- Konu Sahibi vintagella
-
Ben 4. Ayımdan beri vazelin kullanıyorum suan 6 aylık henüz çatlak yok ama ilerde nasil olur bilemiyorumMerhaba,
8. ayımda göbeğimin yanları hafiften çatlamaya başladı. Lierac sürüyorum ancak emdikten sonra yine pul pul görünüyor ve nemlendirmiyor. Hem kaşınıyor hem de yanma var göbeğimde.. Sizin nemli tuttuğuna inandığınız mucizevi bir formülünüz var mı? Şimdiden teşekkürler...
Canım ben de lierac kullanıyordum bana 20. Haftamda alerji yaptı göbeğimde kızarıklık ve kaşıntı oldu 10 haftadır da mustela çatlak önleyici yağ ve kakao yağı kullanıyorum 30. Haftamdayım şükür çatlağım olmadı 3 gün bile nemli kalıyor çok etkili gerçektenMerhaba,
8. ayımda göbeğimin yanları hafiften çatlamaya başladı. Lierac sürüyorum ancak emdikten sonra yine pul pul görünüyor ve nemlendirmiyor. Hem kaşınıyor hem de yanma var göbeğimde.. Sizin nemli tuttuğuna inandığınız mucizevi bir formülünüz var mı? Şimdiden teşekkürler...
Canım ben de lierac kullanıyordum bana 20. Haftamda alerji yaptı göbeğimde kızarıklık ve kaşıntı oldu 10 haftadır da mustela çatlak önleyici yağ ve kakao yağı kullanıyorum 30. Haftamdayım şükür çatlağım olmadı 3 gün bile nemli kalıyor çok etkili gerçekten
Altıncı ayım bitti şu an yok bende de ama hangi vazelin marka vaseline olan mı bildiğimiz klasik vazelin mi bana da tavsiye ettiler de merak ettimBen 4. Ayımdan beri vazelin kullanıyorum suan 6 aylık henüz çatlak yok ama ilerde nasil olur bilemiyorum
lk hamleliimde adem yagı ve kako ygını karıştırdımmm bir çizgim bile olmadı çok şükür 2 ye hamişim4ayı bitirdim çok şükür bundada hiçbirşey sürmedim herkes ilkinde çatlamadıysa çatlamaz diyor bakalımmm hayırlısı ben yaglardan çokkk fayda gördümmmMerhaba,
Merhaba,
tamam çok teşekkür ederim:)Mustela'nın yağını ve kremini kullanıyorum ben. Ama daha sık olarak kakao yağı ve bebe yağı sürüyorum günde 3-4 kez kakao yağı çok nemli tutuyor tavsiye ederim.
Johnsons aloa vera ve vitamin e'li benim kullandigim vazelin yesil kutuda olan..Altıncı ayım bitti şu an yok bende de ama hangi vazelin marka vaseline olan mı bildiğimiz klasik vazelin mi bana da tavsiye ettiler de merak ettim
39. Haftaya girdim.
İlk 5 ay mustela kullandım sonra cok pahalı oldugu için alamadım. Bebek yagı ile devam ettim. Şuan için catlak yok.
Teşekkürler mutlaka onu deneyeceğimJohnsons aloa vera ve vitamin e'li benim kullandigim vazelin yesil kutuda olan..
Sabah aksam sür, Arada kurudugunu hissedersen yine sür. Bolca da su iç cnmbende 2. aydan beri mustela kullanıyorum şu an 21+3 üm. Fiyatı yüksek olduğu için araya bebe yağı ve kakao yağıda karıştırıyorum inşallah bende de çatlak olmazzz
Bana Lierac çok pahalı geldiğinden almadım.biooil ve palmers kakao yağı aldım gratisten ikisini kullandım. 39 haftadayım çatlağım yok vücudum çatlamaya müsait aslında.annemde de dolu.olmadı çok şükür şimdiye kadarMerhaba,
Palmers gratiste var mı canım?? Fiyatını hatırlıyor musun acaba..Bana Lierac çok pahalı geldiğinden almadım.biooil ve palmers kakao yağı aldım gratisten ikisini kullandım. 39 haftadayım çatlağım yok vücudum çatlamaya müsait aslında.annemde de dolu.olmadı çok şükür şimdiye kadar
Merhaba,
Vardı ben aldığımda. 30a yakındı sanırım tam hatırlayamıyorum.Palmers gratiste var mı canım?? Fiyatını hatırlıyor musun acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?