benim ilk aylarda belim nasıl tutuldu hatta oturup kalkarken bile batıyordu kalakalıyordum öylece inanılmaz acıyordu doktor b12 vitamin verdi onu içince düzeldi biraz şimdi bebek büyüdüğü için sırtımda ve belimde çk ağrım var sürekli geçmeyen bir ağrı
benim ilk aylarda belim nasıl tutuldu hatta oturup kalkarken bile batıyordu kalakalıyordum öylece inanılmaz acıyordu doktor b12 vitamin verdi onu içince düzeldi biraz şimdi bebek büyüdüğü için sırtımda ve belimde çk ağrım var sürekli geçmeyen bir ağrı
evet hamile terliğini bende komşumdan duydum. faydasının olduğunu söyledi en kısa zamanda bende alacağım.umarım dayanılmaz bel ağrılarıma az da olsa çözüm olur
Meraba kızlar benimde belimin sağ kısmında tutlma oluyor.Daha doğrusu gece ne tarafıma yatarsam o bacak ve belimin o kısmı uyuşuyor.Sonra geçiyor.Benim 6.5 aylık bebiş.Doktor erken dedi ilerleyen aylarda beyin sinir cerrahına yollayacak beni.Sizinde benim gibi tutulma oluyor mu kızlarrr
Benimde sırtım ve kalçamın kemiği,kuyruk sokumuma yakın kemikler çok ağrıyor.edindiğim bilgilere göre bu tür ağrılar hamilelikte normalmiş.ağırlık merkezinin değişmeye başlaması, vücudumuza ağırlık binmesi bunları arttırıyomuş.bunun içinde maden suyu içmenin (içinde magnezyzumun olması) muz yemenin (potasyum) bol bol yürüyüş yapmanın ve düzgün oturuş şekli ile ağrılar azaltılabiliyomuş..ama çookkk çoookkk dayanılmaz ağrılar yaşanıyorsa tabiikide dr unuzla görüşmeniz gerekir..
ya bende 15 haftalık hamileyim dün akşamdan beri belimin sol tarafı ağrıyor durup dururken başladı kızıma tuvalet eğitimi veriyoruz 3 hafta olcak bacaklarım ağrıyodu zaten eğilip kalkmaktan şimdi de belim başladı gece korse takıp yattım uygun pozisyon bularak ilk hamişliğimde böle bir şey olmadı haftaya kontrolüm var inşallah geçer