 7.ayımız bitti geçen yine gittim bu defa nst ye bağladı kalp atışını dinledk. Yani telaş yapma nette her yazan doğru değil. Başım ağrıyo yazarsn tümörünz var yazar. Ve zararlı olduğnuda ilk defa sizdn duyuyormsen kalp atısını dınledın mı sesini?
hayır sesini actımı kalp atısının size??? zararlı dıyolar da.Evet cnm bebğin kalp atışını dinlemeyn doktor yoktur amin ol. Ta beş haftalıkken kalp atışı dinlenir bebğin doğana kadar her kontrolde dinlenilr. Benmkini beş altı haftada olabilir dinlemeye başladı sık sık kontrole gittiğim haldede her gittiğimde dinledi şu an 7.ayımız bitti geçen yine gittim bu defa nst ye bağladı kalp atışını dinledk. Yani telaş yapma nette her yazan doğru değil. Başım ağrıyo yazarsn tümörünz var yazar. Ve zararlı olduğnuda ilk defa sizdn duyuyorm
Benim dr um dinletmiyo canim zararli diye usg aleti sanirim bi süreligine bebegi sabitliyomuş.sen nst ye baglaniyosundur onun zarari yok usg farkli sanirim ben ilk defa duymuyrm ilk gebeligmde baska bi dr du o dinletiyodu bu defa baska bi dr o dinletmiyo açıkcasi sormadimda detayini niyesini filan..Evet cnm bebğin kalp atışını dinlemeyn doktor yoktur amin ol. Ta beş haftalıkken kalp atışı dinlenir bebğin doğana kadar her kontrolde dinlenilr. Benmkini beş altı haftada olabilir dinlemeye başladı sık sık kontrole gittiğim haldede her gittiğimde dinledi şu an 7.ayımız bitti geçen yine gittim bu defa nst ye bağladı kalp atışını dinledk. Yani telaş yapma nette her yazan doğru değil. Başım ağrıyo yazarsn tümörünz var yazar. Ve zararlı olduğnuda ilk defa sizdn duyuyorm
Ay konu sahibine evham yapıyorsn dedim ama bende şimdi yapmaya başladım. O kadar dr değiştirdm hiçbiri demedi zararlı ve sadece son gittiğimde nst bağlandı oda belki acile giriş yaptm diye. Allahalla bende şimdi kafama taktım yaa niye her gittiğimde dinlediler kiiBenim dr um dinletmiyo canim zararli diye usg aleti sanirim bi süreligine bebegi sabitliyomuş.sen nst ye baglaniyosundur onun zarari yok usg farkli sanirim ben ilk defa duymuyrm ilk gebeligmde baska bi dr du o dinletiyodu bu defa baska bi dr o dinletmiyo açıkcasi sormadimda detayini niyesini filan..
Canım korkma sanırım bunu doktorların hepsi yapıyor. Bana da yaptı hatta ben neden diye sordum uyluk vs gibi kemik yapısına baktığını söylemişti. 14.haftada da cinsiyet icin itme hareketi yaptı çünkü bizim paşa göstermedi :))evet yaaa nebılıyım ınsan basına gelmeyınce anlamıyor.... korktum panıkledım... kızdım baya arkasından doktorun(((( esımde sinir oldu hatta.
Ya sanirim bebek küçukken zararli buyuyunce dinletiyolar ama sen evham yapma zaten 31. Haftadasin bu radyasyon gibi bisey degil canim öyle yapisal bi zarar degil anlik bebek sabitlendiginden sanirim ya çokta emin degilim benim dr uma giden bi arkadasim söyledi ona öyle demiş ama hiç sorma geregi duymadim ben persembe kontrolum var unutmazsam sorarim.Ay konu sahibine evham yapıyorsn dedim ama bende şimdi yapmaya başladım. O kadar dr değiştirdm hiçbiri demedi zararlı ve sadece son gittiğimde nst bağlandı oda belki acile giriş yaptm diye. Allahalla bende şimdi kafama taktım yaa niye her gittiğimde dinlediler kii
Umarım öyledir cnm. Ama öyle sabitlemek dışında bir zararı olsaydı zaten dr lar o kadar sık kattiyen yapmazdı diye düşünüyorm. Ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsaydıkdaYa sanirim bebek küçukken zararli buyuyunce dinletiyolar ama sen evham yapma zaten 31. Haftadasin bu radyasyon gibi bisey degil canim öyle yapisal bi zarar degil anlik bebek sabitlendiginden sanirim ya çokta emin degilim benim dr uma giden bi arkadasim söyledi ona öyle demiş ama hiç sorma geregi duymadim ben persembe kontrolum var unutmazsam sorarim.
senınki büyümüş artık korkmaa bebeğin ıcınUmarım öyledir cnm. Ama öyle sabitlemek dışında bir zararı olsaydı zaten dr lar o kadar sık kattiyen yapmazdı diye düşünüyorm. Ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsaydıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?