hamilelikte bu dusunceler normali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile olmaya gerek yok.. anne olmak yeter. . Bende hala var ama çok yoğun değil şu an..

Çok yoğun yaşıyorsanız panik atak belirtileri olabilir
Hamileliğin kadınlar üzerinde birçok fiziksel ve ruhsal olarak etkileri vardır

Normal normal haliyle hormonlar degisiyo, vücut yeni bi sekil almaya basliyo. Hersey normal :)

Ben en cok oglum gazliydi aglarken sadece emzirirken susturabiliyoduk, hep diyodum ya bana bisey olursa yine aglarsa kimse susturamazsa diye, bak yine bogazim dügümlendi

selam kizlar hamilelikte bu dusunceler normali 8 haftalik hamileyim surekli herseyi olumsuz dusunuyorum dogumda olursem bebegime nolucak ya hasta dogarsa erkenmiydi bebek icin buna benzrr bir suru sey bazen cok kotu oluyorum
Ooo daha neler neler dusuneceksin.dogdunda sutum yetermi.acaba bebgm sagliklimi olacak,erken dogum olursa yasarmi,ay bugun hic kipirdamadi acaba bisey mi oldu,bugun cok kipirdadi acaba rahat ettiremiyormuyum... milyon tane siralarim.

b
aajjkkj

benn anneme babama cok duskunum s hamilelikte acayip duskun oldum disarda olursa merak edip ariyorum nefret ettigim kisilerdende simdi acayip nefret ediyorum demekki hamilelikten dolayi oluyomusy

Olan olur ölen ölür. Geleceği göremezsiniz. Çok düşünmemek gerek. Hamilelikte normal mi bilmiyorum ama kendinizi uzmekten baska sey degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…