Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalik hamile oldugunuza bagli. Ilerleyen zamablarda sorun olabilir. Ama ilk zamanlar iyidir:)Ben her gün 2 km yürüyorum acaba problem olur mu yoksa iyi mi olur bilemedim
Bir aylık hamileyim canım ilk 4 ay yürüyecek gibiyim inş sorun olmazKac haftalik hamile oldugunuza bagli. Ilerleyen zamablarda sorun olabilir. Ama ilk zamanlar iyidir:)
Bisey olmaz ama cok yorma kendini. Ilk 3 ay riskli donemler malum.Bir aylık hamileyim canım ilk 4 ay yürüyecek gibiyim inş sorun olmaz![]()
Canim bende yarin baslicam yuruyuse kiloluyum zaten hamileyken bebek alsin ben fazls almiyayim istiyorum cunkuBir aylık hamileyim canım ilk 4 ay yürüyecek gibiyim inş sorun olmaz![]()
Yürüyüşü doktorlar tavsiye ediyor hem doğum da daha kolay oluyormuş bence de başlamalısın ben memnunum ama biraz fazla yürüyorum gibi geldiği için düşünceliyimCanim bende yar
Canim bende yarin baslicam yuruyuse kiloluyum zaten hamileyken bebek alsin ben fazls almiyayim istiyorum cunku
ilk 3 ay canım doktor artık içme der zaten ne kadarlık hamilesin şuan. hamile kalmadanda başlanabiliyor. hatta kalmadan 3 ay önce başlamak en iyisiymişKizlar folik asit kullanmaya baslafim bugun ne kadar kullancaz bunu kac ay kadar
Cnm neden kendini tehlikeye atıyorsun kilo bebeginden daha mı önemli ilk ay tutunma zaten acele etmişsiniz spor için inşallah bişey yoktur mutlaka doktora gitBugun bende yurudum epey ama benim kanamam var biraz rahatsizim cok korkuyorum![]()
Kanamam bitti 14.haftandayim cok sukur :))) Ama vajinal agrilarim cok fazlaCnm neden kendini tehlikeye atıyorsun kilo bebeginden daha mı önemli ilk ay tutunma zaten acele etmişsiniz spor için inşallah bişey yoktur mutlaka doktora git
Aslında her agridan korkuyoruz ama gebelikte normal aslında :))Kanamam bitti 14.haftandayim cok sukur :))) Ama vajinal agrilarim cok fazla
Kanamanın varsa yürüme yat dinlen. Yuruyus 4 aydan sonra falan. Ayrıca folik asit ilk 3 ay kullanılacak.Bugun bende yurudum epey ama benim kanamam var biraz rahatsizim cok korkuyorum![]()
Evet kolay bi sey degil ikinci bi can var icimizdeAslında her agridan korkuyoruz ama gebelikte normal aslında :))
Benim bulantim yok pek yasamadim 4 kez kustum ama mide agrisi yasiyorum bendeaynen yemek yiyebileyim su içebileyim başka bişe istemiyorum(( ayrıyeten ilk dört ay cok yürümek iyi değil sonrasında da yürümemek iyi değil :)