- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
bazen olmasaydida diyorum allah affetsin sonra olduguna binlerce kez sukrediyorum ve aglicak gibi oluyorumNormal normal.
Ama normal olmasını bilmene rağmen takacaksın.
Öyle saçma bi ruh hali.
Onu ben de çok yapıyorum eşim kızıyor ama bizim hormonlardan sanırım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahselam kizlar hamilelikte bu dusunceler normali 8 haftalik hamileyim surekli herseyi olumsuz dusunuyorum dogumda olursem bebegime nolucak ya hasta dogarsa erkenmiydi bebek icin buna benzrr bir suru seybazen cok kotu oluyorum
Öyle bir manyaklık hakkaten oluyormuş:) şimdi okuyunca kendi durumumunda teşhisini koydum sağolasın:)Normal normal.
Hattâ onlar ne ki daha... Kademe kademe daha içinden sürekli ruhani dalgalar yaşayan bi' psikopat çıkacak. Baba couvade sendromu yaşamaya başlayacak.
Çocuğun doğduğu zamanın hayallerini kuracaksın. O hayalleri kurarken kafanda bebeğini sevmek için kucağından kucağa gezdirenler canlanacak sinir olacaksın. Biri onunla alakalı senden bağımsız plan yapmaya kalksa deliye döneceksin.
Valla açıkçası bi' yanım vermem ben çocuğumu kimseye, o benim. Ellemesinler. Anayım ben anaaa diye çığrınırken öteki taraf annelik içgüdüsüyle kimseye tahammül edemiyor. Hormonların ele geçirdiği asıl benliğin bi' yerlerden bu sen değilsin diye bağırıyor ama nafile.
Hamile kalmadan önce hamileyken hormonların etkisiyle sevmediklerinden daha çok nefret edeceksin, sevdiklerini de göğsüne sokup saklamak isteyeceksin demişlerdi de inanmıştım. Öyle manyaklık mı olur diye. Oluyormuş.
Canım iyi düşün güzel hayaller kur. Vesveselere kapılma.selam kizlar hamilelikte bu dusunceler normali 8 haftalik hamileyim surekli herseyi olumsuz dusunuyorum dogumda olursem bebegime nolucak ya hasta dogarsa erkenmiydi bebek icin buna benzrr bir suru seybazen cok kotu oluyorum
selam kizlar hamilelikte bu dusunceler normali 8 haftalik hamileyim surekli herseyi olumsuz dusunuyorum dogumda olursem bebegime nolucak ya hasta dogarsa erkenmiydi bebek icin buna benzrr bir suru seybazen cok kotu oluyorum
Hiç bitmiyo bu düşünceler ben kabullendim artık... poğaça yapıp dondurucuya koyuyorum bana bi şey olursa eşim çok sever yesin diye düşün yaniselam kizlar hamilelikte bu dusunceler normali 8 haftalik hamileyim surekli herseyi olumsuz dusunuyorum dogumda olursem bebegime nolucak ya hasta dogarsa erkenmiydi bebek icin buna benzrr bir suru seybazen cok kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?