- 11 Eylül 2015
- 44
- 30
- 3
- 50
- Konu Sahibi pinkperest
-
Canım ben şimdiye kadar hep ağda yaptım şimdilerde bende göremiyorum bikini bölgemi geçen hafta kızım ben yaparım dedi o da çekemedi ağdayısonra kuaföre gittim 10 dakikada bitiyor bence utanmana falan gerek yokMerhabalar annişler anne adayları...
Ne yazık ki her ne kadar uğraşsamda bikini bölgemi ağdayla almaya dayanamadım. 1-2 kere aldıysam birazda üşengeçlikten hep işin kolayına kaçtım ve jilet kullandım. Tam ağdaya alışırken sil baştan başa döndüm.
Şimdilerde çok pişmanım keşke hiç jilet kullanmasaydım diyorum ama nafile... Git gide büyüyen bir karın var, şimdilerde bile bikini bölgemi göremiyorum. Jiletle bile almam çok zorluyor beni doğru düzgün eğilemiyorum doğrulamıyorum. Kuaföre gitmek istemiyorum, hem utanıyorum hem de hijyenik bulmuyorum kuaför salonlarını. Jiletten dolayı tüylerde kalınlaşma olduğu için kendim alırken bile oflaya puflaya alıyordum yarıda bırakıyordum gene jiletin esiri oluyordum
Siz hamilelik sürecinde bikini bölgenizi nasıl aldınız? Artık sinirlerimi bozmaya başladı. Daha 6 aylık hamileyim, 9 aylık olunca kim bilir ne halt yiyeceğimSıklaşan doktor kontrolleri olacak. Ve bebek ansızın gelirse mahçup olmak istemiyoruım tıp dünyasına
Çocuk varsa herşey zor canım çocuk olduktan sonra çişini bile yatım yamalak yapıyorsun affedersin tuvalet ihtiyacını tam görememekten kabız oluyorsun kilo alıyorsun ooooho o kadar çok şey varki :)
Evet yanDoğrudur ya hep korkarım onlardan :) bir de yatakta da hep yan mı yatıyorlar göbek rahatsız eder dimi ben hep uykusuz kalıcam anlaşılan :)
BN hep tüy dokucu kullandım çok rahatMerhabalar annişler anne adayları...
Ne yazık ki her ne kadar uğraşsamda bikini bölgemi ağdayla almaya dayanamadım. 1-2 kere aldıysam birazda üşengeçlikten hep işin kolayına kaçtım ve jilet kullandım. Tam ağdaya alışırken sil baştan başa döndüm.
Şimdilerde çok pişmanım keşke hiç jilet kullanmasaydım diyorum ama nafile... Git gide büyüyen bir karın var, şimdilerde bile bikini bölgemi göremiyorum. Jiletle bile almam çok zorluyor beni doğru düzgün eğilemiyorum doğrulamıyorum. Kuaföre gitmek istemiyorum, hem utanıyorum hem de hijyenik bulmuyorum kuaför salonlarını. Jiletten dolayı tüylerde kalınlaşma olduğu için kendim alırken bile oflaya puflaya alıyordum yarıda bırakıyordum gene jiletin esiri oluyordum
Siz hamilelik sürecinde bikini bölgenizi nasıl aldınız? Artık sinirlerimi bozmaya başladı. Daha 6 aylık hamileyim, 9 aylık olunca kim bilir ne halt yiyeceğimSıklaşan doktor kontrolleri olacak. Ve bebek ansızın gelirse mahçup olmak istemiyoruım tıp dünyasına
Tüy dökücü gebelere yasak değil miBN hep tüy dokucu kullandım çok rahat
BN hiç zararını gormedimTüy dökücü gebelere yasak değil mi
aşkım ben doğuma giderken bile jiletle aldım. otur bi aynanın karşısına yap. dr da en sağlıklısını bunu görüyorMerhabalar annişler anne adayları...
Sen gene de bir fiyat sor canim birkac yerden mutlaka kesene uygun yer vardir
Ben bursada yasiyorum burda bile cesit cesit fiyat var semtine gore degisiyor 105liraya da sordum 30 lirayada sordum komple agdayi
Selam canim bulundugun semt neresi bilmiyorum ama bursanin cesitli yerlerinde gittigim cok da memnun kaldigim agdacilar var sana yazayimSelam canım senin gittiğin biryer var mı onerebilecegin bende bursadayim
Canim baskasinin ozel bolgesine surdugu spatulayi tekrar agda kutusuna daldiran kuafore fon cektirmeye bile gidilmez birak agdayikendin alamıyorsan ve de kuaföre güvenmiyorsan eşin sana yardımcı olabilir ya jiletle ya da epilatörle. ki sanırım ben de kuaföre gitmeyi düşünmem. sonuçta bezi spatulayı kendin götürsen de farketmez, çünkü başkasının genital bölgesine sürdüğü spatulayı ikinci kez aynı ağdanın içine sokarak mikropları taşımış oluyorlar. o günleri görür de karnım büyürse eğer eşimden rica ederim
Selam canim bulundugun semt neresi bilmiyorum ama bursanin cesitli yerlerinde gittigim cok da memnun kaldigim agdacilar var sana yazayim
Ucevlerde muazzam bayan kuaforu (5yil gittim cok memnun kaldim simdi evlendim o nedenle baska yere gecmek zorunda kaldim ama sahibi super bir insandir eli cok hafif ve de cok ucuza yapar tahminim su an 35 liraya komple agda yapiyordur ve en onemlisi cok cok temiz ferah bir salonu var)
Millet mahallesi yuksekoba bloklarinin alt katinda bir kuafor var ismini bilmiyorum ama tarif edebilirim yerini canim buna da evlendigimden beridir gidiyorum esimin is yerine yakin oldugu icin kolay oluyor
Canim dogrudur cok pahali yerler var koruparktaki roma kuafor 105 lira demisti bana mesela fazla geldiCanim özlüce de oturuyorum ucevler bana yakın gidip deneye bilirim. Beşevler bir yere gittim 45 tl idi ama çok pisti mecbur yaptırdım zaten tüylerim çok azaldı 2 ayda bir bacaklarım çıkıyor hamilelik nedeni ile ama Genital Bölge fışkırıyor. Eşim ben yaparım dedi ama tiksinti olur diye istemiyorum. Daha öncede agdayà gidiyordum ama şimdi çok uzak geliyor set başında benim gittiğim yer. FSM de kuaföre sordum 120 tl dedi komple agdaya çıldırmış gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?