hamilelikte çatlaklar

vintagella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
18
3
36
Ankara
Merhaba,

8. ayımda göbeğimin yanları hafiften çatlamaya başladı. Lierac sürüyorum ancak emdikten sonra yine pul pul görünüyor ve nemlendirmiyor. Hem kaşınıyor hem de yanma var göbeğimde.. Sizin nemli tuttuğuna inandığınız mucizevi bir formülünüz var mı? Şimdiden teşekkürler...

Ben 4. Ayımdan beri vazelin kullanıyorum suan 6 aylık henüz çatlak yok ama ilerde nasil olur bilemiyorum

Canım ben de lierac kullanıyordum bana 20. Haftamda alerji yaptı göbeğimde kızarıklık ve kaşıntı oldu 10 haftadır da mustela çatlak önleyici yağ ve kakao yağı kullanıyorum 30. Haftamdayım şükür çatlağım olmadı 3 gün bile nemli kalıyor çok etkili gerçekten

sanırım bana da alerji yaptı, çünkü yanma var ve kaşınıyor Çatlak önleyici için geç kalmış olabilirim ama nemli tutan hangisi? Çatlak önleyici mi kakao yağı mı yoksa ikisi mi?

Ben 4. Ayımdan beri vazelin kullanıyorum suan 6 aylık henüz çatlak yok ama ilerde nasil olur bilemiyorum
Altıncı ayım bitti şu an yok bende de ama hangi vazelin marka vaseline olan mı bildiğimiz klasik vazelin mi bana da tavsiye ettiler de merak ettim

lk hamleliimde adem yagı ve kako ygını karıştırdımmm bir çizgim bile olmadı çok şükür 2 ye hamişim4ayı bitirdim çok şükür bundada hiçbirşey sürmedim herkes ilkinde çatlamadıysa çatlamaz diyor bakalımmm hayırlısı ben yaglardan çokkk fayda gördümmm

Ben badem yağı sürdüğümde baya nemli kaldığını fark etmiştim. Uzun zamandır da Sebamed in çatlak kremini kullanıyorum, ben memnunum.

Mustela'nın yağını ve kremini kullanıyorum ben. Ama daha sık olarak kakao yağı ve bebe yağı sürüyorum günde 3-4 kez kakao yağı çok nemli tutuyor tavsiye ederim.

39. Haftaya girdim.
İlk 5 ay mustela kullandım sonra cok pahalı oldugu için alamadım. Bebek yagı ile devam ettim. Şuan için catlak yok.

39. Haftaya girdim.
İlk 5 ay mustela kullandım sonra cok pahalı oldugu için alamadım. Bebek yagı ile devam ettim. Şuan için catlak yok.

bende 2. aydan beri mustela kullanıyorum şu an 21+3 üm. Fiyatı yüksek olduğu için araya bebe yağı ve kakao yağıda karıştırıyorum inşallah bende de çatlak olmazzz

Bana Lierac çok pahalı geldiğinden almadım.biooil ve palmers kakao yağı aldım gratisten ikisini kullandım. 39 haftadayım çatlağım yok vücudum çatlamaya müsait aslında.annemde de dolu.olmadı çok şükür şimdiye kadar

Palmers gratiste var mı canım?? Fiyatını hatırlıyor musun acaba..

Canım aynı sorun bende de vardı lierac ı bırakıp hindistan cevizi yapına geçtim ne kaşıntı kaldı ne kızarıklık valla sana da tavsiye ederim

BN daha 6 ayimdayken göğüslerinde ciktii tamamiyle hic bisey kullanmadim simdi dokuzdayim benek benek kahverengiye donusmus olmuş bir kismi yavastan beyazliyor asiri kasiniyorda iyileşiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…