Hamilelikte bulantınız ne zaman geçti

Annemin tanısı,bende yaşadım maalesed prilam kankam olmuştu 17-18 den sonra rahatlamıştım ben,ama doğuma kadar aşırı aşırı koku hassasiyetim devam etti maalesef,kişiden kişiye değişmekle birlikte çoğunluğun düzeliyor iyi düşün iyi olsun geçecek az sabır

15. haftaya girince rahatladım gece uyumadan 2 prilam içiyorum hala ama iştahımda açılma oldu mide bulantısı baya azaldı arada koku hassasiyetinden kaynaklı yine oluyor tabi 14. haftaya kadar 9 kg verdim 1 haftada 2 kg almışım

Umarım geçer daha iyiyim deyince nazar değdi sanırım eski halime döndün 1/2 günde yediğim gibi çıkarmaya başladım tekrar

Çok geçmiş olsun canım. Hamileliğe kişiye göre değişiyor bu ama benim 16. Haftamda bitti tam bulantılar bitti derken mide yanmaları başladı. En geç 16 larda biter diye biliyorum bende çevremden de tabi değişedebilir. Umarım en kısa sürede atlatırsın. 2.trimester ortalarında iştahın açılır yemeye de başlarsın merak etme ilk 3 ay herkes kilo veriyor. Zaten senin değil bebeğin kilo alması önemli kafana takma o yüzden. Sağlıkla gelsin bebişler

Çok teşekkür ederim evet o iştahla yiyebileceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…