Hamilelikte Bikini Bölgesi :(

Tamam canım yadirgamaz demi pet bardakla gitsem

Esim bacaklarima agda yapti daha musade etsem heryerimi bitirecekti ama kuafore gitmeyi tercih ettim 2 dakkada mis oldum yapabilirsun git cekinmeee

Tamam canım yadirgamaz demi pet bardakla gitsem
Yok canim ya neden yadirgasin soyle acik acik kusura bakma biraz hassasim bu konularda lutfen tarif ettigim gibi yapin de olsun bitsin bak gor memnun kalirsin tertemiz olunca

Kizlar ben hep agda yaptirdim.bu zamana kadar ve birakmak istemiyorum.
Gebeligin ilk haftalarinda bikini bolgesine agda yaptiran oldu mu? Tedirginim kasilma ya da baski olacak gibi geliyoo bana. Hic jilete bulasmak istemiyorum yine de doktoruma sorucam ama siz tecrubeli hamislerin yardimina da ihtiyacim var

Ben agdaya cesaret edemedim hamileyken maalesef jilet kullanmak zorunda kaldim şimdide sezeryan oldum ondan da baslayamadim agdaya tekrar. Tüm emekler bir jiletle çöpe gitti.

kendime agda yaptigim sirada 6haftalikken kanamam oldu.iki ay kanamadan ve dusuk riskinden yattim.doktor agdayi yasakladi

kendime agda yaptigim sirada 6haftalikken kanamam oldu.iki ay kanamadan ve dusuk riskinden yattim.doktor agdayi yasakladi
Allah korumus bebeginizi.
Ben de endiseliyim iste gidemiyorum en azindan bebegim biraz yukari ciksin diye bekliyorum. Doktora da danisacagim.

yani arkadaşlar siz bilirsiniz yine tabi ama doktorlar kesinlikle ağdayı önermiyor hiç hijyenik değil bütün doktorlar kızıyor hele hamilelikte tamamen kıl kökleri açılıyor yine siz bilirsiniz tabi

yani arkadaşlar siz bilirsiniz yine tabi ama doktorlar kesinlikle ağdayı önermiyor hiç hijyenik değil bütün doktorlar kızıyor hele hamilelikte tamamen kıl kökleri açılıyor yine siz bilirsiniz tabi
aslinda dogru olan killari kisaltmakmis.internette videolarda bile doktorla r bunu soyluyorlar.

Arkadaşlar evde makineyle almak da zararliymis diyorlar doğru mu sizce? Özellikle son aylarda rahim kasılıyormus...
Makineyle almak bana kolay geliyordu

BEN EN SANSLISIYMISIM YIILLARDR KUAFÖRE GİDERM İLK BAŞLAMAM AĞLAYA AĞLAYA OLMUSTU UTANCIMDAM AMA SİMDİ EN İYİSİNİ YAPMISIM DİYORUM E TABİ, ÜVEY ANNEMİN ETKİSİ COK BÜYÜK JİLET KULLANIYORUM DYE ÇOK KIZMISTI BANA İYİ KİDE YAPMIŞ..İKİ AYDA Bİ GİDYİORUM DİYEBİLİRİM O DERECE YOK NERDEYSE..

kuaföre gitmeye utanıyosan eve çağır birini aç kendi malzemeni yaptır..
niye utanıyosunki şu an böyle bi duruma ihtiyacın var yaptırcaksın yani ne var bunda..

kuaföre gitmeye utanıyosan eve çağır birini aç kendi malzemeni yaptır..
niye utanıyosunki şu an böyle bi duruma ihtiyacın var yaptırcaksın yani ne var bunda..
canm yıllardır kuaföre gidiyorum dedm dkkat ettysen suan için tek kuofördeyim o yüzden sıkıntım yok ilk zmanlar aglamıstım zor gelmişti

anne adayı değilim evli bile değilim hatta amaaa:))

ben daha önce ağda için gittiğimde tek kullanımlık ağdayla aldırıyordum. her yerde olmuyor gitmeden arayıp sorun.
yakın zamanda yengemi götürdüm. o da hamile doğumuna az kaldı. çok utanıyordu hem de hijyenden dert ediyordu. tek kullanımlık ağda ile yaptılar özel bölgesi ve koltuk altını. bacağına da yeni kartuş kullanmışlar ve 30 lira ödeyip kıl derdinden kurtuldu.
bence bunda utanılacak bir şey yok. canınızı sıktığınıza değmez.

Benim doktorum ağda ve tüy dökücü kremi önermiyor. Ben önceden de şimdi de jiletle aliyorum. Bebisim dogduktan sonra epilasyona gidicem insallah. Çünkü hamilelikte hormonlardan dolayı tuylenme tekrar edebiliyormus. Şimdilik jilet :) karnım büyüyünce de anneme söylerim artık. Eşime söyleyemem ki

Ben ayda bir tuy dokucu kremle temizliyordum zararli diyorlar ama napayim jiletle olmuyor agdayi salonlarda hijyenik bulmuyorum bi de sanki orda kamera olur beni cekerler diye de aptal bi korkum vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…