Hamilelikte cinsel iliski

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Merhaba hanımlar.

Yarın kontrolüm var ama dayanamadım ve sizlere sorma gereği duydum. 21. Haftaya doğru gidiyorum. Bebeğimin hareketlerini de birkaç gündür ara ara hissediyorum.

Sorum şu hanımlar. Bu sabah eşimle birlikte olurken sanırım biraz sert bir ilişki oldu. O da ben de hamileliği unuttuk mu ne yaptık bilmiyorum. İse gidecekti ve acele bir durumdu. Normalde hep uyaran ben, bugün akışına bıraktım. Bunları yazmak hiç kolay değil inanın utaniyorum ama sanki bebeğimi sabahtan beri hissetmiyorum. Sizler birlikteliklerinizde sarsintili durumlardan ozellikle kaçınır mısınız? Çok mu dikkatlisinizdir merak ettim. Bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.

Canım riskli bir gebeliğin yoksa bu haftalar en rahat olacağın haftalar. Birşey olmaz meraklanma. Ama 26 27.haftadan sonra daha dikkatli ve yumuşak olmak gerekir.

Canım riskli bir gebeliğin yoksa bu haftalar en rahat olacağın haftalar. Birşey olmaz meraklanma. Ama 26 27.haftadan sonra daha dikkatli ve yumuşak olmak gerekir.

Risk ilk haftalar vardı, geçti. Umarım dediğiniz gibi hiçbir şey olmamıştır. Bundan sonra ve ozellikle 26. Haftadan sonra daha dikkatli olacağım, çok sağolun.

Gebelikde insanin aklina cinsel ilişki gelir mi çok merak ediyorum iki taraf için de hamile değilim ama o donemde en merak ettiğim durum bu.
tatlım ilk 3 ay sekteye uğraması normal bulantı kusma bebeğin vücuda alışması annenin vücudunun bebeğe alışması kasık ağrısı bel ağrısı vs çok oluyor kendimden biliyorum ama şu da var gebeliğin 2. 3 ayında hormonların etkisiyle daha fazla istek oluyormuşyaşayıp göreceğim ama şu an şunu biliyorum kendime tahammül edemezken cinsellik aklımın ucuna gelmiyor

Gebelikde insanin aklina cinsel ilişki gelir mi çok merak ediyorum iki taraf için de hamile değilim ama o donemde en merak ettiğim durum bu.
Gelmez mi tabii ki geliyor :)
Ama dengesiz oluyor hormonlar yüzünden. Bazı dönemler hiç istemezken bazı dönemler hiç istemediğiniz kadar istiyorsunuz.

Canim allahın izniyle bişey olmaz bu haftalar sıkınti değil sadece 25 hafta ve sonrasında ilişki sonrası kanaman olabilir ozaman 10 gün ilişki yasağı veriyor sonra gene devam edebilirsin olurya kanaman olursa ilişki sonrası korkma diye yazdım

Gebelikte risk yoksa cinsel ilişki iyidir. Bize doktorumuz her kontrolde önerdi ilişkiyi son hafta bile. Ama Karnın büyüdükçe zorlaşıyor ve daha dikkatli olmak gerekiyor:)

Bizim gelmiyo cnim 10. Haftama giriyorum hic yapmadik daha :) bazen insan istiyo ama ne biliyim korkuyorum nolur nolmaz diye. Oncedende hergun hergn bsy yapmiyoduk zaten o yuzden fazla aramadik eksikliginide hissetmedik. Opup kokla oynas gidiklas gulumse yat uyu bzmkisi

İlk üç ay, mide bulantıları ve halsizlik yüzünden canım sadece uyumak istiyordu. ikinci üç ayda, bulantı ve uyku hali yerini enerjik ve erken uyanan bir bene bıraktı ve işler tamamen değişti diyeyim anlayın siz. :)

Ne kadar düşüncelisiniz. Aklımda tutucam söylediğinizi.:)

Herhangi bir riskiniz yoksa bir sorun da yok. Hamilelikte ilişkiye girmeniz tam tersi olumlu etkilemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…