- 28 Ağustos 2013
- 1.175
- 433
- 323
- Konu Sahibi pinkperest
-
Canim dogrudur cok pahali yerler var koruparktaki roma kuafor 105 lira demisti bana mesela fazla geldi
Ucevlerde burcu market var onun biraz ilerisinde sagda bulabilirsin bahsettigim kuaforu canim giderken tedbir amacli pet bardagini gotur istersen icine aktarip spatulayla oyle sursunler ozel bolgeye canim insallah memnun kalirsin
Yok canim ya neden yadirgasin soyle acik acik kusura bakma biraz hassasim bu konularda lutfen tarif ettigim gibi yapin de olsun bitsin bak gor memnun kalirsin tertemiz oluncaTamam canım yadirgamaz demi pet bardakla gitsem
Sakamisin arkadasim.Kuaför en rahatı ama hijyen açısından güvenmiyorsanız, eşiniz alsın. Size büyük kolaylık olur. Acı çok olursa bikaç günde alır falan daha rahat.
Ben agdaya cesaret edemedim hamileyken maalesef jilet kullanmak zorunda kaldim şimdide sezeryan oldum ondan da baslayamadim agdaya tekrar. Tüm emekler bir jiletle çöpe gitti.Kizlar ben hep agda yaptirdim.bu zamana kadar ve birakmak istemiyorum.
Gebeligin ilk haftalarinda bikini bolgesine agda yaptiran oldu mu? Tedirginim kasilma ya da baski olacak gibi geliyoo bana. Hic jilete bulasmak istemiyorum yine de doktoruma sorucam ama siz tecrubeli hamislerin yardimina da ihtiyacim var
Allah korumus bebeginizi.kendime agda yaptigim sirada 6haftalikken kanamam oldu.iki ay kanamadan ve dusuk riskinden yattim.doktor agdayi yasakladi
sor doktoruna kendini riske atma.agda yaparken rahim kasiliyormus.dikkatli olsun hamileler.Allah korumus bebeginizi.
Ben de endiseliyim iste gidemiyorum en azindan bebegim biraz yukari ciksin diye bekliyorum. Doktora da danisacagim.
aslinda dogru olan killari kisaltmakmis.internette videolarda bile doktorla r bunu soyluyorlar.yani arkadaşlar siz bilirsiniz yine tabi ama doktorlar kesinlikle ağdayı önermiyor hiç hijyenik değil bütün doktorlar kızıyor hele hamilelikte tamamen kıl kökleri açılıyor yine siz bilirsiniz tabi
Hayırdır zoruna giden ne???Sakamisin arkadasim.
canm yıllardır kuaföre gidiyorum dedm dkkat ettysen suan için tek kuofördeyim o yüzden sıkıntım yok ilk zmanlar aglamıstım zor gelmiştikuaföre gitmeye utanıyosan eve çağır birini aç kendi malzemeni yaptır..
niye utanıyosunki şu an böyle bi duruma ihtiyacın var yaptırcaksın yani ne var bunda..
Merhabalar annişler anne adayları...
Ne yazık ki her ne kadar uğraşsamda bikini bölgemi ağdayla almaya dayanamadım. 1-2 kere aldıysam birazda üşengeçlikten hep işin kolayına kaçtım ve jilet kullandım. Tam ağdaya alışırken sil baştan başa döndüm.
Şimdilerde çok pişmanım keşke hiç jilet kullanmasaydım diyorum ama nafile... Git gide büyüyen bir karın var, şimdilerde bile bikini bölgemi göremiyorum. Jiletle bile almam çok zorluyor beni doğru düzgün eğilemiyorum doğrulamıyorum. Kuaföre gitmek istemiyorum, hem utanıyorum hem de hijyenik bulmuyorum kuaför salonlarını. Jiletten dolayı tüylerde kalınlaşma olduğu için kendim alırken bile oflaya puflaya alıyordum yarıda bırakıyordum gene jiletin esiri oluyordum
Siz hamilelik sürecinde bikini bölgenizi nasıl aldınız? Artık sinirlerimi bozmaya başladı. Daha 6 aylık hamileyim, 9 aylık olunca kim bilir ne halt yiyeceğimSıklaşan doktor kontrolleri olacak. Ve bebek ansızın gelirse mahçup olmak istemiyoruım tıp dünyasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?