Hamilelikte calismak!!!

Sedo112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
174
90
28
29
Kizlar 7 haftalik hamileyim bebisim ugurlu geldi sanirim aylar oncesinden basvuru biraktigim yerden ise cagirdilar bende gittim kabul ettiler hamile oldugumuda soylemedim is yerine girince soylerim falan diye kafam cok karisti biran once soylesem mi beklesem mi bide benim isim biraz agir hemsirelik yani bu donemimde calismalimiyim hala bilemedim ama maddiyat olarakda ihtiyacimiz var yani hem calismak bana biraz da spor gibi gelir mi ki diyorum cunku evde yattikca psikolojik mi bilmiyorum ama mide bulantisi bas agrisi herseyi daha yoga hissediyorum sanki yorum yaparsaniz cok sevinirim

Bende hemşireyim canım 37 haftaya kadar nöbet tuttum hastaneye gidince daha iyi oluyordum çalışınca mide bulantım azalıyordu aklıma gelmiyordu bulantım

Bende hemşireyim canım 37 haftaya kadar nöbet tuttum hastaneye gidince daha iyi oluyordum çalışınca mide bulantım azalıyordu aklıma gelmiyordu bulantım
Bi sakinca olur mu ki diye dusundum 6 senedir yapiyorum bu meslegi ama bu durum herseyi farkli kiliyor iste ins dedigin gibi bi skinti olusturmaz canm benim

Olmaz inşallah canım sen yinede işyerine hamile olduğunu söyle sıkışırsan çok yorulursan çıkarsın

Halen çalışıyorum. Doğuma kadar imkan olsa da çalışırım evde

ben ilk bebeğimde 37 haftaydı bıraktım doğum iznine ayrıldım yorulursun ama zaman cabuk gecer evde daha zor maddiyatta işin içine girince daha zor oluyor bu bebeğimdede çalısıyorum ama lekelenmeler var izinmi alsam bilemedim hiç RABBİM sağlıklı şekılde almayı nasip etsin inşalah .AMA söyle er geç ögrenecekler nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…