- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Kusmak benim için meslek haline geldiBenim 13.hafta bitecek hâlâ tam anlamıyla geçmedi ama 12 hafta bitince rahatladı, günlük 2 prilam alıyorum.Tam pik yapan haftalardasınız biraz sabredin, azalacaktır inşallah.Benim hiç kusmam olmadı 3 kere kusma seviyesine geldim ama kusamadım .Ağzımdaki tat, etraftaki kokular midemi çok kötü yapıyordu hiç birşey yiyemedim 7 ve 8 de .İlaç rahatlattı ama sizinki daha kötüyse başka ilaçlar isteyebilirsiniz doktorunuzdan
Evet çok Şükür birde kussaydım hiç düşünemiyorum, ama benimki çok farklı bir bulantı yani tarif bile edemiyorum o hissi, çok şükür azaldı ama mesela bu gece Bulantıdan sabaha kadar uyuyamadım kaç gündür yoktu hiç belli olmuyorKusmak benim için meslek haline geldine güzel sizin az olmuş. Kan oturdu göz çevreme kusmaktan
O bende de çok oldu, acımsı ekşimsi bir tat.2 gündür azaldı gibi akşamları biraz oluyorBide ağzımda tarifi olmayan bir tar var ekşimsi gibi o tat kötü ediyor beni ağzımın tam anlamıyla tadı yok. Yediğimden tat alamıyorum
O tat maalesef bulantı geçse de genelde geçmiyorBide ağzımda tarifi olmayan bir tar var ekşimsi gibi o tat kötü ediyor beni ağzımın tam anlamıyla tadı yok. Yediğimden tat alamıyorum
6+3 üm. Dün gece acilde serum yiyordum. Söyleyeceklerim bu kadar6.haftada başladı şuan çok zorluyor 8.haftadayımkokular mahvediyor beni ya her kokuya karşı böyleyim sabun kokusu mutfak kokusu insan kokusu bile. Sabahları safra çıkarıyorum gün boyu midem bulanıyor yatana kadar. Çoğu şeyden tiksindim. Çay içen görünce öğürüyorum o derece. Günde 4 tane prilam alıyorum. Biraz rahatlattı onu da almasam serumluk olucam çünkü su bile içemiyordum . Çok şükür bebeğim sağlıklı olsun da ama çok zorladığı bir gerçek.
Evet çok Şükür birde kussaydım hiç düşünemiyorum, ama benimki çok farklı bir bulantı yani tarif bile edemiyorum o hissi, çok şükür azaldı ama mesela bu gece Bulantıdan sabaha kadar uyuyamadım kaç gündür yoktu hiç belli olmuyor
Daha çok var benim yolun başındayım o zaman benO tat maalesef bulantı geçse de genelde geçmiyor
Benim de 6. Hafta gibi başladı 16. Haftada bitti çok şükür ama aradaki o 10 hafta nasıl geçti bir ben bir Allah bilir
Korkumdan prilam ı bile bırakamadım 20. Haftaya kadar
Hiç geçmeyecek sanıyor insan her gün ağlardım dayanamıyorum geçmeyecek diye ama gerçekten 2. Trimester da geçiyor biraz daha sabır
Oyyy çok geçmiş olsun yaaa. Prilam alıyor musun6+3 üm. Dün gece acilde serum yiyordum. Söyleyeceklerim bu kadar
Tam geçmedi ama ilaçla pek hissetmiyorum artık arada geliyor, ama genelde 12 13 de geçiyormuş hiç belli olmazSiz 13.haftada tam geçmedi diyorsunuz benim en az 1 ay daha böyle devam edeceğim anlamına geliyor bu
Ayy inşallahTam geçmedi ama ilaçla pek hissetmiyorum artık arada geliyor, ama genelde 12 13 de geçiyormuş hiç belli olmaz
Daha çok var benim yolun başındayım o zaman ben
Valla alıyorum ama tek fark onu içince midem bulanıyor kusmuyorum onu içmeyince midem bulanıyor ve kusuyorumOyyy çok geçmiş olsun yaaa. Prilam alıyor musun
Sizi o kadar o kadar iyi anlıyorum ki ben de herkese sorup kimin bulantısı ne zaman geçti diye kıyaslayıp çok var diyordumDaha çok var benim yolun başındayım o zaman ben
Benim de öyle4. hafta başladı 5. ayda bitti benimki. Hiç kusmadım ama 24 saat midem bulanıyordu.
Aynen almadığımda 4-5 kere kusuyorum ama aldığımda sadece sabahları oluyor ya da maximum 2 kere oluyor azaltıyor kusmamı. Ama bulantı hep varValla alıyorum ama tek fark onu içince midem bulanıyor kusmuyorum onu içmeyince midem bulanıyor ve kusuyorum
İnşallah gerçekten çok zor. Ben bi de bu pazar taşınıyorum uzun da bir yola gideceğim ev yerleşecek bulantılar ve sıcak cabasıSizi o kadar o kadar iyi anlıyorum ki ben de herkese sorup kimin bulantısı ne zaman geçti diye kıyaslayıp çok var diyordum
Bunlar biraz da kişisel bünyeye bağlı şeyler dokuzuncu onuncu haftada çat diye bulantısı kesilenler de okudum o dönem yabancı forum sitelerini bile okurdum bir umut ışığı diye
Belki siz de öyle şanslı olursunuz ikinci trimester a kalmadan geçer ya da hafifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?