Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aynı dert bende de var.çok kötü bişey.benimki sadece gece yattınca ortaya çıkıyo.ateşimim yok öksürüyüm yok.niye tıkanıyo anlamıyorum.çok cansıkıcı bişey.geceleri uyutmuyo.bide burun tıkanınca agzım açık oluyo oda genzimi kurutuyo.sonra kuru kuru öksürüyorum.bu hamilelikdenmi kaynaklanıyo.ne oluyo anlamadım.bilen varsa lütfen yardımcı olunnn.uykusuz kalmakdan bıktım artıkkkk
benim de normalde toza ve polene alerjim var hem de cok fena( hamileyken iyice azdi gece yastiga kafami koyunca burnum tas gibi tikaniyor.. simdi 29 haftalik hamileyim azakmaya basladi ama 5 aylik falanken cok fenaydi ve deniz suyundan baska da hic bisey yapamamak en kotusu
suyu kaynat içine tuz at burnuna çek ve temizle bana bu iyi geliyor yoksa gece uyuyamıyorum
bu konuyu ben acmıstım ozaman hamiileydim şimdi kızım 2 yaşında ve ben artık bi burun spreyi bağımlısıyım sakın ama sakın spreylere bağlanmayın arkadaşlar başka yöntemler deneyin şuan artık sürekli kullanmaktan burnum iptale bağladı ve ameliyt olmam gerekiyor![]()