Hamilelikte bulantınız ne zaman geçti

bsskkoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
67
15
3
25
5. hafta hem kusmalarım hem mide bulantılarım başladı 1 hafta hastanede yattım hatta tıpda bir adı varmış hiperemezis gravidarum deniyormuş. İkiz hamile olduğum için aşırı yaşadığımı söyledi doktorum.Zaten zayıf biriyim 4 kilo daha verdim bu süreçte. Şuan 10 haftalığız günde 4 prilam içiyordum 3 e düşürdüm eskisinden daha iyiyim kusmalar hala var tabi ama daha hafifledi tabi 8. Haftalara göre. Sizin kusmalar bulantılar ne zaman bitti 12 yada 16da biter diyorlar?

25. Haftadayım hala geçmedi özellikle sabahları midem bulandığı için uyanıyorum

25. Haftadayım hala geçmedi özellikle sabahları midem bulandığı için uyanıyorum
Yıkıldım şuan bitecek hayaliyle yaşıyorum resmen.. Sizin cinsiyet nedir kız çocukları böyle uzun süre bulantı yapıyor diyorlar ve bünyeniz nasıl zayıf mısınız?

Yıkıldım şuan bitecek hayaliyle yaşıyorum resmen.. Sizin cinsiyet nedir kız çocukları böyle uzun süre bulantı yapıyor diyorlar ve bünyeniz nasıl zayıf mısınız?
Erkek benim ki cinsiyetle ilgisi yok bence zayıf değilim yani normal kilomdayım 64 henüz hiç kilo almadım

Erkek benim ki cinsiyetle ilgisi yok bence zayıf değilim yani normal kilomdayım 64 henüz hiç kilo almadım
Evet herkesin süreci farklı demek ki benim de sabahları değil de geceleri başlıyor bulantılarım

Çok geçmiş olsun hayırlı olsun 16.haftada sonra rahatlarsınız benimde o civarlarda geçmişti bulantım biliyorum çok zor bir durum ama geçici sonradan iştahınız açılacak kilo alırsınız merak etmeyin bende öyle kilo almıştım

Çok teşekkür ederim umarım geçer kendimi geçeceğine inandırıp rahatlatmaya çalışıyorum. Sizinki de sağlıkla geçsin kaçıncı haftadasınız

Çok geçmiş olsun canım bende 7 haftalık hamileyim bugün yatışımı yaptılar hastanedeyim son 3 gündür sadece su içiyorum 5 dakika sonra çıkarıyorum

Kusmalarım 21. haftada bitti. Bulantım doğuma kadar sürdü. Gebeliğimde 8 kilo verdim başta. Sonra aldım geriye. İlk gebeliğimde 9 ay bir şey yiyemedim resmen

Çok geçmiş olsun canım bende 7 haftalık hamileyim bugün yatışımı yaptılar hastanedeyim son 3 gündür sadece su içiyorum 5 dakika sonra çıkarıyorum
Çok geçmiş olsun 7/8 haftalar kusmaların zirvesi.. aynı şeyleri yaşadım aynı haftalarda bir yudum su içemiyordum çok şükür şuan günde 1 bardak da olsa bol limon sıkıp yavaş yavaş içiyorum 10. haftalarda az da olsa rahatlarsınız. Çok çabuk geçer inşallah bu zamanlar

Kusmalarım 21. haftada bitti. Bulantım doğuma kadar sürdü. Gebeliğimde 8 kilo verdim başta. Sonra aldım geriye. İlk gebeliğimde 9 ay bir şey yiyemedim resmen
İlkten sonra nasıl ikinciye cesaret edebildiniz ben şimdiden başka düşünmüyorum hafızamın silinmesi lazım.. Neyse şükür doğurmuşsunuz ben de gün sayıyorum şu günler bitse diye

İlkten sonra nasıl ikinciye cesaret edebildiniz ben şimdiden başka düşünmüyorum hafızamın silinmesi lazım.. Neyse şükür doğurmuşsunuz ben de gün sayıyorum şu günler bitse diye
ilkinde o zorlukları yaşayınca, ikinci daha kolay geçiyor. Hamileliği de çok özlüyorum, şimdi bile

4.5 aydan sonra geçmişti benim

Çok teşekkür ederim umarım geçer kendimi geçeceğine inandırıp rahatlatmaya çalışıyorum. Sizinki de sağlıkla geçsin kaçıncı haftadasınız
Ben doğurdum kızım 2.5 yaşına girecek Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sizi çok iyi anlıyorum siz kaçıncı haftadasınız

Ayy Allah bağışlasın ben 10. Haftadayım yolun basındayız henüz
Allah razı olsun zaman çok hızlı bir bakmışsın bebeğin doğmuş bulantılar geçmiş doktorum 16. Haftadan sonra bulantı azalır demişti seninde öyle olur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…