Hamilelikte cep telefonu vs kullanmak

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
Hemen hemen hepimizin elinde akıllı telefonlar var.Eski kamerasız telefonların daha az radyasyon yaydığını ve kameralı telefonların çok radyasyon yaydığını duydum.Hamilelik boyunca telefon ve laptop kullanmamalı mıyız?Bebeğe ciddi anlamda zarar veriyorsa ben artık kullanmayı düşünmüyorum.Artık telefon kullanmayan var mı?Bu konuda biraz bilgi edinmek istiyorum o yüzden sizlere sormak istedim.Hepinize teşekkürler.

canım cep telefonunu mümkün oldugunca karnından ve kendinden uzak tutucaksın ama kullanmadığın sürece tabii birde laptop-tablet vs olayı var bunların ekranına yaklaştıkca radyasyon artıyor, sık kullanmak ii değil ama onlarsızda olmuor günlük hayatımızın parcası oldular ama ben telle işim bitince benden mümkün oldugunca uzaga koyuyorum ama laptop ister istemez yakınımda yani mecbureeen...

Hemen hemen hepimizin elinde akıllı telefonlar var.Eski kamerasız telefonların daha az radyasyon yaydığını ve kameralı telefonların çok radyasyon yaydığını duydum.Hamilelik boyunca telefon ve laptop kullanmamalı mıyız?Bebeğe ciddi anlamda zarar veriyorsa ben artık kullanmayı düşünmüyorum.Artık telefon kullanmayan var mı?Bu konuda biraz bilgi edinmek istiyorum o yüzden sizlere sormak istedim.Hepinize teşekkürler.

canım 1 ay önce telefonumu değiştirdim. benimde akıllı telefondu, tel sürekli elimdeydi. radyasyon oluyo, bebişime zararlı diye 30 tl ye tel aldım. eşim yapamazsın dedi :oops: yapcam dedim :KK17: interneti, özellikle whatsaap ı sürekli kullanan biri olarak ilk hafta çok zorlandım. tam alışıyorum derkeeennnn bu akşam tezgahın üstüne koymuşum, su varmış. batarya falan su almış. telefonu bozdum sanırım :KK71::KK71: yarın ilk işimiz çok akıllı bi telefon almak :KK39: zaten 1 ay sonra oğluşum doğacak, onun fotograflarını çekmek için 1 ay sonra alacaktım. ha 1 ay önce ha 1 ay sonra dimi :KK45:
senin daha var doğuma. bakalım akılsız telefona kaç ay dayanacaksın :KK54:

canım 1 ay önce telefonumu değiştirdim. benimde akıllı telefondu, tel sürekli elimdeydi. radyasyon oluyo, bebişime zararlı diye 30 tl ye tel aldım. eşim yapamazsın dedi :oops: yapcam dedim :KK17: interneti, özellikle whatsaap ı sürekli kullanan biri olarak ilk hafta çok zorlandım. tam alışıyorum derkeeennnn bu akşam tezgahın üstüne koymuşum, su varmış. batarya falan su almış. telefonu bozdum sanırım :KK71::KK71: yarın ilk işimiz çok akıllı bi telefon almak :KK39: zaten 1 ay sonra oğluşum doğacak, onun fotograflarını çekmek için 1 ay sonra alacaktım. ha 1 ay önce ha 1 ay sonra dimi :KK45:
senin daha var doğuma. bakalım akılsız telefona kaç ay dayanacaksın :KK54:

facebook whatsap varken çok zor aklımız hep birşeyler paylaşıldı mı diye kalıyor sınava hazırlanır gibi kökten kapatmak gerek :-)

Ben henüz hamile değilim ama 2 aydır deniyoruz benimde eşim bu konuda çok hassas tlfonu uzun süre elimde görünce alıyo sana artık tlf yasak diyo yatak odasına tlf sokmak yok çalar saat aldık :) hamile kalinca zaten neti ve tlf nu unut diyo

X