- 30 Ocak 2015
- 19.470
- 25.880
- 798
- 29
- Konu Sahibi pinkperest
-
kızzz direk kuaföre gitseydin kendin nie uğraşıyorsun üstleri almışsın ne güzel altlara karışmasaydın keskemmm...zamanında lazere gittiğim için çok sıkıntı çekmiyorum bendede çıkıyor ama ince onları eldivenle 2 dk da alıyorum
Haklisin canim kolay degil dil mevzusu Allah kolaylik versinsormam gerek ama ucuzu bile pahali oluyor kaldigim yerde ama bir arastirmak gerek. Bir de Türklere kendi dilimde birseyler söylerim de henüz bu dile o kadar hakim degilim suratsiz da oluyorlar insan cekiniyor gitmeye
Ben hamileliğimin sonuna kadar kendim yaptım mis gibi, bence kuaföre gitmediysen ve utanıyorsan hiç başlama, hep ağda ile almayı hedef koy, bi kaç aşamada da alsan devam et. Ikinci alışından sonra çok kolay alırsın zatenAh keşke hiç bulaşmasaydım... Bu kadar sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim o zamanlar
Ayna fikride fena değil en azından biraz daha işimi kolaylaştırır. Bugün cesaretimi toplayıp ağda yapmam lazım...
Dalga geçme ama çok acıyorrr
keşke jilete hiç başlamasaydınız....bundan sonra jilet kullanmayın....ben normal şartlarda epilatör kullanıyorum......ilk çocuğumda karnım daha çabuk büyümüştü ve 5. aydan itibaren güzellik salonuna gidip paket yaptırmıştım. doğumdan sonra da devam etmiştim. şimdi hamileliğimin 6. ayındayım önceki gebeliğimdeki kadar karnım büyük değil, evde epilatöre devam ediyorum ama zorlanmaya başladım gibi . sanıyorum 7. aydan sonra güzellik salonuna gideceğim....kuaförleri hijyenik bulmuyorsanız iyi araştırdığınız güzellik salonlarını tercih edin bence...Merhabalar annişler anne adayları...
Ne yazık ki her ne kadar uğraşsamda bikini bölgemi ağdayla almaya dayanamadım. 1-2 kere aldıysam birazda üşengeçlikten hep işin kolayına kaçtım ve jilet kullandım. Tam ağdaya alışırken sil baştan başa döndüm.
Şimdilerde çok pişmanım keşke hiç jilet kullanmasaydım diyorum ama nafile... Git gide büyüyen bir karın var, şimdilerde bile bikini bölgemi göremiyorum. Jiletle bile almam çok zorluyor beni doğru düzgün eğilemiyorum doğrulamıyorum. Kuaföre gitmek istemiyorum, hem utanıyorum hem de hijyenik bulmuyorum kuaför salonlarını. Jiletten dolayı tüylerde kalınlaşma olduğu için kendim alırken bile oflaya puflaya alıyordum yarıda bırakıyordum gene jiletin esiri oluyordum
Siz hamilelik sürecinde bikini bölgenizi nasıl aldınız? Artık sinirlerimi bozmaya başladı. Daha 6 aylık hamileyim, 9 aylık olunca kim bilir ne halt yiyeceğimSıklaşan doktor kontrolleri olacak. Ve bebek ansızın gelirse mahçup olmak istemiyoruım tıp dünyasına
Bende öyleydim iki günde bir yapardım eşime çok yalvarmıştım ama utancımdan vazgeçmiştim hepYaa canim ayni sorun bende de var.hayatim boyunca hic agda yapmadim hem jilet yaptim.iki kere farli yere lazere gittim dayanamadim.en son hamile kalmadan bir ay once kendimi agdaya alistirayim diye gittim ama oyle aci olamaz resmen gozlerimden yas aka aka elimi isirip morartmisim.kendimi alistiramadan ertesi ay hamile kaldim.sonra herkes dediki cok aciyosa dayanamiyosa aldirma dusuge sebep olur diye.benimde canima minnet biraktim.simdi yine jilet yapiyorum ama son 1 aydir artik bakmadan yapiyorum ve gercekten cok zorlaniyorum.keske tuy dokuckremler zararli olmasa.bende ne yapacagimi sasirmis durumdayimmmm canim yaa.
Çocuk varsa herşey zor canım çocuk olduktan sonra çişini bile yatım yamalak yapıyorsun affedersin tuvalet ihtiyacını tam görememekten kabız oluyorsun kilo alıyorsun ooooho o kadar çok şey varki :)çekinmediğiniz bir yakınınız alsın ağda veya jiletle . ben lazere gidiyorum şimdilik çıkmıyor ilerde de çıkmaz inş. evli olunca bir de hamile iken bir de çlışan kadınlar için zor oluyordur
Yaaa zor olmustur ama kesiliyor dimi.yapacak bisey yok.ben dayanamiyorum resmen yaa.Bende öyleydim iki günde bir yapardım eşime çok yalvarmıştım ama utancımdan vazgeçmiştim hepevlenene kadar bende hep epilatör idi sonra tembellik ve uzun sürmesinden dolayı bıraktım ah bırakmasaydım iyiydi :)
Eşim bana hamileyken eğer kesmeden doğuma girersen onlar keserler çok uzun olursa Demişti bende korkudan iki günde bir kestimhemde dördüz OLDUĞUNU zannettikleri göbeğimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?