- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Çok guzl olmuş :)
Aynı sorun bende de var bulantm yok ama birden bir koku duyup kusuyorum tiksinti çok aşırı o yüzden sürekli aynı şeyleri yiyorum yemek yaparken de maske takiyorum :)Bulantıdan ziyade aşırı koku hassasiyeti var herşeyden tiksindim bu ara
Aa maske aklıma gelmedi hiç bende getireyim okuldanda kullanayımAynı sorun bende de var bulantm yok ama birden bir koku duyup kusuyorum tiksinti çok aşırı o yüzden sürekli aynı şeyleri yiyorum yemek yaparken de maske takiyorum :)
Rahat oluyor yoksa her yemek yapmamda kusuyorum . İnslh sendende ise yarar bazn icinede peçete koyuyorum hafif koku sürüp :) maskedende gecebiliyorAa maske aklıma gelmedi hiç bende getireyim okuldanda kullanayım
Okulda kullandıklarım kimyasal maskesi onlardan koku geçmiyor zaten amaRahat oluyor yoksa her yemek yapmamda kusuyorum . İnslh sendende ise yarar bazn icinede peçete koyuyorum hafif koku sürüp :) maskedende gecebiliyor
Aynı durumdaymisiz .. buna şükür canm yeme problemi varmı sende?? Bende yok maşallah yiyorumOkulda kullandıklarım kimyasal maskesi onlardan koku geçmiyor zaten ama
Senin peçete olayı gibi bende birşeyin kokusundan tiksinince ya lavanta kokluyorum yada beyaz sabun
Neredeyse çantamda taşıyacağım
Başlarda çok iyiydim ama üç gündür baya zorlanıyorumAynı durumdaymisiz .. buna şükür canm yeme problemi varmı sende?? Bende yok maşallah yiyorum
9.haftadasin sanırım çok normal canm bir ara bnde öyle oldm hormonların en çok costugu haftalar 8 ile 11 arasiymis bn de br ara 3 4 gün çok kötü oldum 8.haftaydi sanırm ama suan iyiym çok şükür.Başlarda çok iyiydim ama üç gündür baya zorlanıyorum
Çok sevindim canım darısı bana :)9.haftadasin sanırım çok normal canm bir ara bnde öyle oldm hormonların en çok costugu haftalar 8 ile 11 arasiymis bn de br ara 3 4 gün çok kötü oldum 8.haftaydi sanırm ama suan iyiym çok şükür.
Yarn 11 haftalk oluyorz . Ay maşallah büyüyorz ya. Su tiksinme geçse beslenmeyede dikkat etskÇok sevindim canım darısı bana :)
Bu sabah sucuk-kaşar-domatesli tost iki bardak açık çay
Ara bir tane muz
Öğle Dünden makarna
Ara kuruyemiş
Haklısın ablacım
Öğle salata ve yoğurt da olmalıydı :)) iyi beslen getirme ablanı oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?