Cinsel hayatım hakkında kimseyle konuşmaktan hoşlanmam aslında hanımlar ama sanırım bunu anlatmazsam ya da durumumla ilgili güzel şeyler duymazsam kendi kendimi yiyeceğim. Benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum.
Ben 5 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez de hamile kaldım. Hamilelikte cinsel ilişkinin tehlike yoksa sorun olmadığını ve hatta normal doğuma yardımcı olduğunu da duydum. Ne var ki eşim öncesinde de seyrek birlikte olmayı isterken karnım büyüyüp bebeği de ikimiz birden hissetmeye başladığından beri 2 haftadır bana yanaşmıyor.
Beni büyüyen göbeğimden, basenlerimden ötürü artık beğenmediğini, istemediğini, iyice çirkinleştiğimi düşünüp moralimi bozuyordum. Dün konuyu kendisiyle konuştum, bebekten dolayı tedirginliğinin olduğunu söyledi. Ben bir rahatsızlık duymadığımı karnıma baskı oluşturmadığı sürece bebeğe de zarar vermeyeceğini söylediğim halde durumumuz hala aynı.
Bu arada sevgi gösterileri konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Geliyor, sarılıyor, öpüyor. Uyuyana kadar sıkı sıkı sarılıyor bana öylece kalıyor. Ben gidiyorum öpüyorum sarılıyorum ama devamını getirmiyor. Hani sevmiyor artık beni desem onları da yapmaz. Söylediği mutlaka doğrudur ama içinizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?