- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Canım riskli bir gebeliğin yoksa bu haftalar en rahat olacağın haftalar. Birşey olmaz meraklanma. Ama 26 27.haftadan sonra daha dikkatli ve yumuşak olmak gerekir.Merhaba hanımlar.
Yarın kontrolüm var ama dayanamadım ve sizlere sorma gereği duydum. 21. Haftaya doğru gidiyorum. Bebeğimin hareketlerini de birkaç gündür ara ara hissediyorum.
Sorum şu hanımlar. Bu sabah eşimle birlikte olurken sanırım biraz sert bir ilişki oldu. O da ben de hamileliği unuttuk mu ne yaptık bilmiyorum. İse gidecekti ve acele bir durumdu. Normalde hep uyaran ben, bugün akışına bıraktım. Bunları yazmak hiç kolay değil inanın utaniyorum ama sanki bebeğimi sabahtan beri hissetmiyorum. Sizler birlikteliklerinizde sarsintili durumlardan ozellikle kaçınır mısınız? Çok mu dikkatlisinizdir merak ettim. Bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.
Canım riskli bir gebeliğin yoksa bu haftalar en rahat olacağın haftalar. Birşey olmaz meraklanma. Ama 26 27.haftadan sonra daha dikkatli ve yumuşak olmak gerekir.
tatlım ilk 3 ay sekteye uğraması normal bulantı kusma bebeğin vücuda alışması annenin vücudunun bebeğe alışması kasık ağrısı bel ağrısı vs çok oluyor kendimden biliyorumGebelikde insanin aklina cinsel ilişki gelir mi çok merak ediyorum iki taraf için de hamile değilim ama o donemde en merak ettiğim durum bu.
Gelmez mi tabii ki geliyor :)Gebelikde insanin aklina cinsel ilişki gelir mi çok merak ediyorum iki taraf için de hamile değilim ama o donemde en merak ettiğim durum bu.
Canim allahın izniyle bişey olmaz bu haftalar sıkınti değil sadece 25 hafta ve sonrasında ilişki sonrası kanaman olabilir ozaman 10 gün ilişki yasağı veriyor sonra gene devam edebilirsin olurya kanaman olursa ilişki sonrası korkma diye yazdımMerhaba hanımlar.
Yarın kontrolüm var ama dayanamadım ve sizlere sorma gereği duydum. 21. Haftaya doğru gidiyorum. Bebeğimin hareketlerini de birkaç gündür ara ara hissediyorum.
Sorum şu hanımlar. Bu sabah eşimle birlikte olurken sanırım biraz sert bir ilişki oldu. O da ben de hamileliği unuttuk mu ne yaptık bilmiyorum. İse gidecekti ve acele bir durumdu. Normalde hep uyaran ben, bugün akışına bıraktım. Bunları yazmak hiç kolay değil inanın utaniyorum ama sanki bebeğimi sabahtan beri hissetmiyorum. Sizler birlikteliklerinizde sarsintili durumlardan ozellikle kaçınır mısınız? Çok mu dikkatlisinizdir merak ettim. Bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.
Bizim gelmiyo cnim 10. Haftama giriyorum hic yapmadik daha :) bazen insan istiyo ama ne biliyim korkuyorum nolur nolmaz diye. Oncedende hergun hergn bsy yapmiyoduk zaten o yuzden fazla aramadik eksikliginide hissetmedik. Opup kokla oynas gidiklas gulumse yat uyu bzmkisiGebelikde insanin aklina cinsel ilişki gelir mi çok merak ediyorum iki taraf için de hamile değilim ama o donemde en merak ettiğim durum bu.
Gebelikde insanin aklina cinsel ilişki gelir mi çok merak ediyorum iki taraf için de hamile değilim ama o donemde en merak ettiğim durum bu.
Canim allahın izniyle bişey olmaz bu haftalar sıkınti değil sadece 25 hafta ve sonrasında ilişki sonrası kanaman olabilir ozaman 10 gün ilişki yasağı veriyor sonra gene devam edebilirsin olurya kanaman olursa ilişki sonrası korkma diye yazdım
Merhaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?