Hamilelere emzirenlere uygun muş fazla kilo alımı nı engelliyormuş bide ceviz de çinko varmış suda çözünürmüş çinko suyu nu içip kendisini yemeyi önermiş hatta kadının biri yazmış bilemiyorumHamilelikten önce içiyordum.
Ama hamilelikte içmeye cesaret edemedim zararı olur diye.
Hamilelere emzirenlere uygun muş fazla kilo alımı nı engelliyormuş bide ceviz de çinko varmış suda çözünürmüş çinko suyu nu içip kendisini yemeyi önermiş hatta kadının biri yazmış bilemiyorum
Evet canım araştırdım zaten bulduklarım bunlardı hiç bi yerde yasaklanmamış Hamilelere ama açmı tokmu ona karar veremedimAraştırmak lazım.
Hamilelikte çoğu şey zararlı biliyorsun.
Kızlar ceviz suyu çok faydalıymış ama hamilelikte nasıl içilir aç karna mı tok karnamı normalde aç karna deniliyor ama hamilelik bu içen varsa cevap verebilirmi
Kızlar ceviz suyu çok faydalıymış ama hamilelikte nasıl içilir aç karna mı tok karnamı normalde aç karna deniliyor ama hamilelik bu içen varsa cevap verebilirmi
Zayıflamak için de içiliyormuş aynı anda faydası da çokmuş vücuda suda bekletilince ceviz faydası suya geçip daha çabuk alınıyormuş faydası bilemedim ya ceviz faydalıysa suyu neden zararlı olsun ki kaynamıyor sonuçta sadece bekliyorceviz suyunun zayıflamak için içildiğini duymuştum ama hamilelikte içildiğini duymamıştım
Biliyorum canım ceviz yiyorum zaten de suyu daha çok faydalı dediler ben zaten onun öyle suyunun içildiğini bilmiyordum bile ama böyle deyince araştırma ya geçtim amaNe gerek var böyle maceralara, bence direk her gün bir avuç ceviz yiyerek aynı takviyeyi almış olursunuz.
Hamilelikte ceviz ve mevsimsel taze balık tüketmek çok faydalı kesinlikle.
Bende ikilemde kaldım canım doğrusu ama ceviz suya acısını bırakınca yemesi daha güzel oluyormuş :) neyse içmeyim bidahaCanım bence içmebende zayıflamak için içildiğini duymuştum zararlı olabilir Allah korusun.
Yani bilmiyorum işte bende canım bende öyle çok kasmıyorum kola ve kahveyi kestim çayda bir bardak hergün şarküteri ürünleri zaten yemiyordum Hamilelikten önce de faydalı dediler banada hamile biri söyledi hatta öyle yapıyormuş ondan girdim bu arayışaCeviz suyunu bilmem ama her gün bir avuç ceviz ve fındık yiyorum. Bol bol meyve yiyorum canım ne isterse onu yiyorum ama hazır gıdalardan uzak duruyorum ve olmazsa olmaz bol bol su içiyorun bence çokta kasmamak lazım
Evet canım normal ceviz yemekten o kadar da hoşlanmıyordum ama öyle daha lezzetli geldi kıtır kıtır :) evet danışmakta fayda varhamile kalmadan önce her sabah içerdim akşamdan ıslardım cevizini de yerdim ceviz öyle daha lezzetli oluyor,bi çok faydası var ceviz suyunun kötü kolesterola özellikle iyi geliyormuş,ama hamilelikte içilir mi hiç bilmiyorum doktora danışmakta fayda var
Mrb canım doğumuna az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah. Ceviz suyunu içmiş miydin bu gebelik sürecinde?Kızlar ceviz suyu çok faydalıymış ama hamilelikte nasıl içilir aç karna mı tok karnamı normalde aç karna deniliyor ama hamilelik bu içen varsa cevap verebilirmi
Sağol canım Amin inşallahMrb canım doğumuna az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah. Ceviz suyunu içmiş miydin bu gebelik sürecinde?
Sağol canım Amin inşallah
Bi ara günaşırı içtim canım ama çok devam etmedim zararı olduğundanmı hayır unutkanlık ve üşengeçlik :) bi zararını görmedim çok şükür
Aynen :) ama sen yine dikkat et canım günaşırı iç tabi sade cevizi ihmal etme ama :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Ay çok teşekkür ederim sonuçta cevizi yiyoruz suyunu neden içmeyelim dimi yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?