hamilelikte bel ağrıları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım???????

benim ilk aylarda belim nasıl tutuldu hatta oturup kalkarken bile batıyordu kalakalıyordum öylece inanılmaz acıyordu doktor b12 vitamin verdi onu içince düzeldi biraz şimdi bebek büyüdüğü için sırtımda ve belimde çk ağrım var sürekli geçmeyen bir ağrı

canım uzun süreli oturmaktan olmuştur merak etme bebeğine bir zararı olmaz.bebeğin cinsiyetiylede alakası olduğunu zannetmiyorum

sağol canım, insan herşeyden nem kapıyor işte. ağrıyla cinsiyet tahminini de ilk kez duydum.

geçmiş olsun canım. az kalmış senin, Rabbim sağlıcakla kurtarsın inşallah.

slm arkadaslar bende 4 haftalık hamileyım 5 ay önce düsük yapmıstım aynısı olur dıye korkuyorum bugun bel agrısıyla kalktım

insan sevınemıyor bıle aynı seyler tekrar olacak dıye ılkı dusup sonra hamılelıgı ıyı gecen varmı aranızda

---------------------

Aynı problem bende de var. Bunun bir çözümü yok mu?

evet hamile terliğini bende komşumdan duydum. faydasının olduğunu söyledi en kısa zamanda bende alacağım.umarım dayanılmaz bel ağrılarıma az da olsa çözüm olur

kızlar beliniz çok ağrıyorsa bide böbreklerinize baktırın..
hamilelikte genelde böbreklerde sorun olabiliyor ve oda bele vuruyor...

Meraba kızlar benimde belimin sağ kısmında tutlma oluyor.Daha doğrusu gece ne tarafıma yatarsam o bacak ve belimin o kısmı uyuşuyor.Sonra geçiyor.Benim 6.5 aylık bebiş.Doktor erken dedi ilerleyen aylarda beyin sinir cerrahına yollayacak beni.Sizinde benim gibi tutulma oluyor mu kızlarrr

Benimde sırtım ve kalçamın kemiği,kuyruk sokumuma yakın kemikler çok ağrıyor.edindiğim bilgilere göre bu tür ağrılar hamilelikte normalmiş.ağırlık merkezinin değişmeye başlaması, vücudumuza ağırlık binmesi bunları arttırıyomuş.bunun içinde maden suyu içmenin (içinde magnezyzumun olması) muz yemenin (potasyum) bol bol yürüyüş yapmanın ve düzgün oturuş şekli ile ağrılar azaltılabiliyomuş..ama çookkk çoookkk dayanılmaz ağrılar yaşanıyorsa tabiikide dr unuzla görüşmeniz gerekir..

ya bende 15 haftalık hamileyim dün akşamdan beri belimin sol tarafı ağrıyor durup dururken başladı kızıma tuvalet eğitimi veriyoruz 3 hafta olcak bacaklarım ağrıyodu zaten eğilip kalkmaktan şimdi de belim başladı gece korse takıp yattım uygun pozisyon bularak ilk hamişliğimde böle bir şey olmadı haftaya kontrolüm var inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…