Hamilelikte beslenme +spor

Nurcefa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
594
315
103
35
Hamilelikte beslenme, takviyeler ve hamileyken spor konularinda yardimlasalim bilincli anneler olarak saglikli olup saglikli bebekler dunyaya getirelim:anneadayı:

Canim bende yar

Canim bende yarin baslicam yuruyuse kiloluyum zaten hamileyken bebek alsin ben fazls almiyayim istiyorum cunku
Yürüyüşü doktorlar tavsiye ediyor hem doğum da daha kolay oluyormuş bence de başlamalısın ben memnunum ama biraz fazla yürüyorum gibi geldiği için düşünceliyim

Bugun bende yurudum epey ama benim kanamam var biraz rahatsizim cok korkuyorum:(

Kizlar folik asit kullanmaya baslafim bugun ne kadar kullancaz bunu kac ay kadar
ilk 3 ay canım doktor artık içme der zaten ne kadarlık hamilesin şuan. hamile kalmadanda başlanabiliyor. hatta kalmadan 3 ay önce başlamak en iyisiymiş

meraba kızlar ben şuan bir spor yapmıyorum önceden yapıyordum hamile kalınca bıraktım 3. aydan sonra hamile platesine başlamayı düşünüyorum birde malum yaz geliyor yüzmek de serbestmiş sakıncası yokmuş

Bugun bende yurudum epey ama benim kanamam var biraz rahatsizim cok korkuyorum:KK43:
Cnm neden kendini tehlikeye atıyorsun kilo bebeginden daha mı önemli ilk ay tutunma zaten acele etmişsiniz spor için inşallah bişey yoktur mutlaka doktora git

Cnm neden kendini tehlikeye atıyorsun kilo bebeginden daha mı önemli ilk ay tutunma zaten acele etmişsiniz spor için inşallah bişey yoktur mutlaka doktora git
Kanamam bitti 14.haftandayim cok sukur :))) Ama vajinal agrilarim cok fazla

aynen yemek yiyebileyim su içebileyim başka bişe istemiyorum :((( ayrıyeten ilk dört ay cok yürümek iyi değil sonrasında da yürümemek iyi değil :)

Back
X