Hamilelikte Bikini Bölgesi :(

Kızlar anladığım o ki jiletle olacak iş değil bu sonuç ne kadar acırsa acısın ağda şart. Sürekli jiletle al al nereye kadar bunun sonu neredeyse 15-20 günde bir doktorlar çağırıyor.

Bugün ufakta olsa bir adım attım artık son çıkış kuaför salonu :))

Dalga geçme ama çok acıyorrr

sormam gerek ama ucuzu bile pahali oluyor kaldigim yerde ama bir arastirmak gerek. Bir de Türklere kendi dilimde birseyler söylerim de henüz bu dile o kadar hakim degilim suratsiz da oluyorlar insan cekiniyor gitmeye
Haklisin canim kolay degil dil mevzusu Allah kolaylik versin

Ben de 1seneden fazla lazere gittim tüyler çok azalmıştı ama lazer seansları bitmeden gebe kalınca ağdaya döndüm. Bacaklar koltuk altı falan bitmişti zaten lazerle sade bikini bölgesine gidiyordum.
Şimdi de sade bikini bölgesi için ağdaya gidiyorum, çok az olduğu için 10dk sürmüyor.
ağda konusunda hijyene dikkat eden büyük kuoförler güzellik merkezleri var, mutlaka vardır çevrende soruşturabilirsin.
Jiletle alma hatasını liseye giderken yapmıştım bi daha olmaZzz.
Lazerden önce de ameliyat eldiveniyle alıyordum ama gebelikte zor yani insana iki saat fırt fırt uğraşmak daral getiriyor.

Ben hamileliğimin sonuna kadar kendim yaptım mis gibi, bence kuaföre gitmediysen ve utanıyorsan hiç başlama, hep ağda ile almayı hedef koy, bi kaç aşamada da alsan devam et. Ikinci alışından sonra çok kolay alırsın zaten

Eşinden yardım alabilirsin bence bu çok normal ben utanmam çekinmem eşimden. Kimi bayanlar eşine yaptırmak istemez hep temiz görsün iğrenir filan gibi. Bizim evde bunlar çok doğal ben onun kaşını alırım o benim ağdama yardım eder hiç de tiksinmez arada ona cırlıyorum canım yanınca o kadar :)

Kızlar bende ağda yapıyorum ancak çok geriliyorum yaparken ilerleyen aylarda bebeğimi strese sokarım diye korkuyorum çokk

Utanacak 1 durum yok bence. Ben de yıllarca jilet kullandım 8 yıl önce de ağdayla tanıştım. Keşke diyorum hiç jilete bulaşmasaymışım.. 3 kuaför değiştirdim ama hiçbirinde utanmadım. Şimdi ayda 1 gidiyorum çook rahatlatıyor. Üstelik hamileliğiniz ilerledikçe daha sıkıntılı olacak. O yüzden bir an önce kuaföre başlayın. Nerdeymiş aklım şimdiye kadar diyeceksiniz inanın.

Hamile değilim ama jilet kesinlikle kolaylık değil.
Bende jiletle alıyordum evlenmeden önce ve evlendikten snra da 1 2 ay devam ettim. Adama temiz görünücem diye 2 günde bir kendimi jilete vuruyodum ve tam bi eziyetti.
Ağdaya hem uzun süre temiz kalmak adına hemde ileride hamile kalırsam kolaylık olur diye başladım.
Bence topla cesaretini ve bi arkadaşın dediği gibi çarşafını bezini falan kendin götür içinde rahat etsin

keşke jilete hiç başlamasaydınız....bundan sonra jilet kullanmayın....ben normal şartlarda epilatör kullanıyorum......ilk çocuğumda karnım daha çabuk büyümüştü ve 5. aydan itibaren güzellik salonuna gidip paket yaptırmıştım. doğumdan sonra da devam etmiştim. şimdi hamileliğimin 6. ayındayım önceki gebeliğimdeki kadar karnım büyük değil, evde epilatöre devam ediyorum ama zorlanmaya başladım gibi . sanıyorum 7. aydan sonra güzellik salonuna gideceğim....kuaförleri hijyenik bulmuyorsanız iyi araştırdığınız güzellik salonlarını tercih edin bence...

çekinmediğiniz bir yakınınız alsın ağda veya jiletle . ben lazere gidiyorum şimdilik çıkmıyor ilerde de çıkmaz inş. evli olunca bir de hamile iken bir de çlışan kadınlar için zor oluyordur

Bende öyleydim iki günde bir yapardım eşime çok yalvarmıştım ama utancımdan vazgeçmiştim hep evlenene kadar bende hep epilatör idi sonra tembellik ve uzun sürmesinden dolayı bıraktım ah bırakmasaydım iyiydi :)

Eşim bana hamileyken eğer kesmeden doğuma girersen onlar keserler çok uzun olursa Demişti bende korkudan iki günde bir kestim hemde dördüz OLDUĞUNU zannettikleri göbeğimle :)

çekinmediğiniz bir yakınınız alsın ağda veya jiletle . ben lazere gidiyorum şimdilik çıkmıyor ilerde de çıkmaz inş. evli olunca bir de hamile iken bir de çlışan kadınlar için zor oluyordur
Çocuk varsa herşey zor canım çocuk olduktan sonra çişini bile yatım yamalak yapıyorsun affedersin tuvalet ihtiyacını tam görememekten kabız oluyorsun kilo alıyorsun ooooho o kadar çok şey varki :)

Vhalla kendimi bildim bileli jiletciyim
dogum sonrasi zaten hemen epilasyon Dusunuyorum
gecen sene yapmadigima pismanim

Kuaför en rahatı ama hijyen açısından güvenmiyorsanız, eşiniz alsın. Size büyük kolaylık olur. Acı çok olursa bikaç günde alır falan daha rahat.

Yaaa zor olmustur ama kesiliyor dimi.yapacak bisey yok.ben dayanamiyorum resmen yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…