Hamılelıkte bebek uyansın dıye doktor karnınıza vurdumu?

ultrosonla sesını dinletmek farklıymıs ben arastırdım hatta google yazdın mı cıkıyor.... ultrsondan bakınca bı sorun yokmus ama sesını dınlersek oses bebege geri gidiyormus.. 5,10 sanıye dınlemenın pek zararı yokmus ama daha fazlası ıyı degılmıs arkadaslar.... yanı zaten hıcbır doktor da 1 dk dınletmez heralde....

bizimki de yüzünü göstermiyor, o yüzden doktorumuz göbeğimin kenarlarına parmak uçları ile vurmuştu hareket edip de belki yüzünü bize döner diye, zaten sert bir şekilde vurmamıştır büyük ihtimalle sana da, ayrıca bebeğimiz su dolu kesenin içerisinde olduğu için darbelere karşı dayanıklı meraklanma ama yine de dikkatli olmak gerekli tabi ki

arkadaslar pekı bırsey soracagım sıze kalp atış sesını dınledınız mı mesela nette zararlı yazmıs hep doktorlar..... ben dınlıyorum... sormak ıstedım sıze.....
Benim doktorum dinletmedi Can'ım , dinletenlere de kızıyo küçüçük kesenin içi fırın gibi olur ne gerek var diyo çünkü ses için ekstra bi dalga daha gönderiliyormuş .. Bize ekranda göstermişti ..

Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç

Benim arkadaşımada aynısını yaptı hatta karpuz gbi tak tak vurdu valla birşeyde olmuyo ultrasonla sallıyor bazen karnını E ne yapsın ölçüm yaparken daha da sallıcak zaten ayrıca 9. Haftada daha çok derinde olduğu için mecbur biraz sert yapmıştır bence içini rahat tut cnm

Her hamile birgün dürtülecek Benim ki sürekli poposunu döndüğünden alıştı dürtülmeye

Kizlar nasil besleniyorsunuz beyaz ekmek yiyor musnz hazr makarnalarda vitamin yokmus oyle mi birde. Hazir market yogurdu siz bunlari tuketiyormusnz

Kizlar nasil besleniyorsunuz beyaz ekmek yiyor musnz hazr makarnalarda vitamin yokmus oyle mi birde. Hazir market yogurdu siz bunlari tuketiyormusnz
Can'ım ben her gün mutlaka yumurta yiyorum onu organik alıyorum.kahvaltıyı şuana kadar hiç atlamadım, zeytin peynir bal olmasına dikkat ediyorum..yoğurdu evde yapıyorum artık ,çok basit, asla fastfood yemiyorum , bi kaç kez çok Can'ım çekti , evde patates kızartması yaptım ama düşük ısıda kızartmak gerekiyormuş , yüksek ısıda yağda zararlı şeyler çoğalıyormuş.. Sonra 2 bardak ayran ya da bir bardak ayran bir bardak süt içiyorum mutlaka , haftada 4,5 kez günde bir büyük bardak portakal suyu , günde en az iki tane meyve , ekmeği kahvaltı dışında çooook nadiren hatta nerdeyse hiç yemiyorum, makarnayı da ayda bir falan . Ha , badem , ceviz falan atıştırıyorum gün içinde .. Şimdilik bunlar geldi aklıma ..yoğur çok faydalı neden mandıradan paketli çiğ süt alıp kendin yapmıyorsun çok kolay.. Ama rasgele açık süt alma olur mu :)

Arkadaslar ben 10 haftalik hamileuim surekli donuyorum yatakta ama hepsirt ustu yatiyorum zararlimiyaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…